Horoskopy od 5-11-2007 do 11-11-2007

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Čtyřicátý pátý týden: 5. – 11. listopad.

Situace: V tomto týdnu se mohou nadít velkého přílivu tvůrčí energie především zrozenci z vodních a zemských znamení, konkrétně tedy Raci, Ryby a Štíři z těch prvých, Býci, Panny a Kozorozi z druhých. V práci i ve škole to bude mít ve většině případů velmi pozitivní dopad. Nemusí se bát ani podnikání. Zrozenci ze znamení vzdušných a ohnivých v obecné rovině na tom též nebudou špatně, ačkoliv k pronikavým úspěchům především Raků a Panen budou mít daleko. A kdo za relativně příjemný týden může? Velký Trigon: tvoří ho Slunce, Mars a Uran. A trochu též se v dobrém podepíše Novoluní připadající tentokrát na sobotu.

Pokud se znamení, přibližný věk a pohlaví čtenářů shodují s daty účastníků naší Hry o budoucnost, mohou s vyšší mírou pravděpodobnosti jim určenou předpověď tvůrčím způsobem využít i pro sebe. Dobré karty všem!

1. SKOPEC

Lze předpokládat, že valná většina Beranů vstoupí do nového týdne šťastnou nohou (zdraví, peníze, práce i láska) a na ni bez problémů přehopsá až do čtvrtka či pátku, kdy, pokud nedají pozor, se jim může šťastná končetina trochu zvrtnout. Na konci týdne hrozí ovšem, jemně řečeno, nepohoda. My z Měsíční Kočky bychom ji připočetli neshodám a rodinným rozmíškám s vlastní krví, spíš ovšem tou vzdálenější. Může jít o neřešené a již značně zamřelé záležitosti, jejichž prapůvod je vám nejspíš nejasný. V těžkých chvílích vás podepře příbuzenstvo nepřímé, které žabomyší rodové války vidí sice z dáli, zato však přesně. Bůh vás chraň na rozumná stanoviska partnerů reagovat přezíravým Tomu ty nemůžeš rozumět

Pane Bruno (let 50, naposled ve hře v 43. týdnu), podle karet pro vás pokračuje dobrá investiční atmosféra s minimálními riziky, pokud ovšem budete se svými prostředky zacházet rozmyslně. Dokonce nám vychází, že bude dobré, když své záměry budete konzultovat s odborníkem, nějakým nezávislým portfoliovým poradcem, a to nejlépe takovým, který s vašimi penězi není spojen. Měl by vám nabídnout pohled tak říkajíc z druhé strany, nezatížený vidinou, že by příliš odvážnou radou mohl ohrozit vlastní provizi. Jiný výklad vybízí k větší oborové diverzifikaci vašich vkladů. Není nám jasné, jde-li o akcie, fondy a nebo termínované vklady, nicméně z karet v této záležitosti vyplývá jistá naléhavost. Peníze jsou hlavním bodem výkladu, ona cizí ženská nebo bratr v něm tento týden hrají jen okrajovou, v druhém případě dokonce nulovou roli.

  1. BÝK

Především pokud Býci opravdu na sklonku uplynulého týdne změnili vzduch, nabyli narušené duševní rovnováhy a vyspravili i své poněkud nalomené zdraví. Možná si nebudou zcela sebejistí a to může mít trochu neblahý vliv na pracovní výkony i pohyb ve společnosti. Nicméně běžné úkoly bez nadšení zvládáte, horší už to bude v úředních jednáních, a tak, nejsou-li nezbytná, odložte je. Od středy by měli lidé v okolí počítat s vaší větší svárlivostí. Podnětem budou vesměs hlouposti, takže vaše popudlivost vás bude nakonec mrzet. Učte se ovládat! Sobotní měsíční Nov vrátí Býkům echem jejich citové chování, za pozitivní jim bude dobře a také naopak. K přímé cestě se vrátivší Neptun prozrazuje náchylnost a důvěřivost Býků k jalovým slibům a vyznáním. Pozor by si také měli dát i na dealery a agenty s čímkoliv, nejen se zbožím hmotným, ale i s idejemi a především s emocemi a city.

