Horoskopy od 16-09-2019 do 22-09-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý osmý týden roku 2019

Beran – vaše finanční situace by se měla začít postupně zlepšovat. Čerpejte výhody všude, kde to bude možné. Občasné hádky občas dokážou vztah utužit. Jen se nesmí zajít příliš daleko. Pokud se chcete zbavit nějakého zdravotního zlozvyku, nyní máte podle horoskopu velkou šanci na úspěch.

Býk – nečekejte na nějaké zázraky. Můžete velmi snadno dosáhnout úspěchu, ale bude to jen díky vašim nápadům a píli. Samo nic nepřijde. Další rozvoj vztahu nebo hledání lásky je nyní plně ve vašich rukách. Stane se to, co budete chtít. Bylinkové terapie mohou hodně pomoci.

Blíženci – nehledejte problémy a chyby tam, kde nejsou. Místo toho se věnujte řešení skutečných potíží. Díky tomu získáte dobré jméno. Single by měli popřemýšlet, jestli by nebylo lepší trochu slevit z požadavků. Sny jsou krásné, ale realismus je v životě praktičtější. Podle horoskopu vaše zdravotní kondice se bude zlepšovat.

Rak – větším výdajům se raději vyhněte. Obecně bude lepší, když v následujících pěti pracovních dnech raději trochu přiškrtíte kohoutek výdajů. O víkendu se vám ušetřené peníze mohou hodit. S úsměvem vyřešíte většinu domácích sporů. Podzimní detox připraví vaše tělo na zimní měsíce.

Lev – možná budete mít starosti o stav vašeho konta nebo o to, jestli je peněženka dostatečně tlustá. Nebojte, jsou to jen dočasné potíže a rychle minou. Podle horoskopu se nyní můžete velmi snadno zamilovat i odmilovat. Procházky v lese, parku nebo podél řeky vám udělají dobře.

Panna – rychle nabyl, rychle pozbyl. Příliš výhodné nabídky a uspěchané reakce nemusí mít ten kýžený výsledek. Dávejte si pozor na lidi, kteří se vás snaží natlačit k něčemu, co nechcete. Někdy musíte ve vztahu trochu vytáhnout drápky. A po uklidnění situace se je dá zatáhnout a nahradit úsměvem. Hlídejte si přísun zdravých bílkovin a vlákniny.

Váhy – dávejte si pozor na zavazadla, tašky a kapsy. Ostražitosti nikdy dost a byla by škoda řešit nějakou ztrátu, která se nemusela stát. Podle horoskopu následující týden může být hodně romantický. Atmosféra babího léta tomu pomůže. Mohou se objevit menší potíže s opary nebo koutky nebo akné.

Štír – když přehodnotíte výdaje v domácnosti i na radovánky, můžete s překvapením zjistit, že máte docela dost rezerv, které by se daly využít rozumněji. Láska se často potká na cestách. I nudná povinnost najednou se může změnit v krásný zážitek. Alergici by si měli dát pozor na podzimní květy.

Střelec – podle horoskopu vás čeká nějaké zajímavé překvapení. Můžete se na ně docela těšit. Ve vztahu by bylo rozumné probrat některé záležitosti, které se týkají financí a také celkové budoucnosti. Preventivní prohlídka vám dá jistotu, že se zdravím je vše tak, jak má být.

Kozoroh – čeká vás docela náročný týden. Takže se na něj raději dobře připravte a spíše čekejte, že budete přicházet domů trochu později než obvykle. Někdo by s vámi rád strávil pár romantických chvil a kdo ví, možná by přemýšlel i o něčem trvalejším. Vše záleží na vás. S únavou bojujte dostatkem spánku a bylinkami.

Vodnář – nemusíte se bát budoucnosti. Podle horoskopu sice dojde k několika změnám, ale celkový výsledek bude pro vás velmi dobrý. Podle horoskopu přichází velmi vhodný týden pro svatby, zásnuby a velká vyznání lásky. Pomalu přichází podzim, věnujte větší pozornost oblečení přizpůsobenému počasí.

Ryby – je důležité si vážit toho co máte. Až potom můžete snít, co by stálo za to získat navíc. Ale nemá smysl se vzdávat jistoty jen kvůli prázdným slibům. Intriky v lásce většinou jen škodí. I kdyby to mělo trvat dlouho, dříve nebo později se všechno provalí. Zdraví bude v pořádku.