Horoskopy od 26-10-2015 do 01-11-2015

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý čtvrtý týden roku 2015

1. Beran – někdy se vyplatí postupovat tvrdohlavě za svým, jen nezapomínejte na to, že vše se dá dělat s určitou elegancí a bez agrese. Nemá smysl si kazit vztahy s jinými lidmi. Využijte každou společenskou událost, která se naskytne. Můžete se seznámit s opravdu zajímavými lidmi a kdo ví, možná z toho něco bude. Se zdravím by mělo být vše v pořádku.

2. Býk – nebojte se začít realizovat různé dalekosáhlé a ambiciózní plány. Jediné na co si musíte dát pozor je finanční stránka, bez pečlivě naplánovaných výdajů raději nic nezačínejte. Ve vztazích může být trochu dusno. I vy i partner budete mít snahu věci nesmyslně hrotit. Snažte se brzdit jak to jen jde, i kdyby to mělo být za cenu ústupků. Podle horoskopu se mohou objevit problémy s migrénami a na začátku týdne i nespavost.

3. Blíženci – bylo by dobré trochu investovat do rozvoje svých znalostí a zkušeností. Tento týden vaše hlava bude schopná pochopit i velmi složité záležitosti. Dejte si pozor s kým se stýkáte a jak často jste v jeho společnosti. Drby a pomluvy vznikají velmi snadno. Je důležité mít vyvážený přísun vitamínů a minerálů.

4. Rak – věnujte se důležitým záležitostem, týden je vhodný pro náročná finanční, právní a úřední jednání. Měl by vás čekat úspěch. Tento týden bude podle horoskopu velmi příjemný pro všechny, kteří již delší dobu žijí v partnerském vztahu. Čekejte hodně lásky. Na konci pracovního týdne vás organismus upozorní, že by potřeboval trochu více odpočinku.

5. Lev – v práci byste měli pokud možno jet na sto deset procent. Rozhoduje se o důležitých věcech a vy jste nyní pod drobnohledem partnerů a nadřízených. Do čtvrtka si dejte trochu větší pozor při utrácení. Pokud hledáte lásku, postupujte rozvážně. Nevrhejte se do dobrodružství po hlavě, mohla by být z toho bolestivá boule. Vyhýbejte se sladkostem – týká se to i slazených nápojů.

6. Panna – dokončete rozdělané projekty a nové věci raději nezačínejte, snažte se do pátku udržet vše při starém a v klidu. Mezitím si můžete promyslet další kroky. V rodinách může dojít ke sporům, které se nějakým způsobem budou týkat dětí. Single by měli vyrazit mezi lidi. Smích a optimismus vám vylepší den, usmějte se na svět už ráno.

7. Váhy – pracovní záležitosti by vám měly jít dobře od ruky. A s financemi to tento týden také bude docela slušné, budete si moci dovolit i nějaké extra výdaje. Pokud vás někdo svou pozorností obtěžuje, nebojte se mu to říci jasně a výrazně. Nemá smysl protahovat to, o co nemáte zájem. Člověk může být fyzicky aktivní i když zrovna nesvítí a nehřeje sluníčko.

8. Štír – vyhýbejte se dluhům a snažte se nekupovat nic, na co ve skutečnosti nemáte peníze. Výdaje je tento týden nutno mít pod velmi ostrou kontrolou. V zaměstnání se nesnažte o nějakou originalitu, nemá to smysl. Tento týden je velmi dobrý pro zásnuby a svatby. Dlouhodobě i čerstvě zamilovaní si tentokrát vychutnají kouzlo lásky. Vaše nehty a vlasy by potřebovaly úpravu jídelníčku.

9. Střelec – ve finančních záležitostech postupujte rozvážně. Máte šanci vydělat větší obnos a nebo velmi výhodně něco pořídit, jen se nesmíte unáhlit. Někdy se dá zamilovat i s chladnou hlavou. Promyslete si výhody i možné nevýhody a postupujte hlavně podle toho, co vám poradí rozum. Jezte častěji ale menší porce.

10. Kozoroh – nenechte se v zaměstnání vyprovokovat. Hádky nic nevyřeší a jen přinesou špatnou náladu a zhoršení vztahů v kolektivu. Výdaje dokážete udržet pod kontrolou, stačí jen chtít. Ve vztazích by to mělo klapat jako švýcarské hodinky, teplo domácího krbu hřeje nejkrásněji. Oblékejte se podle počasí, velmi snadno můžete prochladnout.

11. Vodnář – tento týden podle horoskopu máte šanci získat nějakou zajímavou finanční nebo pracovní nabídku. Nemá smysl moc přemýšlet, pokud se vám to vyplatí, jděte rovnou do toho. Pokud máte děti, přestaňte se tolik o ně bát. Mnoho věcí dokážou zvládnout lépe než si rodiče představují. Alergikům se mohou mírně zhoršit příznaky jejich onemocnění.

12. Ryby – ve finančních záležitostech, zvláště pokud se týkají větších částek, naslouchejte tomu, co vám našeptává podvědomí. Ne vše je vidět na první pohled a ne vše je možno přesně zhodnotit s racionálním přístupem. S partnerem byste si měli více povídat, zvláště pokud se to týká dlouhodobých problémů ve vztahu. Je na čase nějaká preventivní prohlídka, optik, obvoďák a nebo zubař?