Milá Patricie (19/43), po studijní stránce podle karet se sebou můžeš být (a také jistě jsi) spokojena. Dokonce to, jak sis s „vejškou“, příchodem do hlavního města a novým účesem poradila, tě naplňuje sebedůvěrou, že zvládneš i bratrův problém, který bratr však jako nějaký problém vůbec nevnímá. Karty ti slibují pro následující období dvě možnosti. Podle první nabídneš těhotné Adéle pomoc. Ovšem v ní se vstřícnost jaksi zasekla a já se jí nedivím. Má celé vaší rodiny plné zuby. A na velkodušné řeči už zvědavá vůbec není: bude chtít peníze. Jak to vlastně s tím maličkým myslí? Podle druhé varianty se se svou ctižádostí vrátit bratra na cestu ctnosti a Adéle nabídnout manžela a jejímu dítěti otce svěříš tomu mladému muži, kterého po opatrných začátcích zřejmě miluješ s celou bezhlavostí svých devatenácti let. Jistě by ti nabídl pomoc – a snad i nějaký nápad, jak získat peníze. Asi bychom ho však my v Měsíční Kočce do tvého mesiášského poslání vůbec netahali. Jeho seznámení zrovna s touto oblastí vašeho širšího rodinného života by mohlo být pro váš vztah perspektivně smrtelné. A jak dopadla otcova ingerence do bratrova a Adélina života? Nemáme v tomto ohledu od tebe žádné zprávy. Karty ale úspěch nenaznačují.

3. BLÍŽENCI

Již v pondělí se možná Blíženci dozvědí něco, co za určitých okolností otřese jejich jistotami – nikoliv však nutně ve smyslu negativním. Nové informace některé z nich vyburcuje k horečné aktivitě. To potrvá asi tři dny. Od čtvrtka lze počítat se zdravotními obtížemi vleklého charakteru. Pokud budete řešit i citový zádrhel, počítejte s tím spojeným významnějším vydáním za dárky a nebo společné posezení. Na hádavost druhé strany nereagujte, přejděte ji. V pátek se, pokud lze, vyhněte veřejné dopravě. Sobotní vliv nového Měsíce výjimečně téměř nepocítíte. O víkendu doporučujeme nějakou kulturní aktivitu, kino, divadlo, výstavu. Nebo vůbec nezapínejte televizi a alespoň si čtěte!

Pane Tomáši (43/43), vypadá to, že podle karet jste poslechl rady a společenské setkání s opulentní večeří pro Orlici a její adolescentní dceru Fiflenu jste pojal a zrežíroval ve velkém stylu. Dopad na Orlici nebyl velký, protože nepochybně něco o nakrucování možných nápadníků již ví, ale ohromující dojem jste udělal na Fiflenu. Ta se dosud s něčím podobným setkala pouze v přiblblých holywoodských limonádách. Měl byste ovšem dávat pozor, abyste slečnu nezmlsal. Nároky zatím neprojevuje žádné, nicméně její podvědomý odpor vůči vám (a nebo snad k matce, která si již zřejmě vybrala, tak jak si vybrala) jste ohňostrojem nápadů a hlavně bez mrknutí zaplaceným účtem jste zlomil. Neupletl jste však na sebe bič?

4. RAK

Zrozenci ze znamení Raka mají možnost prožít veleúspěšný týden. Poděkovat za to budou moci samozřejmě především sobě, ale nebudou na život sami, na své straně budou mít i Mars. Budete proto nejen soutěživí, ale ještě budete mít ke všemu štěstí. Ve středu vám to může přinést peníze. Zkuste si i vsadit. Po prvních dvou překotných dnech, v nichž vás štěstí tak trochu zaskočí, se Raci zklidní a sklizni úspěchů se budou věnovat již zcela soustředěně a cílevědomě. Budete chváleni, oceňováni a také zahrnováni láskou. Jen dávejte pozor na kyselé! Všechno svědčí pro to, že nejen dobře vám udělá, ale dokonce i pozoruhodných výsledků můžete dosáhnout na konci týdne ve sportu. Ani erotiku není nutné vnímat vždy jen bezpodmínečně citově – zkuste svého partnera (především je-li také z vodního, případně zemského znamení) s humorem přesvědčit o tom, že sex může být i vcelku zábavná sportovní disciplína…

