Horoskopy od 22-01-2024 do 28-01-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtvrtý týden roku 2024

1. Beran – podle horoskopu bude rozumné trochu omezit výdaje. Pokuste se odložit si na stranu pár korun, brzy je budete potřebovat. Na konci ledna máte možnost poznat novou tvář lásky, velmi příjemně vás překvapí. Dávejte si pozor na eskalátorech i schodech, zvláště během mrazivých a deštivých dnů.

2. Býk – pokud vás přepadne zimní lenost, není to důvod k nějakému většímu zoufání. Tento týden se dá celkem zvládnout, jen ve čtvrtek a pátek musíte být trochu více ve střehu a pohotově reagovat na změnu událostí. Malá dávka sentimentality někdy dokáže příjemně okořenit romantický večer. Během slunečných dnů se snažte trochu více doplnit zásobu vitamínu D.

3. Blíženci – v práci můžete lidi kolem sebe příjemně překvapit nějakým novým nápadem a také tím, že budete trochu více aktivní, než jsou na to všichni zvyklí. Ve vztahu by si Blíženci měli trochu dát pozor, partner může hádavější náladu. Nemá smysl to řešit, do víkendu ho to přejde. Nezapomínejte na správné oblečení, počasí může být ještě proměnlivé.

4. Rak – s novým rokem se objevilo docela dost práce, kterou by bylo rozumné odbavit co nejrychleji. Nyní je důležité dodržet všechny termíny, aby se vám povinnosti nezačaly moc kupit. Rande na slepo a nebo náhodné seznámení vás může velmi příjemně potěšit. Pokud se říznete nebo škrábnete, nic nepodceňujte a zranění pořádně vyčistěte.

5. Lev – nepřemýšlejte o tom, co by bylo kdyby. Je důležité stát nohami pevně na zemi a vše řešit ustálenými postupy. Na přemýšlení, jak by se něco dalo vylepšit bude dost času v příštích týdnech. Vaše finanční situace se trochu zlepší. Partner může mít podle horoskopu trochu povídavou. Může to být k užitku věci a leccos vyjasnit. Zdravotní problémy řešte s odborníky.

6. Panna – začátek týdne může být ve znamení nečekaných výdajů. Ale vše se dá s trochou rozumného přístupu zvládnout. Musíte jen kupovat opravdu to co potřebujete. V rozpočtu by stále měly být nějaké rezervy. V lásce je někdy nutné udělat nějaké radikální kroky. Čekání a nicnedělání změnu nepřinese. Bylo by rozumné naslouchat vašemu tělu, občas vysílá důležité signály.

7. Váhy – v tomto týdnu můžete dostat nějaký zajímavý nápad, který by měl výrazně zlepšit vaši pracovní situaci. Nebojte se jít s kůží na trh. Pokud jste měli ohledně lásky nějaké pochybnosti, v druhé polovině týdne by se vše mělo vysvětlit. Čekejte pozitivní překvapení. Se zdravím by to mělo být nyní docela v pořádku, jen můžete mít trochu horší náladu. Sluníčko pomůže.

8. Štír – v tomto týdnu vás čeká několik důležitějších záležitostí, které bude nutné neodkladně vyřídit. Nic raději neodkládejte. Musíte si jen naplánovat správný postup. Zamilovaní si konec ledna mohou parádně užít. Zkuste něco vymyslet na víkend. I pro single bude v pátek a sobotu opravdu zajímavý čas. Přírodní probiotika vám pomohou.

9. Střelec  – podle horoskopu první polovina tohoto týdne přinese trochu zmatků. Nemá smysl nic moc plánovat dopředu, nejdůležitější je rychle reagovat na vývoj situace. Není důvod k panice, všechno půjde postupně vyřídit. Ve vztahu může nastat trochu mlčenlivější atmosféra, ale o víkendu se to začne zlepšovat. Pokud možno omezte sladké a příliš slané.

10. Kozoroh – vaše schopnost dobře vycházet s lidmi v kolektivu se nyní hodně vyplatí. Jen pozor, aby vám pracovní náplň nezačala ubírat příliš mnoho z rodinného života. Potřebujete trochu času věnovat i blízkým. V lásce můžete podle horoskopu očekávat nějaké příjemné překvapení. Ani s bylinkami by se to nemělo přehánět.

11. Vodnář – pracovní povinnosti budou nyní trochu obtížnější než obvykle. Ale pokud najdete někoho, kdo vám pomůže, vše se dá celkem v klidu zvládnout. K práci se snažte přistupovat pozitovně. Nemá smysl si věci zošklivovat. Čtvrteční večer bude jako stvořený pro nějakou romantickou chvilku. Čepice a šála by neměly zahálet ve skříni.

12. Ryby – ještě někde můžete narazit na výhodný povánoční výprodej, díky kterému se vám podle horoskopu může podařit sehnat něco, po čem jste už delší dobu toužili. Už nemá smysl nákup odkládat. Výhodnější to nebude. Ve vztahu se nesmíte nechat tlačit do věcí, které jsou vám nepříjemné nebo s nimi nesouhlasíte. Ke konci týdne vaše tělo bude potřebovat více odpočinku.