Horoskopy od 3-12-2007 do 9-12-2007

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Čtyřicátý devátý týden: 3. – 9. prosince.

Situace: Protože na nás nepochybně významným způsobem působí planeta Venuše, můžeme se v nadcházejícím čase těšit z jejího postavení k Jupiteru a od druhé půlky týdne i z jejího skvělého aspektu na Mars. Většinou bychom mohli (a měli) být vskutku bohatě společensky aktivní. To se týká jak kulturních aktivit, tak přátelských setkání a, konec konců, i prohlubování osobních vztahů. Nejen nižší ročníky si užijí mikulášských merend v podstatě v bezstarostném reji. Nicméně varování z minulého týdne jsou stále přítomna jako maskovaný neznámý, čekající na svou chvíli s obuškem za rohem. V globálním kontextu nehovoří o zrovna klidném Adventu.

Po týdnu se vracíme k zaběhnuté struktuře Hry o budoucnost. Kde se jejich znamení, přibližný věk a pohlaví shodují s daty účastníků Hry, mohou i ostatní čtenáři s vyšší mírou pravděpodobnosti předpověď tvůrčím způsobem využít i pro sebe. Dobré hvězdy i karty proto přejeme všem!

  1. SKOPEC

Jak má vypadat týden Beranů? Předně je zde onen nový objekt opačného pohlaví. Nejde o nic víc, než o konstatování faktu, není tedy třeba se příjemně bát možných milostných dobrodružství. Vztah těch dvou bude zřejmě intenzivně přátelský. V první půli týdne čekejte větší pracovní nápor, který zvládnete nervózně…, ale zvládnete, zřejmě s pomocí Saturnova vlivu. Od středy může trochu zlobit zdraví, vždyť střídání zimy a tepla dokáže rozbít i kámen. Čtvrtek: nějaká společenská událost, při níž se Skopci neztratí. V pátek a v sobotu oboustranné vzepjetí milostné touhy s možná ohromujícími výkony. O víkendu bude zřejmě pokračovat vcelku bezuzdné vydávání peněz. Zřejmě nechcete nechat vánoční nákupy na poslední chvíli a čekat na slevy, které možná nepřijdou.

Pane  Rudolfe (27 let, naposled v kontaktu s Měsíční Kočkou v 46. týdnu), vaše aktuální karty naznačují, že hmotnými otázkami se opravdu necítíte být jakkoliv sužován. Starost o ně jste zřejmě na radu karet svěřil nějakému profesionálovi, což vzhledem k získané částce, z níž se obyčejnému smrtelníkovi může hlava pořádně zatočit, bylo prozíravé. Jak jste majetek rozdělil, aby výnosy byly pokud možno jisté a pravidelné? A šel jste do fondů, na burzu a nebo do dluhopisů? Také bychom si nechali poradit… Na běžný provoz jste si moc nenechal, pravda ale je, že jste nikdy moc nepotřeboval. To bylo rozumné i ve vztahu k Platině. Rozpor, který čertovy obrázky silně naznačují, je v tom, že tahle smyčka vás sice škrtí, ale vyklouznout z ní se vám také nechce. Platinin manžel vypadá, že by se na něm dala polínka štípat, ale nemyslete – každý džbánek jednou přeteče. Pozor, obrácená piková figurahlásá, že rozuzlení se blíží, a nebude v žádném ohledu příjemné!

2. BÝK

Doufáme, že sportovní výkony z uplynulého víkendu se obešly bez zranění a i nachlazení Býci zdárně překonali. Z počátku týdne přetrvávající spor s dětmi u těch menších smaže mikulášská punčocha s dobrotami, u starších však nesoulad potrvá, dokonce vyhrotit se může mezi rodiči a dětmi dospělými. Nelibost bude pramenit především z rozdílného přístupu k možným půjčkám. V úterý hrozí nějaký milostný zádrhel. Čtvrtek nebo pátek slibuje setkání s kýmsi, koho Býci neviděli dlouho, ale setkání to asi nebude příjemné. V pátek pozor na ostudu. Celkový pocit, jenž vás vyhazuje z klidu, totiž, že všichni kolem se chovají divně, může platit naopak: Nechováte se totiž divně právě vy? Víkend nevykazuje zvláštnosti a bude zřejmě spíš otravný. Že by u vás již vypukl předvánoční úklid? Známe rozhodně lepší (a bezpečnější) způsoby, jak trávit Novoluní!