Malá Viktorie (16/43) nebude v daném týdnu zřejmě prožívat žádné milostné aféry ani se svým modelem, ani s nově z karet vyčteným příslušníkem ozbrojených sborů. Důvodem je několik velmi nevalných známek, které navzdory varování Měsíční Kočky slízla v uplynulém a nejspíš i slízne v aktuálním týdnu. Velmi jí zkomplikují vcelku bezstarostné povlávání od ničeho k ničemu. Navzdory vnějškové oprsklosti a také pro věk typické otlemenosti je Viki zřejmě docela odpovědná a úzkostlivá. K tomuto postoji ji zřejmě vedou i jakési rodinné problémy, jež se také v dohledné době pokusíme pomocí karet rozklíčovat a srozumitelně pro ni i další čtenáře definovat.

  1. LEV

I Lvům je tento týden – alespoň na jeho počátku – nakloněn Mars. Jemu můžete děkovat za to, že rychlá rozhodnutí, která budete muset zřejmě přijmout, se ukáží jako správná. Pozitivní dopad vlivu hvězd na vaši vůli povede k tomu, že zvládnete i věci, jež by vám (respektive odhodlat se k nim) jinak činily obtíž. Po celý týden bude na vysokém stupni – tak to alespoň bude zřejmě vnímat okolí – vaše osobní přitažlivost, což využívejte, ale s rozmyslem. Od pátku můžete mít pocit, že jste páté kolo u vozu, v práci i ve škole. Doma vás naštěstí partner nebo blízcí podpoří, přesto raději nikam nevycházejte, zbytečně byste svůj splín prohlubovali. Pokud se chcete svěřovat mimo rodinu, přátelé vás sice vyslechnou, ale pomyslí si značné nelichotivosti o vašem bolestínství. To jste Lvi? Zatněte prostě ty poslední tři dny zuby – určitě zas bude líp!

Panu Vladimírovi (51/44) nese červená sedma následující vzkaz: Jste až příliš senzitivní. V boji, který vás nepochybně s Dámou v černém a s bratrem ještě čeká, budete muset dát případné ohledy a zdánlivé citové závazky jednoznačně stranou – však ona by vás v případném konfliktu druhá strana také nešetřila. Zvítězit v dané situaci znamená zachovat si rozum a důstojnost a v obecnějším smyslu vlastně život. Dejte se fyzicky do pořádku a psychicky se připravte na střet: zdá se, že vámi tak preferovaná cesta smíru prostě možná není!

  1. PANNA

Pokud nosí Panny v hlavě už delší dobu nějaké organizační inovace pro pracoviště a nebo, koho se to týká, školu, mohou s nimi s určitou opatrností vyrukovat, protože možnost, že jejich racionální jádro bez potíží prosadí, bude především v úterý a nebo ve čtvrtek značná. Peníze zato sice nedostanete a uznání okolí bude sporné, protože lidé moc po novinkách netouží, ale vnitřní uspokojení může Panny podnítit k dalším neotřelým nápadům. V pondělí ale vám vládne Luna a tak buďte raději zticha, protože byste mohli přestřelit. O úterý jsme již mluvili, ve středu se raději vyhněte kontaktu s neznámými lidmi a to zvlášť totožného pohlaví, lehko byste se s nimi dostali do sporu, přičemž palebné možnosti protějšku neznáte a riziko za to tentokrát věru nestojí. V pátek je Novoluní již za dveřmi a Panny nutí k zaobírání se věcmi tajemnými. Nemusí to být jen příjemné, protože můžete odhalit vážné rozpory ve slovech osoby blízké. O víkendu jděte spolu na výlet, ale ve svých případných pochybnostech se nešťourejte. Neptunův vliv vybízí k zvýšené pozornosti ohledně životosprávy, čímž je přirozeně míněn i pravidelný pohlavní život. Celkově bude týden Panen velmi dobrý.

Karty pana Ivana (29/43) jsou nadále ve výsledku velmi rozporné a nejasné. Něco rozhodně v jeho okolí není v pořádku. Jedná se o falešnou ženu, dále nevinné dítě a rodinnou kletbu (můžeme ovšem tento signál číst i jako genetickou zátěž, případně dědičné poznamenání). Karty dále naznačují dlouhou cestu – spíš ovšem ve virtuální a nebo mentální rovině. Protože karty jednoznačně hovoří o aktuálním zdravotním problému, ordinuje Měsíční Kočka panu Ivanovi čaj s citronem a rumem, jakož i pocení pod duchnou, bude-li to jen trochu možné.

