Střelec – horoskop na rok 2017

Rok 2017 bude pro lidi ze znamení zvěrokruhu Střelec rokem nových zkušeností a optimismu. Získáte také jiný úhel pohledu na svět a bez ohledu na věk se dá říci, že znovu o něco více vyspějete. Budete schopni nahlédnout za příslovečný roh a bude vám výrazně jasnější, jaké bude mít ten či onen krok, který ve svém životě učiníte, dlouhodobé následky. Největším rizikem bude sklon k nadměrnému utrácení, podle horoskopu budete mít neustále sklony vydávat více, než jsou vaše příjmy. Také můžete mít sklony k netrpělivosti, která v důsledku může vést ke zbrklosti a zbytečným chybám. Sázejte na spolupráci, kde vás kolegové či rodina budou mnohem jednodušeji motivovat.

Nejlepší měsíce v roce 2017: červen, červenec, prosinec

Nejhorší měsíce v roce 2017: leden, březen, říjen

Práce

Jak už je uvedeno v obecné charakteristice, v roce 2017 budou pro Střelce trochu problémem peníze. Přesněji nebude problém je získat. Příjmově byste na tom podle horoskopu měli být lépe než dříve, ale zároveň se zlepšenou finanční situací přijde i chuť neustále utrácet. Snažte se v tom krotit. Zvýšené výdaje v létě jsou normální, ale rozhazovat peníze kolem sebe po celý rok je opravdu zbytečné. Největší pozor si dejte v první třetině roku. V roce 2017 budete s lehkou nadsázkou plnit roli klasického úderníka, který všechny táhne za sebou svými skvělými výkony a plněním plánu na sto padesát procent. Někdy jen popřemýšlejte, jestli nestojí za to občas přibrzdit a čas strávený na přesčasech využít pro odpočinek a rodinu.

Zdraví

Podle horoskopu na tom lidé narození ve znamení zvěrokruhu Střelec budou celkem dobře. Samozřejmě drobnější zdravotní problémy se jim nevyhnou, ale bude se jednat spíše o záležitosti sezónního rázu. Stačí nepodcenit preventivní prohlídky a vše by obecně mělo být v pořádku. Přesto je dost pravděpodobné, že se úplně ideálně cítit nebudete a bude se vám zdát, že na vás stále něco leze a nebo že vás pořád něco bolí. Ve většině případů to podle toho, jak budoucnost vidí horoskop, bude mít kořeny ve vaší psychice a zvýšené touze sebe sama zkoumat a analyzovat. Strach před závažnou nemocí je pochopitelný, ale nemůže úplně ovládat váš život.

Láska

K lásce budou Střelci přistupovat mnohem racionálněji. Už víte své a rozhodně není snadné vás opít rohlíkem či úplně omotat kolem prstu. Život ve vztahu nabere mnohem větší hloubku a intenzitu. I úplně obyčejné věci budete prožívat mnohem silněji a na spoustu záležitostí se podíváte z úplně jiného úhlu pohledu, který vás dosud nenapadl. Single mohou mít podle horoskopu menší problémy v navazování nových kontaktů. Velkou bariérou budou vytvářet negativní zkušenosti z minula, které jen posílí váš přirozený stud. Snažte se minulost či neúspěchy tolik nebrat k srdci a uvidíte, že láska je tady i pro vás.