Horoskopy od 17-08-2020 do 23-08-2020

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý čtvrtý týden roku 2020

Beran – vaše hlava bude praskat pod náporem nových nápadů, co byste mohli dělat lépe nebo jinak. Ale přemýšlet o věcech je jedna věc, druhá je jejich realizace. Možná už je ten pravý čas. Ve vztahu dojde k příjemnému oživení a posílení citů. Spory z minulosti budou zapomenuty. Dobrá nálada se odrazí i na lepší fyzické kondici.

Býk – slušná finanční situace vám umožní prožít tento týden v relativním klidu. V práci budete mít náročnější pondělí a čtvrtek, jinak by všem mělo být docela v pořádku. Podle horoskopu pro vás partner chystá nějaké milé překvapení. Single by měli vyrazit mezi lidi, leccos se dá změnit. Chraňte si uši, budou citlivější. Zvláště po koupání je rozumné je pořádně vysušit.

Blíženci – na začátku týdne se objeví nějaké nečekané výdaje. Ale jakmile je vyřešíte (část půjde odložit o týden až dva), tak už by vás nic nepříjemného či složitějšího nemělo potkat. Blíženci si nyní mohou vychutnat nevinný flirt a pokud se jim bude chtít, dá se pak jít i trochu dál. Vše záleží na oboustranném souhlasu. Zdravotní forma bude v pořádku, jen si hlídejte lehčí jídelníček. V tomto teple nic jiného nemá smysl.

Rak – první polovina týdne bude podle horoskopu pracovně dosti optimistická. Objeví se nové možnosti a vy budete vidět, že vaše práce má smysl. V druhé polovině ale nadšení opadne a přijde klasická letní stagnace. Potřebnou podporu vám dá partner, pokud jste nezadaní, nebojte se ozvat u nejbližších členů rodiny. Na konci týdne vás přepadne únava, zažene ji aktivní odpočinek.

Lev – získáte nějakou novou zkušenost nebo praktickou dovednost. Pokud možno ji ještě vylepšujte, brzy se vám bude hodně hodit a získáte díky ní nemálo peněz. Ve vztahu byste měli více mluvit, o tom, co vám vadí a naslouchat tomu, co vadí partnerovi. Pak bude vše fungovat ideálně. Podle horoskopu přichází skvělý týden pro změnu nějakých zdravotních a fyzických návyků.

Panna – v zaměstnání budete mít trochu problém se koncentrovat a rozhodnout, co je opravdu důležité. Není žádná ostuda poprosit někoho z okolí o pomoc. Přinejmenším ohledně organizování práce. Budete mít hodně pozitivní vliv na vašeho partnera. Ukáže vám, že mu na vás a vašem vztahu velmi záleží. Do středy se budete cítit více unavení, pak to pomalu začne přecházet.

Váhy – podle horoskopu byste se v práci neměli bát spontánních reakcí. Ukážou všem, že umíte reagovat přirozeně a že vypočítavost je vám cizí. V tomto týdnu bude vítězit lidský přístup a emoce. A to samé se týká i vztahu a lásky. Nebojte se říci, co máte na jazyku, uvidíte, že to pomůže vyřešit spoustu věcí. Bylinkové čaje prospívají nejen při nemocech, některé můžeme pít celoročně.

Štír – na začátku týdne budete nabiti spoustou energie. Bohužel později zabřednete do mnoha monotematických povinností a síly začnou rychle ubývat, hlavně ty psychické. Zkuste si všechno tak nepřipouštět a do víkendu nějak vydržíte. Od partnera nyní budete vyžadovat hlavně podporu a hezké slovo, proto vás dokážou rozzlobit i různé drobné hříchy, které vám normálně nevadí. Pečujte více o játra, celková detoxikace neuškodí.

Střelec – čekají vás nové výzvy. Pokud dostanete nabídku na nějaké zajímavé školení, neodmítejte ji. Bude to pro vás příležitost se posunout někam dál. A pokud budete mít příležitost se vykázat iniciativou, rozhodně neváhejte. V druhé polovině týdne mají nezadaní Střelci podle horoskopu velkou šanci navázat nějakou známost. Držte se klasického přístupu a nikam nespěchejte. S psychický i fyzickým zdravím bude vše v pořádku.

Kozoroh – pokud to jen půjde, vyhněte se všemožným intrikám. Neutralita je někdy nejlepší řešení, zvlášť v situaci, kdy se nechcete postavit na žádnou stranu. Finančně bude následující týden stabilní. Společný víkend nebo dovolená pomůže posílit partnerský vztah. Se zdravím to nebude moc slavné, při závažnějších příznacích zdravotních problémů určitě navštivte lékaře.

Vodnář – vaším největším spojencem bude kreativita. Nebojte se odmítnout ustálené postupy, nebojte se podívat na věci z úplně jiného úhlu. Zjistíte, že mnoho záležitostí se dá řešit jinak a efektivněji a jen na tom vyděláte. Ve vztahu trochu zavane nudou. Oživit by to mohla nějaká zajímavá večerní akce. Zkuste najít něco, co vás baví oba. Více sportu a fyzické aktivity bude znamenat více energie.

Ryby – můžete mít problém se soustředěním a rozhodováním. Zvláště v tom druhém případě se u důležitých záležitostí pokuste vše odsunout na další týden. Nyní opravdu by to nebylo to pravé ořechové. Může se objevit nečekaná finanční injekce. Single budou podle horoskopu mnohem více přemýšlet o založení rodiny. Ale přemýšlet je jedna věc, konat druhá. Není už čas? Východní meditační a cvičební techniky dokážou přinést úlevu ve věčném boji se stresem.