Horoskopy od 30-01-2017 do 05-02-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
pátý týden roku 2016

1. Beran – v zaměstnání vám budou naslouchat. Budete mít možnost nasměrovat své kolegy na směr, který vám nejvíce vyhovuje. Jen se nenechte opít nově získaným vlivem. S partnerem se vám podaří vyřešit záležitost, která již delší dobu vrhala mírný stín na váš vztah. Pečujte o svůj trávicí systém, závisí na něm celková imunita vašeho organismu.

2. Býk – měli byste si trochu lépe zorganizovat pracovní náplň a vaše aktivity. Chaos může být nyní velkou překážkou v dosáhnutí cíle. Tento týden není stvořený pro lásku. Ve vztahu to bude trochu chladnější, ale krize by se objevit neměla. Dávejte si pozor na nohy, vyhýbejte se dlouhému postávání na místě, opatrně při náročných horských výstupech a při lyžování.

3. Blíženci – snažte se uklidňovat konflikty v zaměstnání hned na začátku. Získáte si tím respekt a uznání kolegů i nadřízených. První dva dny v týdnu budete mít trochu hlouběji do kapsy. Single si mohou mnout ruce. V tomto týdnu budou mít podle horoskopu několik zajímavých příležitostí se s někým seznámit. I vaše oči by chtěly trochu více odpočinku.

4. Rak – mnoho věcí by se nyní mělo začít měnit k lepšímu. Nechte události plynout a uvidíte, že se vám nyní bude v pracovním životě opravdu dařit. Hádky k životu ve vztahu patří, důležité je vědět, kdy už to stačí a také najít rychle cestu k ideálnímu smíření. Dávejte si pozor na vyšší tlak, preventivní návštěva lékaře nikomu ještě neublížila.

5. Lev – podle horoskopu je tento týden ideální pro všechny ambicióznější Lvy. Nestavějte si malé cíle, máte dost znalostí i schopností zvládnout i opravdu velké projekty. Večerní život může být skvělou příležitostí k seznámení. A pokud partnera máte, společná zábava může váš vztah utužit. Držte klouby v teple.

6. Panna – v následujících pěti pracovních dnech vás čeká hodně povinností. Nepanikařte, vše můžete zvládnout, jen se budete muset více soustředit. Tento týden bude velmi příjemný pro čerstvě zamilované. V déletrvajících vztazích očekávejte mírnou stagnaci. Zdravotní problémy nekonzultujte s internetem, místo toho požádejte o radu odborníka.

7. Váhy – vyhýbejte se hádkám a pokud vás někdo začne tlačit ke zdi, raději souhlaste s mírně nevýhodným kompromisem. Neutrácejte více než vyděláváte. I v dobře fungujících vztazích se dá vylepšit spousta věcí. Vaši fyzickou i psychickou formu vám v tomto týdnu bude závidět hodně lidí.

8. Štír – věnujte se novinkám. Rozšíří vám obzory a můžete zjistit, že mnoho věcí dokážete udělat výrazně lépe než jste je dělali doposud. Nejromantičtější bude čtvrtek a pátek, single budou mít velkou šanci poznat někoho nového. Ve vašem jídelníčku by se měla objevit kysaná zelenina nebo vyšší množství pravých jogurtů.

9. Střelec – v práci se snažte hledat hlavně pozitiva. Nemá smysl řešit věci, které zatím nijak nemůžete změnit. A pokud toužíte po změnách, nic neuspěchejte. Vychutnávejte si bezpečí a příjemnou atmosféru u rodinného krbu. Pokud jste single, navštivte rodinu. Plavání nebo nordic walking by vám prospěly.

10. Kozoroh – podle horoskopu byste se neměli bát změn. Ty které nadejdou vaši finanční a pracovní situaci vylepší. Dojde k několika událostem, díky kterým znovu zjistíte, že se na vašeho partnera opravdu můžete spolehnout i v nejsložitější situaci. Oblékejte se podle počasí, móda může jít trochu stranou.

11. Vodnář – nadřízeným se váš přístup k práci docela líbí. Zkuste ho ještě trochu vylepšit a možná vás čeká nějaká velmi příjemná prémie. Ve vztahu to bude trochu jako na houpačce. Začátek týdne nahoru, pak dolu a o víkendu zase poletíte vzhůru. Kožní problémy mohou být projevem nějaké alergie.

12. Ryby – tento týden přeje všem jednáním a dlouhodobým smlouvám. Podle horoskopu nyní můžete výhodně ustálit hodně věcí na velmi dlouhou dobu. Single může okouzlit někdo hodně atraktivní. Ale nikam nespěchejte, raději zjistěte, jestli vás nechce jen využít. Bolesti zad můžete vyhnat ranním cvičením.