  1. VÁHY

Od úterý do čtvrtka projde měsíc Váhami, a kdo to neví, tomu prozrazujeme: znamení Vah a ledviny, močák, krev a vůbec rovnováha tělních tekutin spolu prostě souvisí. Kdo má s ledvinami potíž, ví, co to potíž je, a těm, co zatím netuší, že je mají, neseme varování – na ledviny si dejte pozor! Podle biologických hodin je ideální čas pro močový měchýř odpoledne třetí a pátou a pro ledviny mezi pátou a sedmou. A to je nejlepší dát si šálek čaje z hluchavky, poté co dopoledne jste požili té z přesličky. Pro koho je to moc složité vaření, měl by prostě hodně pít vodu a minerálku a tak z těla vypláchnout toxiny (dobré to bude zopakovat v sobotu, kdy je novoluní a tedy čas vhodný pro očistný půst.) Nezapomeňte mít nohy v teple a obecně moc nesolit. – Jinak v první půli týdne můžete čekat dobré dny po všech stránkách, středou se to zvrtne a zbytek času radíme být u všeho, co vybočuje z „normálu“, prostě opatrní a hlavně nenaslouchat drbům a pomluvám.

Los sice padl na paní Aju (27/44), ale ta je podle karet v minulém i tomto týdnu za hranicemi všedních dnů, čili na leteckém zájezdu zřejmě u Rudého moře. Problémy, které ji tam potkají, mají podobu ztráty nebo krádeže. Pokud však nevyužije v hotelu internet, nemá stejně možnost se naše varování dozvědět. Přejme ji tedy přes sedmero hor, řek a moří, aby si dovolenou nenechala ničím otrávit!

  1. ŠTÍR

Někteří Štíři dojdou po nepochybně poněkud divokém týdnu jistému vyrovnání, především ti, kteří oslaví narozeniny a budou bilancovat. Poslední období sice mohlo být lepší, ale celkové má dáti – dal by mělo být pozitivní. A tak i výhled do budoucna. V plánech nepodléhejte chimérám, opřete se o rozum, cit by vás totiž nejspíš zavedl tam, kde by to sice bylo hezké, ale kam v podstatě vlastně nechcete. Blíží se čas třídění, v němž vám bude Neptun nápomocen: inventura postihne vaše přátele. Někteří se ukážou jimi ve skutečnosti nebýt, s jinými jste se od sebe již moc vzdálili. Naopak se od lidí nenápadných mohou Štíři dočkat velmi příjemných překvapení. Do budoucna nikoho nepodceňujte – a že tento sklon občas máte!

V rychlém sledu se již po týdnu vracíme k pana Fuksovi (41/44), protože zde mohou podle karet události nabýt rychlých obrátek. Ona posledně předpovězená rvačka (respektive nakládačka), z níž se ani mazanému Fuksovi nepodařilo vykroutit, bude mít za následek nejen velké zhmožděniny, s nimiž se však z důvodů pochopitelných pan Fuks na policii chlubit nebude, ale i ohrožení toho nejcennějšího, co má. Jisté je, že v jejím důsledku nastane v rodině velké ochlazení. Co dělat? Nic nepopírejte, ale zároveň se nesnažte ani nic vysvětlovat. A pozor – i pokání má mít hranice, alespoň mez lidské důstojnosti. Pravidlo zní: budete-li až příliš zkroušen, možná že dostanete ještě nějakou navrch, nebude to ale rána z milosti, jen kopanec do ledví ležícího. Tak už to u nás chodí. Zásadní Fuksův vztah v rodině však byl zřejmě dotčen jinak, protože se, jak se ukazuje, netýká manželky…