Pan Pavel (39/46) po rozhovoru s manželkou, v němž obě strany hrály jen s částečně odkrytými kartami a který zřejmě proběhl bezprostředně, a nebo k němuž dojde právě na počátku týdne, prožívá zvláštní období zklidnění. Nebo se jedná o vyčerpanost v důsledku uvědomění si toho, jak svými pletkami komplikuje život svým nejbližším a konec konců i sobě? K tomu se karty nevyjadřují. Faktem je, že i jeho pracovní záměry jakoby náhle ztratily na důležitosti. Možná prostě potkal oddělení ohledně Pavlových výzkumných projektů předvánoční útlum, usnuly zřejmě i na ministerstvu. To se přirozeně netká běžného chodu nemocnice. Ani do setkání s Lolou v pátek se Pavlovy nebude chtít a zřejmě se mu podaří se mu nějak vyhnout. Vymyslíte nějakou lež? Budete si to ovšem mít trochu za zlé, ale jen trošíčku, v podstatě budete rád…

3. BLÍŽENCI

Všeobecný předpoklad tohoto týdne svádějící k společenskému životu si někteří Blíženci vyloží tak, že skoro nevyjdou z pro játra poněkud náročných mejdanů. Některým může náhlý a překotný životní styl významně zkomplikovat osobní vztahy, nezadaným však v podstatě zdravě. V pracovních nebo studijních věcech budete v některých případech po všech těch neprospaných nocích mimořádně úspěšní, a to ve čtvrtek a v pátek. Ve věci vleklých rodinných sporů je čas vhodný k všeobjímajícímu smíru. Do takového toho domácího sexu (víme?) ale zapojte víc fantazie. Dokážete-li to, budete až překvapeni.

Zdá se, že Lacovi (20/46) se konečně podařilo umístit vcelku nečekaným způsobem získané prostředky dobře a hlavně perspektivně. Bylo totiž pravděpodobné, že se nejen předsváteční nákupy, ale hlavně předpokládaný ponovoroční nápor na kapsu pokusí řešit vzhledem k svým budoucím možnostem neodpovědně. Valná část z nás, jak to vidí Měsíční Kočka, bude muset strukturu vydání rychle změnit, protože ušetřit se dá vždycky, ale pouze jen tehdy, je-li z čeho. Pravda je, že tyto změny poneseme těžko – především pokud vysvětlení jejich nutnosti a hlavně spravedlivosti zůstanou z modré strany nadále neuspokojivá.

4. RAK

Rozhodně by se oproti minulému týdnu měla zlepšit mrazivá atmosféra na pracovišti. Napomůže tomu schopnost Raků i proti své vůli uzavřít aliance s možnými nepřáteli a konkurenty prostřednictvím vámi navržených kompromisů přijatelných pro druhou stranu. Že jste museli ustoupit. Neznáte to: dva kroky dopředu a jeden zpět? A co že následuje po fázi couvání, aha ? Jakmile tyto věci zvládnete (asi ve čtvrtek) obraťte svou budovatelskou pozornost k osobním vazbám – i tady jsou nitky, které je lépe trpělivě rozšmodrchávat a přetržené znovu navazovat, nežli snad energicky řešit prostřednictvím nůžek. Kontrolujte ovšem své emoce podobně jako v práci. Vybouchnout může semtex, ne vy, pokud vám ovšem na vašem protějšku záleží. A mělo by! Kdo vás zná lépe (a to i z té horší stránky, kdopak vás to už tolikrát přinutil k pláči)? Kdo je však hlavně pro vás v dobrém vždy předvídatelný?

 

