Pes

Pes má tuhý kořínek a pevný charakter. Vždy chce být vůdcem. Má dalekosáhlé plány. Rád se vysmívá slabostem jiných lidí. Nejjednodušeji ho lze porazit něžností.

Ženy – jsou pracovité. Dokážou mluvit hezky, ale zároveň je to vždy k věci. Rády kritizují jiné lidi. Partnerům bývají věrné. K manželství přistupují spíše pesimisticky a předpokládají (ale často mylně), že bude nepovedené.

Muži – jsou hodně pilní. Hodně šetří, často to hraničí se skrblictvím. Jestli někomu mají pomoci, tak musí být přesvědčeni o nutnosti této pomoci. K životu přistupují dosti kriticky. Vždy se snaží dokázat a často úspěšně, že to oni mají pravdu.

Psům odpovídají tyto roky narození

1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

1 komentář u „Pes

  1. Lális

    Pes? Tvrdohlavýž, vůdcovský a velmi kritickýá ke slbostem lidí ve svém okolí? Ano…nejlépe se tak přesvědčíte , když si pustíte starý český film Skalpel, prosím(1985). Miroslav Macháček do role profesora a neurochirurga vložil celou svoji osobnost vodního psa (*1922). Zatím neznám věrnější obraz typického pracovitého, tvrdého, kritického, ale taky velmi velmi citlivého a chápavého psa!

Komentáře nejsou povoleny.