  1. STŘELEC

Zvláště Střelci z druhého dekanu začnou týden bohatýrsky probíhajícím setkáním s přáteli, takže u nich nelze pro úterý či středu vyloučit třeskutou kocovinu, kterou obzvláště těžko ponesou dámy. Naštěstí tento stydlivě leč nedostatečně ukrývaný stav na pracovišti přijmou, když už ne přímo s pochopením, přejdou ho cudně zdrženlivým mlčením. Jupiter vám však dá sílu vyhrabat se z možného maléru celkem rychle, pokud v rámci těch oslav i v navýsost osobní sféře neukročíte stranou. To by byl malér. Venuše, která by sexuální gymnastice o víkendu mimořádně přála, ostrouhala by zoufale. Celkový problém střelců je ovšem v schopnosti se dorozumět, domluvit. Pracujte na své schopnosti hledat a nacházet kompromis. Americký způsob (když to nejde silou, musí to jít větší silou) není ale v osobních vztazích nejlepší… Na sklonku týdne Střelcům hrozí finanční krize. Těžko ovšem říci z jaké strany.

Karty pana Josefa (33/43) napovídají, že ze zdravotních problémů, které dvojjedinou komunitu v L. postihly, se již on i Blonďák vyhrabali a do konce roku se rozhodli vstoupit ve velkém stylu: pro své podobně orientované známé – a že jich mají – budou pořádat velkolepý mejdan. Pochopili, že žít zde sami sobě ve skrytu je kontraproduktivní, protože jakékoliv náznaky utajování vedou okolí k podezíravosti a opravdovým nepřátelům to pak jen nahrává, podobně jako na druhé straně okázalá prezentace vlastní jinakosti. Odlišnost je třeba nabídnout jako plus a nikoliv jako ohrožení. Dokonce se pro chystaný záměr rozhodnou pronajmout prostor restaurace v Lidových sadech a budou zřejmě zvažovat i veřejné prezentaci srazu. Měsíční Kočka však nesoudí, že by to bylo dobře.

10. KOZOROH

Smutek padne na Kozorohy. A proč? Pro podzim v srdci. Ale všecko není tak smutné, jak to v ranní mlze a mživém soumraku vypadá. Možná by vám pomohlo najít někoho, komu by se dalo ze všeho toho smutku vypovídat a pak případně usnout v jeho klíně. Také můžete své smutky napsat a poslat v lahvi po proudu. Prostě se s někým rozdělit. Bude asi také rozumnější v takovém stavu neřešit žádné konkrétní problémy filozofického rázu, ale ani praktické věci s dlouhodobějším dopadem, jako jsou koupě, prodej či investice, jak to vypadá, celý týden. Zdravotní obtíže se však zřejmě nepřidruží a ani finanční situace Kozorohů nebude povážlivá. Prostě někdy je dobré vypnout.

Milý Aleši (16/43), Kozorozi projeví tento týden jistou opěšalost v luštění partnerových milostných náznaků a jinotajů, což poznáš na vlastní kůži. Co ubírá nadcházejícím dnům na svobodě, to nahradí naprostý nedostatek jakýchkoliv finančních problémů, plynoucí z otevřených vzájemně se trumfujících rodičovských dlaní. Říkáš si: být tu tak ještě Lada! Nebo alespoň její brácha… Když už náhodou je ruka páně otevřená, kup jí nějakou hloupost a moc se na vkus neohlížej. Ať se to blýská a je to prostě originální a nezapomenutelné

11. VODNÁŘ

Rada pro Vodnáře zní: nerozčilujte se nad penězi, zvláště pak nad penězi těch druhých. Závist není k ničemu. To se spíš podívejte, kde byste k jakým mohli přijít sami. Je to ostatně otázka, kterou se zaobíráte dlouhodobě a to především s vidinou napjetí v rozpočtu, které nepochybně napřesrok významně zesílí. Kdo to, sakra, má ty průměrné příjmy ze statistik? Neptun může být příčinou klamného hodnocení vlastní situace, respektive východisek z ní. Pokud si pohráváte s vidinou změny zaměstnání nebo školy, zvažte takové kroky ještě před tím, než učiníte nějaký nevratný krok, protože zdání může klamat… V pondělí bude vaše pracovní tempo ospalé, v úterý lze čekat drobný konflikt se spolupracovníky. Nepůjde o nic důležitého. Středa varuje před malou osobou opačného pohlaví v nadřízeném postavení. Ve čtvrtek lze počítat s nějakým společenským setkáním – těžko říct, zda půjde o společnou návštěvu hospody či restaurace, nebo spíš nějaký kulturní podnik. Celkové hodnocení akce je dost mdlé, nicméně by byla chyba se jí vyhnout. Pátek a sobota se vyznačují ponorem do sebe, rozjímáním a následně velmi příjemným rozptýlením v rodinném kruhu – buďto Vodnáři budou někde na návštěvě, či někdo poctí je svou návštěvou. V neděli hovoří hvězdy o možném hlubším duchovním zážitku a dotyku Nekonečna. Chodíte do kostela?

