Horoskopy od 18-05-2015 do 24-05-2015

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý první týden roku 2015

1. Beran – vyřiďte si finanční záležitosti pokud možno do čtvrtka. Tento týden je vhodný pro různá organizační setkání a dlouhodobé plánování. Výhodná koupě se nemusí opakovat. Tento týden nebude zmítán vírem vášní, ale příležitosti k menším romantickým radostem se objeví. Fyzická forma by měla být celkem slušná, dalo by se to využít ve sportu.

2. Býk – bylo by dobré začít něco nového. Podle horoskopu je tento týden jak stvořený pro zahájení nějakého ambicióznějšího projektu. Pozor na průvan v peněžence. Láska se velmi často rodí z dobrého přátelství. Když se vám podaří udržet dobrou náladu, na zdraví tento týden určitě nebudete naříkat.

3. Blíženci – nerozdělávejte více věcí najednou. Občas to vypadá lákavě, na začátku se zdá, že vám to přinese více peněz, ale nyní by výsledkem byly jen nedodělané záležitosti a špatný dojem. Nezájem o partnera může vyvolat zrcadlovou reakci. Přitom stačí jen ve správné chvíli říci pár správných slov. Snažte se méně zatěžovat pravou část těla, těžké kabely či nerovnoměrně nošené nákupní tašky u vás mohou vyvolat problémy.

4. Rak – nerozptylujte se, ke každé práci přistupujte s pečlivě vymyšleným plánem. V konfliktních situacích se snažte více poslouchat, nemá smysl tvrdě protlačovat jen svůj názor. Raci, kteří jsou single se mohou rozhlédnout po svém blízkém okolí. Ti v partnerském vztahu objeví kouzlo v drobnostech každodennosti. Můžete se cítit trochu unavenější než obvykle.

5. Lev – měli byste na začátku týdne dostat nějakou hodně důležitou zprávu nebo informaci, která hodně ovlivní pracovní náplň následujících pěti dnů. Podle horoskopu to ve vztazích bude velmi příjemné a plné lásky. Single si mohou vyhodit z kopýtka. Příznaky jarní únavy by měly pomalu zmizet, pozor jen na potíže s rýmou.

6. Panna – pracovně to nebude příliš zdařilých sedm dní. V zaměstnání vás to nebude bavit a práce vám vůbec nepůjde od ruky. Bohužel do pátku se to nezlepší, potěšit vás může ale fakt, že víkend byste měli prožít velmi příjemně. Ten si vychutnají jak single, tak i Panny s partnerem. Bude to hodně o lásce. Drobné problémy nepodceňujte, někdy je lepší preventivní hysterie.

7. Váhy – při řešení pracovních problémů a finančních otázek naslouchejte své intuici, bude vaším nejlepším rádcem a přítelem v těchto záležitostech. Máte možnost poznat nějakou velmi zajímavou osobnost, pokud s ní budete chtít spojit svou budoucnost, nic nesmíte uspěchat. Případné zdravotní potíže vyřešíte snadno domácí léčbou.

8. Štír – pokud vás čekají nějaké důležité pohovory nebo pracovní konzultace či jednání, které se opírají o verbální schopnosti, tento týden by měl být pro vás velmi úspěšný. Podle horoskopu se v lásce nic nového nevydaří, ale to neznamená, že týden bude nudný. Bylo by dobré trochu zpomalit, váš organismus rozhodně má své limity. Naslouchejte signálům, které vám vysílá.

9. Střelec – dávejte si pozor při nákupech a větších výdajích, stačí trocha neopatrnosti a můžete mít na konci týdne finanční problémy. Ve vztahu nic neměňte. A pokud partnera nemáte, tento týden se nevrhejte do žádné nové náruče. Pokud vás trápí kašel a rýma, bylo by dobré už konečně tyto neduhy doléčit, aby se nestaly chronické.

10. Kozoroh – zase uděláte další důležitý krok pro úspěšnou pracovní budoucnost. Jen tak dál, jen nesmíte usnout na vavřínech, stále je nutno tlačit na pilu a hledat nové a nové cesty. V lásce je někdy rozumnější roztrhnout závoj nevědomosti a odmítnout falešné iluze. Potřebujete trochu zábavy, ale bylo by dobré skončit s ponocováním.

11. Vodnář – rozhodnutí dělejte s nějakou vizí, neměly by vás zajímat okamžité zisky. Je lepší vše plánovat minimálně několik týdnů dopředu. Žít jen ze dne na den je velmi riskantní. V srdci stále budete cítit silný vliv máje, vychutnávejte si to. Vašemu organismu by nejvíce prospěla chůze a plavání.

12. Ryby – překážky nejlépe překonáte, když se jim přestanete vyhýbat a přestanete se pokoušet je různé obcházet či podlézat. Když se k práci a povinnostem postavíte čelem, tento týden bude pro vás velmi úspěšný. Bylo by příjemné si s partnerem jen tak někam vyrazit a zavzpomínat. Preventivní prohlídka ještě nikomu neublížila.