Lev – horoskop na rok 2024

V roce 2024 by mělo u lidí narozených ve znamení zvěrokruhu Lev dojít k nějakým důležitým změnám. Bude důležité si promyslet vlastní systém hodnot a také to, jak jste postupovali dříve. Rozhodně nemá smysl samému sobě házet klacky pod nohy. U okolí to lítost nevzbudí, spíše jen výsměch. Stejně tak jako stylizování se do role mučedníka. Navíc takový přístup k životu Lvům rozhodně nesluší. Podle horoskopu byste při výběru některých řešení měli spíše vybírat odpuštění a mávnutí rukou. Ušetříte si spoustu nervů a starostí. Poslední kvartál roku 2024 vám může dát docela zabrat.

Nejlepší měsíce v roce 2024: leden, duben, červen

Nejhorší měsíce v roce 2024: květen, září, listopad

Práce

Do roku 2024 podle horoskopu vykročíte jednoznačně tou správnou nohou. Lidé kolem vás se v lednu budou rozkoukávat kolem sebe a přemýšlet, co je vlastně čeká. Ale vy ne, vy budete jednoznačně vědět, kam byste chtěli směřovat. Dobrou atmosféru a pozitivně nakloněný osud byste měli jednoznačně využít, protože ve zbytku roku už to tak růžové nebude. Léto bude u Lvů spíše ve znamení lenosti a udržování stavu a na podzim se budete muset připravit na spoustu nečekaných věcí. Ty vám příliš prostoru pro seberealizaci nedopřejí. Bude dobré najít nějakou rovnováhu mezi motivací a sebedisciplínou.

Láska

Lvi budou v průběhu roku 2024 stále toužit po vášnivé lásce. A dočkají se. Ti, kteří žijí ve vztahu najednou zjistí, že přání partnera jsou velmi podobná a ani délka vztahu nic na síle citu nezměnila. K nejromantičtějším měsícům bude kromě tradičního května patřit také červen. Konec jara a začátek léta na vás zafunguje jako přírodní afrodisiakum. Lvi bez partnera se na rok 2024 mohou opravdu těšit. Ať už touží po něčem stálejším a nebo stále mají chuť prožívat nezávazné románky, vše jim bude dáno. A nemá smysl si klást malé cíle, každá zeď jde dříve nebo později nějak překonat.

Zdraví

V průběhu celého roku byste podle horoskopu neměli podceňovat různé náznaky, že váš organismus může bojovat s nějakým problémem. Vždy si zajděte za odborníkem, který buď rozežene vaše pochybnosti nebo případné potíže zastaví v úplných počátcích. Pokud nic nebudete tak zvaně přecházet, rok by měl proběhnout nakonec celkem v klidu. Jen si v letním období trochu dávejte pozor na jídelníček. Tělo bude mít sklon ukládat si tuky do zásoby a tak veškeré „hubnutí do plavek“ zmizí jak mávnutím kouzelného proutku a podzimní stav na váze bude horší od toho zimního. Celkově zvažte určité odlehčení jídelníčku.