Co přináší karetní kombinace pro příští týden paní Janě (39/43)? Velký výklad ze všech dvaatřiceti karet. Podle zvířetníku na tom zdravotně budete dobře. Nyní ale od hvězd ke kartám: v řadě věnované problémům, podle živlů tedy v řadě Ohňové, by vás měla zajímat karta hovořící o mimořádně komplikovaném vztahu, který se vyvinul mezi vámi a Zrzounem. Bude ho i tak v těchto kartách víc, než by bylo zdrávo. Hned další karta totiž upozorňuje na to, že počáteční snaha o vztah mezi vámi – mám za to, že oboustranná – přišla vniveč a mění se v svůj opak. Řada druhá hovořící o vztazích a patřící Vodě začíná právě vaší osobní kartou. Znamená to, že jste ostražitá a kryjete si záda. Vždy a za všech okolností? Máme za to, že ne. Dokážete přece být i značně bezstarostná. Ale pokud se cítíte ohrožena…. S osobní kartou bezprostředně sousedí symbol vašeho rozhorlení a z něj pramenící prudkost. Ta by se vám nemusela vyplatit, protože v sobě nese i unáhlená rozhodnutí, a to zvláště v situaci, kdy nad sílou mozku převládne řeč hormonů. S prominutím, to je právě ten případ, a to oboustranně, jak dokazuje fakt, že hned další karta patří Zrzounovi. Po dvou v daných souvislostech nezajímavých kartách následuje jako předposlední v řadě zdroj Síly, která vás nepochybně bude v daném čase provázet. Není v celé té zašmodrchané situaci báječné, že je k vám Temná strana této karty otočena zády? Vítr v třetí řadě nabízí pod osobní kartou ztrátu hazardem. Milá paní Jano, nejde o peníze, jde o city. V řadě Země s vámi souvisí diagonálně poměrně vzdálená karta v obrácené, tedy nepříznivé poloze. Naznačuje možnost vystoupení, ale až po uplynutí nějaké doby, potíží s poměrně významně postavenou ženou. Víte, kdo by to mohl být?

 

  1. RYBY

Hvězdy Rybám nesou jasný vzkaz: především v druhé polovině týdne se mějte na pozoru před odbarvenou ženou s ostrým jazykem. Z toho plyne, že se stanete cílem drbů či pomluv. Je třeba v této souvislosti mít na paměti, že to budete právě vy, kdo dá k svým způsobem nebezpečným chýrám podnět. Bláznovině téměř kosmických rozměrů se nicméně nebudete moct smát, protože z prstu tak zcela vycucaná (a tedy i relativně snadno vyvratitelná) opravdu nebude. A nestanete-li opatrní jako ostříži, na otrávené kopí si naběhnete sami. Vůči svým blízkým buďte otevření, nicméně informace o možné ostudě dávkujte po kapkách, nechcete-li si pokazit neděli. Utajíte-li však něco, stihne vaše milé ostuda silou hurikánu zcela nepřipraveny.

Posledním klientem Měsíční Kočky v tomto týdnu je pan Richard (30/43). Jeho karty jsou velmi prosté a v podstatě v souladu s řečí hvězd. Kým by v jeho případě mohla být odbarvená drbna? Protože nikde v Richardově a Vendulině okolí taková není, musí se jednat o někoho zcela nového. Je spojena s otcem? Těžko. Mohlo by však jít o sousedku přes ulici. Jaký však má zájem na zasévání rozkolu mezi Richarda a jeho ženu? Jinak to nebude, než že osobní…, pokud tedy prostě nejde o profesionální pomlouvačku.

Křestní jména účastníků Hry o budoucnost byla v zájmu anonymity a v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů změněna.

– Nashledanou za týden. –