Horoskopy od 18-11-2013 do 24-11-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý sedmý týden roku 2013

1. Beran – s lidmi, na nichž částečně závistí váš příjem, postupujte v rukavičkách. Špatně vyřčené slovo může znamenat velké problémy. Kontaktujte dlužníky, podle horoskopu budou cítit výčitky svědomí. Pokud si promluvíte upřímně s partnerem, je velmi pravděpodobné, že se vám podaří vyjasnit všechna neporozumění. Chtělo by to trochu posílit imunitu.

2. Býk – před vámi je nějaký významnější projekt. I když se možná trochu podceňujete, nemá to smysl. Schopností a znalostí máte dostatek a hned za rohem na vás čeká velký finanční úspěch. Bez vztahu či i ve vztahu bude pro vás nejdůležitější stabilita. Sny o nesplnitelném jsou krásné, ale nemají smysl. Vaše tělo a mysl chce serotonin neboli hormon štěstí.

3. Blíženci – tento týden vás čeká opravdu hodně práce. Pokud chcete vše zvládnout bez problémů, nejdůležitější bude dobrý plán a pak i důslednost v realizaci. Do středy se vyhýbejte novým závazkům. Pokud cítíte, že vám pomaličku začíná vznikat vážnější vztah, netlačte na pilu. Chce to klid a vše dopadne skvěle. Jsou možné menší zdravotní problémy, raději se snažte šetřit svůj organismus.

4. Rak – neočekávaná šance je před vámi. Nesmíte si ji nechat uniknout mezi prsty. Pracovně bude nejnáročnější úterý a pátek, ale všechno se vám podaří zvládnout. Jen se nesmíte rozčilovat. Mráz, mlha, deště sice budou ovlivňovat váš život, ale na lásku vliv mít nebudou. Pro dobrou psychickou formu potřebujete kontakt s blízkými, ti vás i v nejtěžších chvilkách mohou podpořit.

5. Lev – jestli se vám něco bude zdát zvláštní nebo nepochopitelné, rozhodně se do toho nevrhejte po hlavě. Můžete mnohem více ztratit než získat. Pracujte na budoucích ziscích. Bohužel, není zlato všechno co se třpytí. Sliby a krásné řečičky ve vztahu nic neznamenají. Pokud se vám začne zdát, že něco na vás leze, rozhodně si nehrajte na hrdinu a hurá do postele. Peníze zdraví nenahradí.

6. Panna – obchody a finanční záležitosti by vám měly jít od ruky. Fyzicky náročnou práci zvládnete jen za předpokladu, že si najdete někoho, kdo vám v nejtěžší situaci pomůže. Pokud chcete ve vztahu či při získávání nového partnera dosáhnout toho, co opravdu chcete, musíte si nejdříve druhou stranu trochu „ochočit.“ Stačí, že se budete o své zdraví starat jako dříve a vše by mělo být v pořádku.

7. Váhy – podle horoskopu to bude docela náročný týden. Povinností je před vámi opravdu hodně a tak se raději starejte dělat jen jednu věc najednou. Pokud čekáte na telefon nebo ten první krok, nyní se ho nedočkáte. Ale stačí trocha trpělivosti, láska jen málokdy přijde na první zavolání. Preventivní prohlídka a nebo návštěva zubaře jsou opravdu dobrý nápad.

8. Štír – každý svůj krok si pořádně promýšlejte, to co uděláte tento týden bude mít velký vliv na celý zbytek roku. Přebytečné peníze můžete vydat na výhodný nákup vánočních dárků. Celý týden by měl být romantický a příjemný, o víkendu se setkejte s přáteli. Zdá se vám, že máte skvělou formu, částečně je to pravda, jen se vyhýbejte nachlazeným lidem, bacily můžou přeskočit i na nejsilnějšího.

9. Střelec – vaše práce by nyní měla začínat už doma. Pokud možno prohlédněte si všechny poznámky, lejstra či záznamníky, je pár věcí, které byste nyní měli bez odkladu udělat. Někdy vztah může posílit krátkodobý rozchod nebo několik dnů mlčení, které naznačí druhé straně, že opravdu všechno není úplně v pořádku. Dejte si pozor na zdraví, vaše tělo by chtělo trochu víc odpočinku.

10. Kozoroh – vše co začnete musíte také včas dokončit. I když se vám bude zdát, že vaše práce nemá smysl a nebo skončí katastrofou, dokončete ji. Zjistíte, že předtucha nebyla správná. Ve vztahu či hledání nového partnera byste si měli konečně říci, co je pro vás nejdůležitější. Krátký flirt, hádky, nebo stabilita. Organismu prospěje bazén a sauna.

11. Vodnář – není důležité to co chcete nebo co si přejete. Tento týden se pevně držte na zemi a dělejte pouze práci, která vám přináší okamžitý zisk. Snění a ambice si raději nechte na jindy. V lásce bude týden proměnlivý. Jeden den se budete cítit jak v ráji a druhý den přijde zase peklo. Víkend by měl končit tou příjemnější částí. Budete mít trochu méně energie. Způsobuje to podzim a nedostatek vitamínů.

12. Ryby – pokuste se na začátku týdne určit, čeho chcete dosáhnout. Pokud budete mít plán, tak se vám vše podaří. Pomocnou ruku vám podá vaše okolí. Na nákupy je nejlepší čtvrteční a páteční odpoledne. Single podle horoskopu tento týden lásku nenajdou, ale mohou získat velmi dobrého přítele. Dobrá psychická forma se odrazí i na zlepšeném zdravotním stavu.