Horoskopy od 18-08-2014 do 24-08-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý čtvrtý týden roku 2014

1. Beran – tento týden budete mít hodně práce která vyžaduje koncentraci a pečlivost. Bylo by dobré také pomalu začít přemýšlet, kam ve svém zaměstnání chcete směřovat. Můžete poznat někoho, kdo na začátku bude vypadat jen jako další kamarád, ale s postupem času vše nabere větší hloubku. Dejte si pozor, i nyní hrozí nachlazení.

2. Býk – nejlepší bude, když se všemu budete věnovat naplno. Někdo ve vašem okolí čeká, kdy uděláte nějakou chybku a pak na ni chce neustále upozorňovat. Nejlepší je takovým situacím předcházet. Ve vztahu by to měl být podle horoskopu krásný týden plný lásky a ohleduplnosti. Udělejte něco málo pro své zdraví, trocha pohybu a změna jídelníčku vám prospěje.

3. Blíženci – počítejte s tím, že se tento týden objeví nějaká velmi výhodná nabídka. Bohužel bude od vás vyžadovat větší finanční investice a také budete muset obětovat trochu času. Netrpělivost a hádavost je nejhorším nepřítelem trvalého vztahu. Někdy je lepší trochu počkat a na pilu zatlačit až když se situace uklidní. Dejte si pozor při běhání a na kole.

4. Rak – hlídejte si své povinnosti, tento týden budete mít tolik aktivit, že bude velmi snadné na něco zapomenout. A následky by nemusely být příjemné. Pokud nemáte partnera, není důvod to do kolečka rozebírat. Mnohem lepší je vyrazit někam s přáteli a situace se může velmi rychle změnit. Sladkosti vám tento týden nebudou dělat moc dobře.

5. Lev – v práci můžete získat mnohem výhodnější pozici a nebo dokonce by možná i stálo za to popřemýšlet o nějaké změně zaměstnání. Zajímavá nabídka je na vytažení ruky. Tento týden je podle horoskopu výborný pro zásnuby a svatby, ve vztazích bude více romantiky. Dejte si pozor na jídlo a hygienu během stravování, žaludek máte dosti citlivý.

6. Panna – můžete všem kolem vás ukázat, že ve firmě jste opravdu nepostradatelní. Vaším nejlepším pomocníkem bude píle, optimismus a dobré vztahy. Optimismus a úsměv k vám také mohou přilákat opačné pohlaví. Nyní si budete moci vybírat. Svěřte své city intuici. Poslední dobou jste trochu více namáhali svůj zrak, chtělo by to více odpočinku.

7. Váhy – počítejte s tím, že tento týden vám nikdo v práci pomocnou ruku nepodá. Na druhou stranu, máte dost sil a schopností, abyste všechno bez větších problémů zvládli. Na začátku týdne se mírněte s výdaji. V lásce to bude trochu nuda a nemá moc velký smysl se o cokoliv snažit. Pozor na úrazy, závody či náročnější aktivitu raději odložte na jindy.

8. Štír – mělo by se vám podařit zrealizovat všechny naplánované záležitosti o den až dva dříve, než jste původně očekávali. Čas využijte podle chuti, práce a povinnosti vám rozhodně neutečou. Tento týden je podle horoskopu nejlepší pro pečování o tak zvaný rodinný krb. Zdraví by mělo být v pořádku, jen s psychikou to může být trošku slabší.

9. Střelec – do středy se pokuste ukončit všechny staré záležitosti a pak rovnou začněte s něčím novým. Nemá smysl se rozmýšlet kam a kudy, podle horoskopu jediná cesta vede kupředu. Jestli stále ještě nemáte partnera, vše by se mělo brzy změnit. Tento týden byste měli pozorovat první náznaky. Při péči o svůj vzhled nešetřete, zlepší se váš psychický i fyzický komfort.

10. Kozoroh – hned od začátku týdne vás čeká hodně povinností, ale vše je ve vašich rukou. Nesmíte předkládat radovánky před zaměstnání. S úspěchem v práci přijdou i peníze. Budete mít pocit, že partner vás chce trochu více směrovat tam, kam se vám moc nechce. Zatím to nemá smysl řešit, počkejte na vhodnější chvíli. Vaše zdraví by mělo být v pořádku.

11. Vodnář – práce vám půjde od ruky, to co si naplánujete se postupně začne realizovat skoro samo, bez nějakého výraznějšího nasazení. Volný čas, který by se vám mělo podařit ušetřit, věnujte svému partnerovi a nebo pokud jste single, různým zábavám s blízkými přáteli. Začněte trošku zvyšovat imunitu, podzim se bohužel už blíží.

12. Ryby – trochu více se zajímejte o dění ve vašem okolí. Je sice fajn si dělat své povinnosti, ale pokud nebudete vědět, co kdo kde vymýšlí, můžete najednou zjistit, že vám pomalu ujíždí vlak. Partnera můžete najít na služební cestě nebo na dovolené, konec konců, právě k tomu slouží léto. Nezapomínejte na odpočinek, vaše tělo ho opravdu vyžaduje.