Význam – písmeno V

Václav – Velmi živelný, veselý a chytrý. Jeho okolí ho má rádo, zvláště pro jeho smysl pro humor. Váží si svých přátel a také ukazuje solidaritu s jinnými, bez problémů vede různé společenské zábavy. Je citlivý na projevy nespravedlnosti a ubližování slabým. Má rád tajemství a dokáže dobře ukrývat své skutečné pocity před okolím. Má dobře rozvinutou intuici a instinkt, vždy přesně vycítí co se děje v okolí. Partnerku si hledá dlouho, ale jak ji najde, tak se stará učinit vše proto, aby byla spokojena.

Věra – Žena velmi citlivá, má velikou představivost a proto občas také utíká od reality do světa svých snů. Dokáže se rychle pro cokoliv nadchnout, ale se stejnou rychlostí i své plány opustit. Málokdy se rozčílí, téměř nikdy nekoná bez přemýšlení. Bojí se nových věcí, raději preferuje vyzkoušené cestičky. Dodrží slovo a téměř nikdy své okolí nezklame.

Veronika – Žena s velmi dobrým sebeovládáním, má ráda nové nápady, se kterými i často přichází. Celý život se snaží získat nezávislost a moc. Stará se přizpůsobovat okolí svým názorům. Má velmi osvěžující přístup k životu, její myšlenky jsou excentrické a projekty které si naplánuje chce prosadit stůj co stůj a často se jí to daří. Je dobrou a pečlivou manželkou i matkou. 

Vladimír – Takto pojmenovaný muž je pracovitý a často i nábožensky založený. Dokáže dosáhnout v životě ty nejvyšší cíle.  Dokáže být velmi dobrým vůdcem. Jeho charakter je čestný, je člověkem který se dokáže za jiné obětovat. Umí trpět pro své ideály a často to činí. Občas si ho okolí nedokáže všimnout. V domácnosti nebývá nejlepší, protože celou svoji energii a sílu vydává navenek. Má rád nové partnerky a nebývá příliš věrný.