Milá Agáto (15/46), přesně podle tvého přání nabízím svědectví „Černého kocoura“. Hned od prvního dne se pokrývá s netradiční rodinnou dovolenou u moře. Nač tě rodiče vypsali ze školy? Karty tvrdí, že na nějaký druh alergie, který nemáš… Pro pondělí dále karty slibují drobný konflikt s kontrolním orgánem na letišti – týkat se bude nedodržení poněkud hysterických pokynů, co všechno lze a co nelze vzít sebou na palubu letadla. Líbit se ti bude palubní steward a matce též. Při tvé zjitřené fantazii to v tobě vyvolá vlnu nesmyslné žárlivosti. Zkus si raději s matkou o svých sympatiích povídat, vyslovením fůra věcí ztratí svou tajnou sílu – jinak tenhle společný zájezd sotva přežiješ! Přílet na Krétu bude dík zpoždění odletů hluboko v noci. V úterý už budete v hotelu. Od letiště je autobusem asi hodinu. Vzniknou nějaké problémy se ztracenými zavazadly. Zřejmě odletěly už z Prahy v jiném letadle. Naštěstí však ne všechny. I tak budete muset v některých záležitostech oblečení volit náhradní řešení. Otravné je to, že rodiče nejsou mocni anglické komunikace, zatímco tvé školní znalosti se vcelku kryjí se schopnostmi domorodců. Část středy i čtvrtka strávíš dohadováním a cestami mezi hotelem a letištěm. Všude bude plno pohledných Řeků, ale na nezávazný flirt nebude ani pomyšlení. Vzhledem k tomu, jak pro tvou jazykovou vybavenost vzroste tvá důležitost a taky sebevědomí, přestaneš svou panenskou mysl zatěžovat virtuálním sexem s každými kalhotami v  zorném poli. Též na žárlivecké myšlenky nebude čas. V pátek ztracené kufry konečně dorazí přímo do hotelu – a to v době, kdy ty s otcem pro ně pojedete na letiště. V moři zmatků už to bude jenom kapka. Protože do odletu budou chybět tři dny, v myšlenkách se soustředíš víc na to, co tě čeká po návratu, než na turistický ostrov hluboko po sezoně. Počítej s žaludečními problémy po skopovém. Jasnooký brunet, zjevně bratrancův kamarád, s nímž ses setkala před čtrnácti dny, až příliš zaměstná tvou mysl. Jeho karta je ale první na Temné straně, takže pozor! Jenže zájem tohoto v očích rodičů nebezpečného zpustlíka tě přitahuje. Přiznej si, že se na možnost setkání s ním po návratu od moře těšíš. Popravdě řečeno si tě sotva všiml. V sobotu z telefonu s babičkou zjistíš, že i s bratrancem odjeli. Předcházel tomu nějaký skandál. V neděli budeš vyřizovat hromadu pohlednic a litovat všech úžasných mladíků, jejichž adresu nemáš. Za ušetřená eura si budeš v posezónní slevě moct koupit nějaký typicky krétský suvenýr vyrobený v Hongkongu.

  1. LEV

Věci podstatné nechť se Lvi snaží absolvovat hned zpočátku týdne. Pak vás zřejmě buďto zradí zdraví a nebo přepadne malátnost a únava bezmála osudová. Přestaňte se kasat na Měsíc. Vyhněte se jakémukoliv riziku. Nejlépe by bylo na poslední dva pracovní dny dát si na hlavu pytel a na ten měch visačku s nápisem Nikdo tu není – přijďte za týden. Týden jinak bude ve znamení Lvíčat: středeční mikulášské nadělování a také víkend a nedělní Novoluní (o této noci je dobré na děti nejen myslet, ale pro ty, kdož chtějí a nemohou, by pokus udělat je mohl být úspěšný!)

Pro slečnu Gabrielu (20/46) nesou karty následující informaci: s Advokátem to vypadá docela dobře! Zájem z jeho strany není jistě jen o poněkud neprofesionálním sexu s klientem. Od oné tři týdny vzdálené středeční noci se totiž všechno krásně zamotalo. Gabriela by ale neměla zapomenout na problém, jenž vás svedl dohromady – na určení otcovství vašeho dítěte. Tento týden by se měla před vcelku unuděným soudcem představit další fakta a také znalecká dobrozdání. Platit lze různě… Někdo tady bude platit jistě muset… Aby to ale nebyla nakonec Gabina sama.

  1. PANNA

Především některé Panny by mohly mít neobyčejně pestrý týden, co se kontaktů s osobami opačného pohlaví týká, a není to vždy jen chvályhodná píle, s níž stihnout jich lze mnoho. Téměř všechny věci se lépe dělají ve dvou, Měsíční Kočka však soudí, že ne vždy to platí o dvojicích příležitostných a spíše nahodilých. Vaše párování nejde tak zcela dohromady se zvýšenou popudlivostí a též hádavostí. Snažte se mnohdy nepochopitelné projevy nevole ventilovat raději nějakým utajeným způsobem: raději, až budete sami, kopněte do zdi místo vyvolávání zbytečných sporů, navíc nikoliv věcných, prostých elegance a ústících v hloupé urážky. Nepoučujte nakysle, když sami chybujete. A tam, kam jdete, přijďte včas!

