Horoskopy od 24-04-2017 do 30-04-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
sedmnáctý týden roku 2017

1. Beran – v tomto týdnu byste měli dokončovat nějaký významný projekt. Můžete utrácet trochu více než obvykle. Berani žijící ve vztahu se mohou v následujících sedmi dnech těšit na velmi příjemné a romantické večery. Single by měli vyrazit někam za zábavou. Posilujte imunitu.

2. Býk – v práci bude klidná atmosféra, která prospívá profesnímu rozvoji. V zaměstnání sázejte na spolupráci a postupný vývoj. V lásce vám může trochu zamotat hlavu setkání s minulostí. Zachovejte rozvahu. Fyzická forma možná bude trochu slabší, ale psychickou kondici vám budou lidé závidět.

3. Blíženci – podle horoskopu se tento týden objeví vhodná příležitost, jak zažádat o lepší peníze a nebo zajímavější pracovní povinnosti. Neváhejte se ji využít. Partner bude mít v následujících dnech hodně hádavou náladu. Někdy je lepší ustoupit a neřešit každou hloupost. Dbejte na dostatek spánku, jinak může dojít k celkovému oslabení imunity.

4. Rak – čeká vás výtečný týden pro získávání nových kvalifikací a zkušeností. Budete se velmi snadno učit. Single mají velkou šanci potkat někoho nového, kdo od základu změní jejich život. Ve vztazích čekejte mírné ochlazení. Dávejte si pozor na páteř, zvláště důležité to bude při přenášení různých věcí.

5. Lev – pro lidi, kteří poslední dobou přemýšlejí o změně zaměstnání, tento týden přinese nové zajímavé informace a také jedinečnou příležitost. Lvům spokojeným se svou prací se nic významného nestane. V lásce klid, stabilita a pokračování atmosféry z minulého týdne. Následujících sedm dní je vhodných pro různé regenerační a očistné kúry.

6. Panna – ne všechny věci v zaměstnání musíte dělat stále stejným a již trochu monotónním způsobem. V tomto týdnu podle horoskopu máte šanci do pracovních postupů zavést nějaké zajímavé inovace. Dejte si pozor na neoprávněnou žárlivost, někdy dokáže napáchat spoustu těžko napravitelné škody. Dejte si pozor na ledviny, nepřetěžujte je.

7. Váhy – neopravujte to, co nefunguje a vy podvědomě víte, že to fungovat nebude. Lepší je místo toho najít  nějaké jiné mnohem praktičtější řešení. Otevřete své srdce na lásku, přichází nejromantičtější období celého roku. Rozhodně vám neuškodí si jednou za čas zkontrolovat tlak.

8. Štír – vaši kolegové i nadřízení se budou snažit vám přidat nějaké povinnosti navíc. Akceptujte to jen pod podmínkou, že budete za svou píli náležitě odměněni. Podle horoskopu budou Štíři ve vztahu trochu zmatení a bude jimi zmítat nejistota. Do víkendu se vše ale uklidní. Lidé, kteří mají problémy s migrénami, čeká trochu krušnější týden.

9. Střelec – události v zaměstnání ovlivní nějaká nečekaná zpráva. Bude nutno hodně věcí reorganizovat a budete si muset rychle zvyknout na řadu změn. Jestli se vám zdá, že váš vztah není to pravé ořechové, možná je pomalu čas s tím něco udělat. Rychlý řez je někdy to nejlepší řešení. Pečujte o chodidla.

10. Kozoroh – dávejte si pozor na doklady a vše si velmi pečlivě přečtěte. Nemá smysl přicházet o peníze jen kvůli nepozornosti. Máte šanci si udělat v pracovních věcech pořádek. Znovu zjistíte, že výhody života s vaším partnerem výrazně převyšují nevýhody. Měli byste mít velmi slušnou fyzickou formu.

11. Vodnář – podle horoskopu bude vaše pracovní úsilí náležitě oceněno. Jen pokračujte v plném nasazení a velký úspěch vás rozhodně nemine. V lásce se nechte vést srdcem a předtuchami. Některé věci jen rozumem nejde pochopit. Můžete mít menší potíže s kožními problémy.

12. Ryby – nebojte se v zaměstnání říkat svůj názor a směrovat záležitosti tam, kde vám nejvíc vyhovují. Není důvod jiným lidem neustále ustupovat. To samé se týká i života ve vztahu. Pokud jste single, máte možnost svou rozhodností a cílevědomostí někoho velmi okouzlit. Pokud návštěva u lékaře nedokázala vyřešit vaše problémy, možná je čas se zeptat jiného odborníka.