Vodnář – horoskop na rok 2024

V roce 2024 by mělo u lidí narozených ve znamení zvěrokruhu Vodnář dojít k nějaké významné změně. Nejpravděpodobněji to nastane někdy na konci první třetiny roku, ale šance jsou také v podzimním období. Změna je život, pozitiva určitě přijdou, ale musíte počítat s tím, že můžete narazit i na pár ostrých trnů. Aby jich bylo co nejméně, Vodnář by měl v roce 2024 vsadit hlavně na racionální a klidný přístup při řešení všech problémů. Zbrklost vás podle horoskopu nikam neposune, stejně tak nemá smysl reagovat pouze na základě nějakého impulsu bez hlubší analýzy. Umělecky či sportovně založení Vodnáři dosáhnou nějakého významnějšího úspěchu.

Nejlepší měsíce v roce 2024: březen, říjen, listopad

Nejhorší měsíce v roce 2024: leden, únor, červen

Práce

Začátek roku určitě nebude moc snadný. Lidé kolem vás budou zpochybňovat vaše znalosti a schopnosti a i vy budete občas o sobě pochybovat. Nejlepší obranou tentokrát pro Vodnáře nebude útok, ale poklidné stažení do ústraní. Dělejte to, co musíte, neberte si nic navíc a raději se do ničeho příliš neangažujte. Uvidíte, že situace se postupně uklidní a i lidé, kteří do vás na začátku roku 2024 různě rýpali najednou úplně otočí. Postupně byste měli podle horoskopu vystoupit ze stínu a začít prezentovat své názory. V druhé polovině roku klidně můžete jít i do střetu, zvlášť pokud si budete jisti, že pravda je na vaší straně. Tato jistota se přesune i na jiné lidi a pomůže vám vyhrát. Podle horoskopu se před Vodnáři v létě objeví nějaká zajímavá investiční příležitost spojená s nemovitostmi.

Láska

Léto v roce 2024 může být opravdu zajímavé. Od podzimu nebo zimy by Vodnáři moc ve věcech lásky neměli čekat, ale horké měsíce mohou v nich rozpálit nečekané vášně. Zvláště když se to spojí s jejich touhou po svobodě a lehce bláznivou duší, tak je to buď recept na nádherný zážitek, který se postupně může změnit na něco vážnějšího a nebo na pořádný průšvih. Vodnáři ve vztahu by měli opravdu popřemýšlet, jestli sebevášnivější zážitek nebudou nakonec muset zaplatit tak velkou cenu, která se jim rozhodně nevyplatí. A rozhodně nemá smysl nic dělat ve vzteku nebo v reakci na nějakou hádku. Na podzim podle horoskopu Vodnáři ve vztahu zjistí, jaký mají doma poklad.

Zdraví

Podle horoskopu v roce 2024 Vodnáře nečekají nějaké závažnější zdravotní problémy. Naopak to bude rok, kdy leccos budou moci ve svém zdraví výrazně vylepšit. Dostanete chuť se věnovat nějaké nové fyzické aktivitě. A navíc se jí opravdu začnete věnovat. Možná na začátku vás párkrát přepadne příslovečná lenora, ale později zjistíte, že vás to opravdu hodně baví. Vodnáři také budou chtít trochu upravit svůj jídelníček a změnit některé své návyky. Jen si dejte pozor, mezi zdravým či zdravějším životem a slepým fanatismem nově navrácených na nějakou víru, třebas i zdravotní, je někdy jen velmi tenká hranice. Psychická kondice bude v roce 2024 docela stabilní, jen byste se podle horoskopu měli vyhýbat situacím, které u vás vyvolávají nepokoj v duši.