Slečně Madle (17/46) karty napovídají, že osudová Plavovláska o sobě na počátku týdne dá vědět a na jeho konci se, budeš-li si to přát, také skutečně sejdete. Karty v předpovědi Dvě cesty ovšem soudí, že k dobrému to zřejmě ani v jednom případě nebude. Je zde ovšem možnost, pokud se Plavovlásky vzdát nechceš, v jakémsi zrzavém muži středního věku, zřejmě nosícího uniformu. V této fázi není jasné, ke komu z vás dvou ho něco váže, nám se zdá, že spíš k Plavovlásce, ale ten vztah je sice pozitivní, ale nepevný. Tvá role v trojúhelníku se může stát významná, ne však zřejmě rozhodující. – I ve vztahu k liturgickému roku vol ve svém oblečení fialové doplňky, ale do kostela nezbytně nemusíš, ačkoliv v psychohygieně není jeho návštěva zpravidla na škodu… můžeš si tam zpravidla tak trochu urovnat neučesané myšlenky.

  1. VÁHY

Úvodní poznámka zmiňující společenské vyžití na kulturních akcích lze aplikovat i na Váhy, ačkoliv zde se dobře bude dařit především těm, kteří onu tvůrčí nitku sami mají. Dobrý týden tedy Měsíční Kočka přeje především kreativcům ze všech oborů, především pak slovesných a to ve smyslu autorském, i reprodukčním. Básníci, spisovatelé a herci prožijí proto vesměs plný a úspěšný týden. (Ne zcela to ovšem platí pro oblast odměňování.) Není bez zajímavosti, že i v uměleckých oborech netalentovaní jedinci budou velmi tvůrčím způsobem úspěšně usilovat o sex, v němž protějšku i sobě v druhé polovině týdne nalijí naplněné touhy po okraj.

Paní Aja (27/47), jak jsme předpokládali, má a nebo jí nastanou bezprostředně, pracovní potíže. Vyplynou z faktu, že skutečně si spletla práci s nekonečnou dovolenou. Je již jisté, že od Nového roku si bude muset najít novou práci a po pravdě řečeno si do značné míry za tuto skutečnost může sama. Je to nepříjemné a tváří v tvář hmotným zostřením situace v celé společnosti i dost vážné. Předpoklady pro nalezení dobrého jobu ovšem má, došlo u ní prostě jen k momentálnímu selhání, ovšem s fatálním koncem. Ajo, žádné spiknutí či nevůle nadřízených tě nepronásleduje. Můžete si za to sama. Bylo by hloupé proto na dosavadní okolí zanevřít. Ostatně, zřejmě od dosavadních spolupracovníků budete potřebovat doporučení a nebo nový zaměstnavatel bude chtít od nich reference. Tak to chodí. Myslete na to.

  1. ŠTÍR

Tento týden bude zřejmě ponoukat Štíry k větší samostatnosti. Prostě někteří mohou mít pocit, že je okolí svazuje či brání jim prostě v rozletu. Tento dojem je bude pronásledovat celý týden, v práci, ve škole i v osobních svazcích. Žádná z řečených možností sama o sobě není špatná ani dobrá. Zříkat se podpory spolupracovníků, okolí a nebo blízkých nemusí být ve výsledku správné a v provedení snadné. Zrovna tak je pochybené setrvat ve svazku, jenž nás nerozvíjí. Zvažte, zda máte na to jít si za svým sami. V úterý a středu dbejte zvýšené opatrnosti, která by vás mohla ochránit před úrazem. Využijte narůstající Saturnův vliv: ve čtvrtek by bylo dobré probrat své plány s nezávislým odborníkem, třeba u společenské večeře. Rozhodně žádné nevratné kroky nečiňte v pátek ani v sobotu (v privátní sféře). A neděli se věnujte aktivnímu odpočinku, rozhodně nepodléhejte uklízecím nebo nákupčím bláznovstvím.


