Horoskopy od 16-01-2017 do 22-01-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třetí týden roku 2016

1. Beran – některé věci, které vám v zaměstnání připadaly zvláštní nebo nepochopitelné tento týden začnou vypadat mnohem smysluplněji. Pokuste se motivovat k trochu většímu pracovnímu úsilí.  Podle předpovědi horoskopu přichází pro lidi ze znamení zvěrokruhu Beran celkem romantický týden, očekávejte zajímavá setkání na nečekaných místech. Nemá smysl se rozčilovat kvůli hloupostem, zbytečně byste se stresovali.

2. Býk – pro samostatně podnikající Býky tento týden podle horoskopu nachystal hodně zajímavých překvapení. A budou spíše pozitivní. Zaměstnanci se musí obrnit trpělivostí a vydržet trochu nudy. Partner v následujícím týdnu bude mít hodně pečovatelské sklony. Někdy je fajn se nechat rozmazlovat. Mohou se objevit menší potíže s bolestmi zad.

3. Blíženci – v práci dostanete zajímavou nabídku, která by se měla týkat nějakého nového projektu nebo plánů na blízkou budoucnost. Finanční situace je v tomto týdnu stabilní, ale snažte se to s utrácením nepřehánět. Problémy ve vztahu řešte hned a bez vytáček nebo odkládání. Rozumné posilování vám rozhodně neuškodí.

4. Rak – popřemýšlejte, jestli vaše poslední pracovní aktivity byly opravdu v souladu s tím, co se od vás v zaměstnání očekává. Zatím vám nic nehrozí, ale někdy je lepší opatrnost a méně iniciativy. Ve vztahu stabilita, ale možná i trochu nuda. Single mají větší šanci uspět na víkendových večírcích. Unaveným očím dokážou pomoci bylinky.

5. Lev – v práci vás čekají nové zajímavé výzvy, které postupem času vám výrazně pomohou vylepšit finanční situaci. Ale momentálně peníze raději moc neutrácejte, zvláště se vyhněte nákupu věcí, ke kterým vás tlačí pouze móda. Romantické procházky, krásné večery, tento týden se všem zamilovaným bude hodně líbit. Meditace nebo klid v ložnici bez světla a s tichou muzikou přinese úlevu a pomůže bojovat se stresem i migrénami.

6. Panna – týden bude podle horoskopu zajímavý pro všechny Panny, které pracují v obchodní sféře a nebo je jejich aktivita nějakým způsobem spojená se školstvím. Získáte nové a velmi užitečné znalosti. Nemá smysl projevovat city, které ve skutečnosti už dávno vyhořely. A naopak nemá smysl skrývat lásku, pokud plně ovládla vaše srdce. Jíte pravidelně ryby nebo alespoň produkty bohaté na omega 3 kyseliny?

7. Váhy – v pondělí se rozhodněte, čemu budete v tomto týdnu věnovat v zaměstnání větší pozornost. A toho se až do pátku držte. Ve středu a čtvrtek vás osloví nějaká výhodná nabídka. Budete přitahovat pozornost opačného pohlaví jako magnet přitahuje železo. Rozcvička ještě nikoho nezabila a spíše naopak.

8. Štír – rozmary nadřízených bývají někdy hodně únavné, hlavně když mění názory téměř ze dne na den. Nenechte se vyprovokovat k nějaké zbrklé reakci, ke všemu přistupujte s odstupem. Toužíte po lásce? Nesmíte se bát jí alespoň trochu naproti. Sama k vám nepřijde. O víkendu můžete mít menší potíže s migrénami.

9. Střelec – dejte si pozor na moderní technologie. Někdy vám práci usnadní a někdy ji zase dokážou trochu komplikovat. Bohužel v tomto týdnu vás čeká spíše to druhé. Věřte odborníkům. Tichá domácnost rozhodně není dobrá věc, ale někdy je lepší než neustálé hádky a křik. V stresujících situacích zachovejte chladnou hlavu a snažte se nerozčilovat.

10. Kozoroh – odměňte se pílí za důvěru, kterou vaši nadřízení, kolegové či obchodní partneři, do vás vkládají. Rodinný život vám přinese hodně radosti, stačí když nebudete řešit věci, které nelze změnit. Věnujte větší péči správné přípravě potravin, abyste zbytečně nepřicházeli o zdraví prospěšné látky.

11. Vodnář – dochvilnost je velmi důležitá. Někdy vám nepomůže smazat špatný dojem ani mnohonásobně delší čas strávený v zaměstnání po konci pracovní doby. Hlídejte si hodinky. A na dochvilnost si dejte pozor i v lásce. Přijít pozdě na schůzku s milovanou osobou rozhodně není nic záslužného nebo hrdinského. Potíže s trávením může částečně vyřešit bezezbytková dieta.

12. Ryby – pokud plánujete na tento týden nějakou důležitou změnu, vše si ještě pořádně promyslete. Podle horoskopu budete mít v pracovních a finančních záležitostech sklony k mírně zbrklému jednání. Nemá smysl dělat zbytečné chyby. Dokážete velmi dobře vycítit, co vaši nejbližší potřebují a po čem nejvíce touží. Bolesti svalů a kloubů nemusí znamenat únavu, ale také chřipku.