Horoskopy od 27-11-2017 do 03-12-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý osmý týden roku 2017

1. Beran – čeká vás úspěch v nějakých záležitostech, které se týkají majetku nebo financí. Kujte železo dokud je žhavé. Ve věcech lásky nebo v záležitostech fungování vztahu si raději vše dobře promyslete. Tento týden není vhodný pro různá dalekosáhlá rozhodnutí. Může vás bolet hlava více než obvykle. Snažte se vyhnout přepracování.

2. Býk – v zaměstnání se pokud možno koncentrujte pouze na jednu jedinou věc. Nemá smysl dělat několik projektů najednou, výsledek nikdy pak nebude dokonalý. Uslyšíte více komplimentů. Velmi přitahujete něčí pozornost. Váš organismus bude mít rychlejší schopnost regenerace.

3. Blíženci – snažte se dodržovat pravidla. Improvizace je někdy velmi důležitá a občasné modifikace ustálených postupů nemusí být ke škodě, ale tento týden se raději držte osvědčeného a povoleného. Ve vztazích bude spousta lásky. Pomalý příchod adventu přeje romantice. Bylo by dobré trochu upravit jídelníček. Za pár týdnů vás čeká hodování.

4. Rak – neplaťte nic dopředu. Vždy si zkontrolujte, jestli slíbený stav odpovídá skutečnému a teprve potom vytáhněte peněženku. Podle horoskopu se ve vztazích může objevit menší krize. Měla by se ale postupně vyřešit sama bez ústupků z vaší strany. Dávejte si pozor při horských sportech.

5. Lev – nejlépe se bude pracovat všem lidem, jejichž práce se opírá o menší kolektivy. Ve větších raději ustupte trochu do pozadí a nechte jiné, aby nastavili svou hruď. V lásce je rozumné mít hlavně realistické požadavky, nemá smysl žít pouze v oblacích. Drobné příznaky zdravotních problémů proberte s lékařem.

6. Panna – peníze, které jen tak leží na kontě nebo pod polštářem, postupně ztrácí svou hodnotu. Investujte a nebo si zlepšete kvalitu života, i to je velká investice. Single mohou čím dále tím více cítit nepříjemnost osamotnění. Zkuste jít mezi lidi. Nepřehánějte to s nápoji, které zvyšují krevní tlak.

7. Váhy – možná se vám některé věci v práci nebudou líbit, ale nemá smysl bojovat s větrnými mlýny. Postavit se na stranu silnějšího je někdy nejracionálnější řešení. Podle horoskopu budete mít touhu trávit co nejvíce času s lidmi, které milujete. Posilujte imunitu, můžete vyzkoušet různé bylinky jako je například šípková růže, cistus šedavý nebo lichořeřišnice.

8. Štír – občas musíte trochu couvnout, abyste měli lepší rozhled a mohli vybrat lepší cestu, než tu, po které jste dosud kráčeli. Partnera můžete přesvědčit, aby udělal přesně to, co si vy představujete. Stačí jen trocha diplomacie. Dávejte si pozor na ledviny, aby vám někde neprochladly.

9. Střelec – dávejte si pozor při utrácení peněz. Můžete mít sklony vydávat více, než by bylo ve vaší aktuální situaci rozumné. Ve čtvrtek to bude v práci zajímavé. Podle horoskopu se lidé narození ve znamení střelec mohou v tomto týdnu hodně zamilovat. Nezapomínejte dostatečně pít a také tělu dopřejte vyváženou škálu minerálů.

10. Kozoroh – peníze možná štěstí nedávají, ale bez nich je člověk většinou hodně nešťastný. Můžete vydělat nemalou sumu, tak proč nevykasat rukávy? Milujete, ale přitom se lásce vyhýbáte? Co takhle trochu změnit přístup? Únava spojená s problémy s usnutím a nespavostí mohou vycházet z přepracování.

11. Vodnář –  dluží vám někdo peníze? Připomeňte mu to, jsou to přeci vaše peníze, tak není důvod se jakkoliv ostýchat. Zamilovat se je krásné, vychutnávat si lásku dlouhodobě je možná ještě krásnější. Pozitivní myšlení vám pomůže se zbavit stresu i psychického tlaku.

12. Ryby – řiďte se intuicí. V pracovních i finančních záležitostech vám bude podle horoskopu nyní jednoznačně tím nejlepším rádcem. Nenechte se přemlouvat k věcem, kterým nevěříte. Příliš silné emoční výbuchy jsou někdy nutné, ale dlouhodobě mohou být ve vztahu dost únavné. Nedostatek světla a pohybu vám rozhodně neprospívá.