Horoskopy od 06-02-2017 do 12-02-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
šestý týden roku 2016

1. Beran – v zaměstnání si neberte extra povinnosti. Místo většího zisku budete mít jen větší problémy. A kolegové i nadřízení pro to tentokrát nebudou mít vůbec pochopení. Berany ve vztahu čeká příjemný týden s chápajícím a něžným partnerem. Single – hurá na večerní lovy. Pozor při krájení a sekání a práci s ostrými předměty.

2. Býk – při utrácení se řiďte selským rozumem. A správný hospodář vždy minci desetkrát přetočil v ruce než aby ji utratil na zbytečnosti. Býci bez partnera by měli podle horoskopu trochu přehodnotit své požadavky. Možná nestojí za to hledat jen ten naprosto dokonalý ideál, který ve skutečnosti neexistuje. Se zdravím by to mělo být celkem v pořádku.

3. Blíženci – očekávejte, že v tomto týdnu to v zaměstnání nebude úplně ideální. Celkově převládne napjatá atmosféra, podrážděnost a někdy zbytečný stres. Víkend pro vás bude úlevou. Single budou slavit velké úspěchy u opačného pohlaví. Ve vztazích by to chtělo trošku více pochopení pro drobné chybky partnera. Víkendový výjezd do přírody prospěje vašemu zdraví.

4. Rak – finanční situace bude stabilní. Když vám na konci týdne zůstane pár korun navíc, udělejte si nějakou drobností radost. S nadřízenými raději nediskutujte. Hádkám se také snažte vyhnout i ve vztahu, nemá to smysl si kazit příjemné večery, které by vás jinak čekaly. Tento týden si hlídejte, kolik toho denně sníte.

5. Lev – nabídky práce nebudou tak atraktivní, jak to na první pohled vypadá. Je lepší počkat. Pracovní povinnosti vás budou unavovat více než obvykle. I v lásce občas musíte mít trochu štěstí. Tento týden se na vás usměje. Podle horoskopu máte mírně oslabenou imunitu – i mírné nachlazení vás může upoutat na lůžko.

6. Panna – v práci to podle horoskopu bude velmi klidné. Dokonce se dá říci, že vás čeká i trochu nudy. Ale má to své výhody, nemusíte se stresovat kvůli hloupostem. Single mají velkou šanci někoho ulovit, jen si dejte pozor na první schůzce, co vše na sebe prozradíte. Mohou se objevit menší potíže s trávením. Dbejte na dostatečný přísun vlákniny a dopřejte si bylinky.

7. Váhy – pokud v práci narazíte na nějaký problém, nebojte se a nesvlékejte příslovečné kalhoty už před brodem. Máte na to zvládnout všechny povinnosti, které vás tento týden čekají. V následujících sedmi dnech nebude moc příležitostí poznat někoho nového a případné známosti nebudou příliš zajímavé. Odpoledne a večery věnujte spíše odpočinku.

8. Štír – v následujícím týdnu budete mít velmi dobré přesvědčovací schopnosti. Jestliže hledáte práci nebo chcete projednat změnu pracovního zařazení, můžete toho skvěle využít. Single nyní mohou potkat někoho, s kým by mohli spojit svou budoucnost. První kroky budou hodně nesmělé. Přírodní kosmetika vaší pleti může prospět.

9. Střelec – v zaměstnání úplně stačí, když si budete dělat jen své věci a o chod celku a problémy jiných se nebudete starat. Ušetří vám to hodně času a také nervy. V lásce sázejte na první dojem. Pokud se vám něco nezdá, nemá smysl prodlužovat trápení a hledat to, co tam není. Pozor, bacily kolem vás hodně řádí.

10. Kozoroh – budete mít touhu najít další zdroj příjmů. Jen si dejte pozor na příliš moc vychvalované nabídky a „zázračné“ investice. V zaměstnání na vás podle horoskopu bude konkurence účinkovat jako ta nejlepší motivace. V lásce čekejte dost nudný týden. Budete mít spoustu energie, přesto byste to s fyzickou aktivitou neměli úplně přehánět, aby vás nezastavil nějaký úraz.

11. Vodnář – při utrácení si dejte pozor. Budete chtít nakupovat i věci, které ve skutečnosti nepotřebujete a ani pořádně nevyužijete. Ve vztahu zavrhněte stereotypy. Nějaká novinka vašemu společnému životu dodá šťávu. Vyhýbejte se sladkostem, smaženým potravinám a nadměrnému množství bílkovin.

12. Ryby – dostanete trochu více povinností než jste byli v posledních týdnech zvyklí. Nestěžujte si, je to skvělá příležitost všem kolem vás dokázat, že máte na víc a tím pádem si zasloužíte i víc. Single mají velkou šanci na příjemný flirt, ale zatím to dál neposouvejte. Ve vztazích čekejte hodně lásky. Podle horoskopu je to ideální týden pro různé diety a očistné kúry.