Z dalšího a dost obsáhlého dopisu, který jsme obdrželi od Rolanda (14/43), citujeme: … a tak je pro mne dál nemyslitelné nabízet dívce, kterou jste pro účel Hry nazvali Gudrun, své srdce takhle veřejně… Rozumíme mu, a proto již dál nenaléháme na pokračování. Děkujeme ti za byť krátkou účast a v průběhu týdnů, jež nás spojovaly, za projevenou otevřenost. Naposledy ti tedy podle karet přejeme všechno dobré a (nechceme to zamlčet) i obdiv a lásku dalších Hradních paní a Velkých čarodějek, než jen Gudrun. Není údělem Rytířů totiž jen odříkaná láska… Na tvé místo ve Hře o budoucnost podle pravidel nastoupí samozřejmě náhradník… Měj se dobře.

  1. STŘELEC

Mezi jedince na něž podzimní počasí působí truchlivě, se občas řadíme všichni, ale v daném týdnu budou možným depresivním stavům podléhat především zrozenci ze znamení Střelce. Ve veselé společnosti se některým možná podaří rozehnat chmury, ale pokud by cítili, že je tomu naopak a tlak tragického pocitu v nich uprostřed rozjařeného kolektivu spíš roste, měli by se odklidit do ústraní. Dejte si něco dobrého, zhasněte a nebo ztlumte světlo, poslouchejte klidnou hudbu. Ačkoliv Měsíční Kočka není příznivcem abstinentních rad, protože by jejich rozdávání považovala za pokrytecké, měli by se Střelci, kteří se octnou v popsaném stavu, skleničce vyhýbat.

A ještě předpověď pro Izabelu (15/46). Co jí sděluje? Střelci z poslední dekády vlády tohoto znamení, tedy poznamenaní vlivem Saturnu, budou čelit zdravotním rizikům – tentokrát se zažíváním. Iza tohle riziko pocítí, ale ne příliš. Z podivného rozpoložení, do něhož upadla před čtrnácti dny, ji jen nelehce vytrhne kalendář, neodvolatelně hlásící blížící se Vánoce. Jakoby se snažila najednou dohnat vše, co tou protivnou angínou zmeškala, vrhne se do všech myslitelných mikulášských radovánek. Ve vší počestnosti, samozřejmě. Podivné události kolem matky v ní vzbudí odpor k všem bytostem, co se po světě pohybují v kalhotách. Někdy to u pubertálních spravedlivých opravdu bývá tak – a někdy zase naopak. Kategorické soudy jsou však zřídka skutečně spravedlivé a téměř nikdy nakonec nepřinesou katarzi.

10. KOZOROH

Již se Kozorohům podařilo osázet paseku, kterou před čtrnácti dny někteří z nich kolem sebe vyrubali? Jak se to vezme: naštěstí paměť okolí o trapasech, jež způsobili, bude děravá. Pokud se tedy budete chovat chytře, stanou se vaše maléry součástí mýtů a nebude po čase už nikomu jasné, kdo že to tenkrát byl ostatním za vola. Pokud v nějaké finanční operaci přeměříte opravdu dvakrát, ale pak nebudete s řezem otálet, můžete si finančně pomoct. Víkend bude sice nanicovatý, ale v pracovním týdnu čekejte spíš úspěchy. Ty by vás neměly minout ani jako lamače srdcí. Případná nevěra však praskne a to není dobrý předpoklad do probíhajícího Adventu. Pro všechny, ale Kozorohy zvlášť platí, že Novoluní (stejně jako Úplněk) je dobrý den pro půst a nebo alespoň den střídmosti a zdravého životního stylu: tentokrát vychází na neděli.

Pana Olina (61/46) v druhé polovině týdne podle karet postihne recidiva neduhu, jenž ho sužuje, a to v dost obtížných projevech. Bude se ovšem tentokrát muset obejít bez jistě žádoucí, ale v mnoha ohledech též poněkud sporné pomoci milované Lori. Té se totiž její matka a Olinova neteř v jedné osobě po posledně předpovězeném konfliktu s Olinem podaří s dočasným úspěchem zamezit vzájemnému kontaktu těch dvou nesouměrných divných milenců. Není nám v Měsíční Kočce zcela jasné, v jakém stádiu je naznačená kauza Panenství, která Lori tak tíží a Olina děsí, u obou pak rozněcuje velmi barevnou fantazii. Karty nejistě naznačují, že milenci nerespektovali výstrahu, a že varování Věštírny ohledně Olinova zdravotního omezení jimi byla oslyšena.

