Horoskopy od 02-11-2015 do 08-11-2015

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý pátý týden roku 2015

1. Beran – v zaměstnání čekejte nějakou novou výzvu. Pokud to bude na začátku složitější, nebojte se požádat o pomoc někoho zkušenějšího. Díky tomu se můžete vyhnout větším a zbytečným chybám. Na začátku týdne budete mít větší výdaje. Podle horoskopu Berani žijící ve vztahu prožijí hodně zamilovaný týden, jen o víkendu to trochu zaskřípe. Při sportování si dávejte pozor na nohy.

2. Býk – budete mít pár zajímavých možností jak vylepšit svou pracovní situaci. Vyžaduje to jen trochu iniciativy a také byste měli obětovat i nějaký volný čas. Odměna se hodně vyplatí. Single by měli přestat snít o tom jednom jediném princi či princezně z pohádky. Nereálná očekávání se neplní. Někdy najdeme i krásu v obyčejnosti a snížit požadavky není ostuda. Prach vám nebude dělat dobře.

3. Blíženci – dopřejte si nějaké malé potěšení. Sice je pravda, že kdo šetří, má za tři, ale život nelze prožít jen s utaženým opaskem. Peníze jsou pouze prostředkem a ne smyslem života. V druhé polovině týdne jděte mezi lidi a užijte si trochu zábavy. Single mohou začít lovit. Preventivní prohlídky by se neměly zbytečně odkládat.

4. Rak – neměli byste se podceňovat. Dřímají ve vás nečekané schopnosti, které byste měli využít v práci. Bylo by dobré si dát nějaký ambiciózní úkol a věnovat mu co největší pozornost. V tomto týdnu byste vše měli zvládnout. Někdy je dobré popřemýšlet, co očekáváte od vztahu a jak si vlastně představujete budoucnost. Člověk se nemůže jen přizpůsobovat. Pokuste se chodit trochu dříve spát, tělo tento krok hodně ocení.

5. Lev – rozhodně si nepůjčujte. Nabídka může vypadat velmi lákavě, ale poradíte si vlastními silami a další závazky by vám mohly v budoucnu udělat velké problémy. Pokud hledáte rezervy, najdete je v domácím rozpočtu. Při hledání nového partnera nemá smysl nic uspěchat. Někdo zajímavý je na obzoru, jen se ho nesmí vyplašit. Mohou se objevit menší deprese.

6. Panna – atmosféra v práci by mohla být lepší. Když vymyslíte, jak na to, všichni vám budou vděční a v budoucnu se vám za to odmění. Možná by bylo dobré zorganizovat nějakou společnou akci. Tento týden se dokážete velmi snadno zamilovat, takže si dávejte velký pozor na to, aby se pod líbivou slupkou neschovávalo hodně zkažené jádro. Fyzická i psychická forma budou celkem v pořádku.

7. Váhy – objeví se možnost menšího přivýdělku. Peníze, které získáte navíc, byste si měli odložit a nebo je postupně investujte do blížících se Vánoc. V dlouhodobém partnerském vztahu to tento týden výrazně ožije, na nudu si stěžovat nebudete a možné hádky vždy ukončí velmi sladké usmiřování. Vašemu tělu mohou chybět některé minerály.

8. Štír – těžko se budete motivovat do práce, ale nedá se nic dělat. Člověk peníze vydělávat musí. Nejhorší bude počátek a konec pracovního týdne. Pokuste se o víkendu nějak odměnit, skvělý by byl nějaký hezký výlet s partnerem a nebo noční radovánky s nejlepšími přáteli. Lepší počasí vás může svádět k bezstarostnosti v oblékání. To rozhodně není dobrý nápad.

9. Střelec – podle horoskopu byste tento týden měli mít hodně sil na realizaci různých zajímavých a náročnějších projektů. Jen se nenechte tím úplně pohltit. Také musíte trávit trochu času s nejbližšími. Nic nenabourá vztah více než předkládání práce před rodinu. Nerozčilujte se a pokuste se vyhýbat stresu. Dobrá psychická kondice je základ zdraví.

10. Kozoroh – náročné povinnosti vám zaberou hodně času, ale odměna bude opravdu velmi příjemná. Vylepšíte si vztahy s nadřízeními nebo i s obchodními partnery. Ve vztahu je také nutno plánovat. Některé věci by se měly promyslet a to pokud možno ve dvou. Mohou vás rozčilovat různé drobnosti, dejte si pozor na zbytečnou podrážděnost.

11. Vodnář – nenechte se v zaměstnání ovlivnit pomluvami jiných lidí. Práci děláte dobře a za všemi drby je ve skutečnosti jen ubohá závist. Ukažte nadhled a pomlouvači ztratí tvář. Podle horoskopu mají single narození ve znamení zvěrokruhu Vodnář tento týden výrazně větší šanci najít velkou lásku. Nedoléčené nemoci se rychle vrací s mnohonásobnou silou.

12. Ryby – vyplatí se vám pečlivost a trpělivost. Nikam nespěchejte, každou práci dotáhněte až do konce a i potom ji ještě dvakrát zkontrolujte, jestli je opravdu výsledek ideální. Je možné, že budete mít trochu hlouběji do kapsy, ale vše se dá celkem v klidu zvládnout. Partner se vám něco beze slov snaží naznačit, mluvit o tom nechce, ale jedná se o důležitou věc. Může vás hodně potrápit příslovečná rýmička.