Horoskopy od 21-11-2016 do 27-11-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý šestý týden roku 2016

1. Beran – začnou se plnit vaše sny a očekávání, která jste vkládali v posledních týdnech do zaměstnání a pracovních aktivit. Vychutnávejte si úspěch. V lásce nemá smysl se pořád ohlížet do minulosti, o víkendu vaše šance výrazně rostou. Dávejte si pozor na promoknutí a následné vychlazení organizmu.

2. Býk – předtím, než začnete jednat, pořádně si promyslete všechny další kroky. Tento týden budete mít sklony ke zbrklosti, která vám může z dlouhodobého hlediska uškodit. Ve vztazích se výrazně pročistí atmosféra a dořeší to, co bylo v posledních týdnech jablkem sváru. Váš organismus je mírně oslabený, může se stát objetí nějaké slabší virové infekce.

3. Blíženci – v zaměstnání byste podle horoskopu měli hodně naslouchat a pozorovat, kde se co šustne. Bez informací raději nevstupujte do žádných sporů. Společný víkendový výjezd se známými může být skvělou příležitostí k seznámení. V tomto týdnu se mohou u Blíženců objevit menší potíže s pálením žáhy.

4. Rak – před tím, než si vezmete nějakou práci navíc, dobře si promyslete, jestli na ni máte dostatek sil a zkušeností. Případný neúspěch by se negativně odrazil na vaší pracovní pozici. S partnerem byste si měli sednout a vážně popřemýšlet, co a jak by se dalo na vašem vztahu a společném žití vylepšit. Nepodceňujte drobné příznaky zdravotních problémů.

5. Lev – nejhorší týdny v práci by už měly být za vámi. Tento týden by to v zaměstnání mělo být celkem příjemné, jen se ve středu a čtvrtek připravte na menší zmatky. Máte schopnost dokonale okouzlit opačné pohlaví, nebojte se ji využít. Můžete pocítit menší pokles energie, bude spojený se změnami počasí.

6. Panna – podle horoskopu přinese tento týden hodně štěstí všem Pannám, které se rozhodly změnit zaměstnání a buď jdou na pohovor nebo do nové práce nastupují. Pokud váš vztah je stále jen neformální, zkuste popřemýšlet, jestli by nestálo za pomalinku vše změnit a více zakotvit. Sladkému se raději tento týden vyhýbejte.

7. Váhy – využívejte každou šanci, kterou vám osud nabízí. I kdyby zisk měl být jen malý, stále je to zisk, nemá smysl čekat na zázraky, které možná nikdy nenastanou. Single by měli nyní zbystřit, pár úsměvů může skončit nenápadným flirtem, který se může přerodit v něco mnohem hlubšího. Bez ohledu na počasí nevyhýbejte se pravidelným procházkám.

8. Štír – budete mít chuť do práce a pocit, že nic vás nemůže zastavit. Do jisté míry to bude pravda, jen si zajistěte podporu kolegů. Sami raději nic nezačínejte. Lásku lze objevit i na tak málo romantických místech, jako jsou úřady nebo banky. Nezapomínejte na dostatečný přísun tekutin.

9. Střelec – čeká vás spousta nových výzev, ale musíte počítat i s tím, že budou spojené s větším stresem. A ten může vést k chybám. Na konci týdne čekejte mírně zvýšené výdaje. Hádáte se ve vztahu? Zkuste si v klidu sednout a popřemýšlet, jestli tentokrát nemá partner trochu pravdy. Ustoupit není ostuda. Jezte více kořenové zeleniny.

10. Kozoroh – o svou pracovní pozici nemusíte mít strach. Tento týden je dost pravděpodobné, že se vám zvýší příjmy nebo dostanete zajímavou nabídku. Partnera nemůžete pořád jen rozmazlovat, za chvíli by přestal být soběstačný a některé věci by začal považovat za samozřejmost. Kontrolujte si tlak a pozor na srdíčko.

11. Vodnář – podle horoskopu vás tento týden v práci určitě nezklame. Čeká vás příjemná pracovní atmosféra, zajímavé zážitky a také uvidíte, že si lidé vaší práce váží. Z hlediska lásky bude tento týden spíše nudnější, ale můžete to využít pro nějakou hezkou zábavu s přáteli. Dávejte si pozor na to, co jíte, kontrolujte hlavně trvanlivost.

12. Ryby – možná by stálo za to si s kolegy v zaměstnání trochu více popovídat. Zjistíte, že spousta věcí se dá vyřešit a nejedna záležitost se dá dělat mnohem rychleji a jednodušeji. Můžete mít pocit, že váš vztah nefunguje a že je všechno špatně. Je to jen pocit, velmi rychle se přesvědčíte o opaku. Hlídejte si dostatek spánku, jinak budete mít problémy s energií.