11. VODNÁŘ

Že Vodnářům bude většinu týdne leccos vycházet až zázračně, neznamená, že by měli zcela pominout mozek. Intuice vás může ochránit před jednoduchými nebezpečími, ale na komplikované operace nepřátel několik tahů dopředu se svými pocity a dojmy nevystačíte. Jste schopni podrobné analýzy své minulosti, současných kroků i kritického prognózování? Mohou vás zle tížit nedořešené vztahové problémy. Podobny noční můře zmarní čas, který byste měli věnovat milování. Nezatěžujte jimi ovšem probůh partnera. Snažte se přemoct stress. Přes zřejmou nepřízeň počasí aktivně sportujte a pokud nemáte rádi to slovo, prostě se hýbejte. Může jít i o zdravý pohyb na zdravém těle, dokáže zázraky. A v nejširším slova smyslu si dejte pořádný pozor na peníze!

 

Karty pana Honzy (26/44) pro nadcházející týden jsou výjimečně nudné: jeho dny poplynou vnějškově zjevně netypicky nevzrušeně. Neznamená to ovšem, že bude mít i klid v duši. Zjevná bokovka z minulé karetní partie ani nevyšuměla ve skutcích do ztracena, ale nějak jste se k té lehkomyslné sukni zvláštním a nečekaným způsobem zaháčkoval. Olívie o tom úletu ví? Spíš ne, možná jen něco tuší, nedá to však najevo. Nebo je příliš zaujata svým těhotenstvím. Kdyby však o vás měla přijít, bude bojovat jako lvice, to si pište. Vás jakoby ta nová ženská (a co by bylo, kdyby to byla láska?) odvracela od slibně se rýsující politické kariéry. Je to dobře? V dané chvíli nepochybně ano…

 

12. RYBY

Ve středu se Rybám dík Neptunovi vydaří mikulášská balábile, k níž Ryby přispějí vrchovatou měrou. Společenský úspěch může mít i dohry milostné, pokračovala by tak u některých dobrá série z předchozího týdne. Ve čtvrtek mějte oči otevřené – projde kolem vás dost možná Osud: neosloví vás, poznat ho musíte, a také chytit, sami! Na sklonku týdne, kdy bude Luna procházet Štírem, možná uděláte v pracovním ohodnocení, postupu a zařazení krok, který se pamatuje a dost možná vám po Novém roce přinese i hmotný bonus. Tento jistě pozitivní posun bude však v některých případech podmíněn charakterově sporným činem. Zvažujte proto pozorně, zda se vám prasárna vyplatí, či budete-li tratit, pokud zůstanete mravně čistí. Nemusí to být, jak se může zdát, zcela jednoduché účetnictví…

Milá Lído (33/46), čeho se lekáte? Že jsme vám tentokrát vytáhli všechny hlavní karty černé? Pokud však vykládáme pouze ze šesti, je význam této shody pranepatrný a smysl výsledné sdělení v podstatě nikam neposouvá ani nijak nezatěžuje. To by snad mělo místo pouze, pokud by se v této trojici v normální poloze, nebo v druhé trojici v  pozici obrácené, objevil křížový král. Není tomu tentokrát tak. Ukazuje se však, že se ve vás dík esu v dvaadvacátém domě silně ozval smysl pro rodinu. Jen nevím, jak to jde dohromady se slibně se rozvíjejícím flirtem s Hugem. Pokud je to však něco víc než letní kratochvíle a nebo opravdové přátelství, bude asi dobré vyřešit stávající rodinné vztahy. Zapomínáte na ně… Král v jedenatřicátém domě se vrací k té vaší trapné pracovní lapálii informací, že oficiální řešení celé kauzy ztroskotá, což ovšem pro vás není špatně. Nápravu situace, hlásí ji desítka v třetím domě znamenající onu cizinku, opravdu snad už definitivně přinesou Hugem velkomyslně poskytnuté peníze. A co vám říct tentokrát na rozloučenou? Těšte se z času, který vám přináší pramálo starostí, snad jen občasné žaludeční. Alkoholu se Ryby vyhýbat nemusí, ale míru by rozhodně měly dodržet.

Křestní jména účastníků Hry o budoucnost byla v zájmu anonymity a v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů změněna.

– Nashledanou za týden. –

 

 

1 komentář u „Horoskopy od 3-12-2007 do 9-12-2007

Komentáře nejsou povoleny.