Horoskopy od 29-09-2014 do 05-10-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý týden roku 2014

1. Beran – pokuste se spíše šetřit, sice vás tento týden nečekají žádné extra výdaje, ale právě proto máte možnost si vytvořit menší finanční polštář. Novou zajímavou nabídku přijměte bez váhání. Partner vás potěší nejen komplimenty ale i nějakým zajímavým překvapením. Cvičení je zdravé, ale nic by se nemělo přehánět. Fyzická námaha vás mnohem více unaví, pozor na úrazy.

2. Býk – najděte si v práci nějakou záležitost, která vás bude motivovat. Jinak upadnete do nekonečné nudné šedi, na nic nebudete mít náladu a také to poznamená váš výkon. Nemáte ještě partnera? Nezoufejte, vše je před vámi a nemá smysl tlačit na pilu. Tento týden si můžete skvěle užít s přáteli. Býci by si tento týden podle horoskopu měli dávat pozor na prochladnutí, propocená záda mohou znamenat velký problém.

3. Blíženci – riskantní rozhodnutí přenechte na jindy. Pokud si nejste naprosto jisti, rozhodně nezačínejte žádné nové pracovní aktivity a nepodepisujte jakékoliv smlouvy. Jestliže vás tlačí čas, postupujte podle rady odborníků. Pro Blížence, kteří jsou single, by tento týden měl proběhnout ve znamení větších či menších flirtů. A možná z nich vznikne něco trvalého. Odežeňte od sebe pesimismus a zjistíte, že vše je dokonalé.

4. Rak – podle horoskopu tento týden bude velmi dobrý pro všechny Raky, kteří pracují ve větších kolektivech. Společně by měli něco dokázat, co jim přinese nejen satisfakci, ale i velký zisk. Ve vztahu to do víkendu trošku ochladne, ale v sobotu a neděli by vše mělo být lepší než skvělé. Chtělo by to trochu omezit kalorie a nebo výrazně zlepšit jejich spalování.

5. Lev – čekejte nějakou extra hotovost, ale bohužel velmi rychle za ní bude následovat i nějaký nečekaný výdaj. Pracovně bude tento týden spíše nudnější, ale za to budete mít trochu více volného času. Nevěříte tomu, že se lze zamilovat na první pohled? Tento týden vás možná přesvědčí o opaku. Láska kvete v každém věku. Večer vám bude hodně chybět energie, raději se snažte vše vyřídit během dne.

6. Panna – budete mít dobrou intelektuální formu, pokuste se toho co nejvíc využít. Týden je velmi vhodný pro podepisování nových smluv a vymýšlení nových pracovních aktivit. Ve čtvrtek budete nejvytíženější. Pokud se s partnerem už delší dobu hádáte o něco nepodstatného, je nejlepší čas spory ukončit. Spokojeni budete oba. Vaše uši jsou výrazně citlivější, pozor na průvany.

7. Váhy – chybám spolupracovníků a kolegů se nesmějte, místo toho jim podejte pomocnou ruku. Vše se vám stonásobně vrátí ve chvíli, kdy to budete nejvíc potřebovat. Někdo se vám líbí? První ledy dokáže prolomit úsměv a společná káva. Trošku hůře se vám budou hojit všechna zranění, proto si dávejte pozor, zvláště při práci s ostrými předměty.

8. Štír – šaty dělají člověka. Podle horoskopu tento týden bude v práci hrát velkou roli to, jaký uděláte první dojem. Sázejte spíše na konzervativnější přístup, módní výstřelky nemusí každý pochopit. Ne každý, kdo se tváří, že má o vás zájem, to s vámi myslí dobře. I nevinný románek může skončit velkým zklamáním. Jestliže chcete shodit pár kilo, tento týden máte mnohem větší šanci než obvykle.

9. Střelec – měli byste se obrnit trpělivostí. Sice vás nečekají nějaké závažné potíže, ale tento týden podle horoskopu nic nepůjde tak, jak by mělo. Nemá smysl se rozčilovat, stačí počkat a většina věcí se stejně nějak vyřeší. To samé se týká i vztahů, partner vás bude trochu iritovat, ale když se podíváte na věci s odstupem, zjistíte, že nemá smysl kvůli tomu dělat v domácnosti dusno. Fyzickou a psychickou formu vám bude leckdo závidět.

10. Kozoroh – měli byste trochu popřemýšlet o budoucnosti. Práce vás možná baví, ale dostáváte za ni opravdu tolik, kolik si zasloužíte? Není někde blízko lepší nabídka? Podle horoskopu byste měli důvěřovat partnerovi. Některé jeho kroky možná vypadají zvláštně, ale vše má dobře promyšlené. Mohou se ozvat nějaké starší zdravotní problémy, stálo by za to je konečně dořešit.

11. Vodnář – máte nyní velkou možnost přesvědčit své okolí, že váš názor na to, jak by se měla dělat práce, je právě ten jediný správný. Nemá smysl si nechávat nápady jen pro sebe. Čerstvě zamilovaní by měli popřemýšlet o upevnění vztahu. Pokud partnera již máte, čekejte velmi příjemný romantický týden. Máte trochu oslabenou imunitu, nemá smysl riskovat zbytečné zdravotní potíže.

12. Ryby – pokuste se v zaměstnání trochu více využívat výhody, které přináší moderní technologie. Můžete si ušetřit hodně práce a získaný čas lze využít pro další projekty a ještě více peněz. Podle horoskopu raději nečekejte tento týden nic romantického. S partnerem to bude spíše nuda a single si mnohem více zábavy užijí s přáteli než na neúspěšných „lovech“. Mohou vás bolet záda a klouby.