Horoskopy od 31-08-2015 do 06-09-2015

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý šestý týden roku 2015

1. Beran – Hodně plánujte, před rozhodnutím si každý svůj krok co nejpečlivěji promyslete. Nemá smysl uspěchávat některé záležitosti. Ve vztahu by to mělo klapat jako švýcarské hodinky pokud jste single, tento týden se můžete snadno zamilovat. Podle horoskopu byste měli věnovat větší péči dásním a zubům.

2. Býk – skvělý čas pro různé pracovní změny. Máte teď více zajímavých možností, stačí se jen rozhodnout. Pamatujte si ale, že důležité nejsou jen peníze, ale i osobní rozvoj. Krátká známost se může změnit na něco většího. Snažte se postupovat ve všem opatrně, raději se tento týden vyhýbejte rizikovým aktivitám.

3. Blíženci – ve všech pracovních záležitostech postupujte podle pravidel. Neimprovizujte, nesnažte se nic dělat po svém a raději se vyhněte i vlastní interpretaci různých pokynů. Vyhnete se zbytečným problémům. Bude ve vás něco tajuplného, co bude na opačné pohlaví působit jak magnet. Se zdravím by to tentokrát mělo být celkem v pořádku.

4. Rak – ve finančních záležitostech se vyhýbejte riziku. Tento týden byste se měli řídit heslem, že nejdůležitější je nemít ztrátu, zisky mohou pár dní ještě počkat. Z hlediska lásky pro všechny lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Rak přichází velmi příjemných sedm dní a to bez ohledu na to, jestli jsou nebo nejsou zadaní. Do víkendu by vás měla trochu pronásledovat melancholická nálada.

5. Lev – v zaměstnání to bude dobrý týden pro vyřešení všech sporných záležitostí. V klidu se budete moci domluvit a máte šanci mnohem lépe prosadit svůj vlastní názor a pohled na věc. V partnerských vztazích bude spousta lásky a příjemné pohody. Single tento týden nějaké zázraky nečekají. Pokud možno se vyhýbejte nebo alespoň co nejvíc omezte nápoje s povzbuzujícími účinky.

6. Panna – pokuste se v práci udělat trochu více než jen své obvyklé povinností. Díky tomu vás může čekat příjemná finanční odměna. Partner může mít dost hádavou náladu, nenechte se vyvést z rovnováhy a spíše ho ignorujte. Jen když to bude přes čáru, tak ho odkažte do patřičných mezí. Dejte si pozor na sluníčku.

7. Váhy – v zaměstnání se někdo bude snažit vás pomlouvat a šířit o vás nepodložené drby. Nemá smysl se rozčilovat, vše řešte v klidu a s úsměvem. Pokud v lásce nejste spokojeni, nemá smysl to táhnout dál a beze změny. Můžete si diktovat podmínky. Budete mít trochu choulostivější žaludek, hlídejte si čerstvost potravin.

8. Štír – na začátku týdne si sedněte ke kalendáři a seznamu povinností a pečlivě si poznamenejte všechny termíny. V následujících sedmi dnech musíte vyřešit několik velmi důležitých záležitostí. Najděte si čas na setkání s přáteli, pokud možno jděte spolu s partnerem a užijte si hezký večer. Při letních sportech nepřepínejte síly.

9. Střelec – v práci si dávejte pozor, chybu můžete udělat i u věcí, které máte tak říkajíc v malíčku. Na konci týdne vás čeká nějaký větší výdaj, takže by bylo rozumné trochu přibrzdit utrácení. Pokud budete cestovat, máte velkou šanci poznat někoho, kdo velmi silně zaujme vaše srdce. Léky užívejte jen v naprosté nouzi a po konzultaci s odborníkem.

10. Kozoroh – v zaměstnání byste měli mít velmi dobrou pozici, využijte toho. Měly by vám přijít nějaké peníze navíc, neutraťte je, v září je před vámi velké množství různých výdajů. Single si tento týden budou moci užívat. Hezké rande nebo malý flirt je přesně to, co potřebujete. Pečujte o sebe a dopřejte tělu dostatek vitamínů a minerálů.

11. Vodnář – ke všem povinnostem přistupujte velmi zodpovědně. Podívejte se kritickým okem na výsledky své práce z minulých týdnů a pokuste se zjistit, co by se dalo ještě vylepšit. Vyhýbejte se hádkám s partnerem, vše se dá vyřešit v klidu a tento týden by každé vaše slovo pochopil nesprávně. Se zdravím vše v pořádku, dejte si jen pozor na emoce.

12. Ryby – v záležitostech týkajících se financí byste neměli postupovat lehkomyslně. Někdy je mnohem rozumnější každou korunu před vydáním otočit v ruce dvakrát a popřemýšlet, jestli je to opravdu nutné. Čeká vás nějaké zajímavé setkání s někým, koho jste znali v minulosti. Staré lásky nerezaví? Nemá smysl se rozčilovat, hodně věcí vás bude dráždit, ale pokud možno nereagujte.