Horoskopy od 05-02-2024 do 11-02-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
šestý týden roku 2024

1. Beran – v první polovině týdne se objeví možnost nějaké výhodnější investice nebo velmi zajímavého nákupu. Pokud máte trochu volných finančních prostředků, neváhejte. Dokonce i pracovní setkání mohou být zajímavou příležitostí, jak se s někým novým seznámit. Dostatečný přísun vytamínů a trošku vyváženější jídelníček by vám prospěl.

Býk – v práci potřebujete nějakou větší změnu. Nemusí to být úplně nové místo, ale náplň vaší práce by mohla být trochu jiná a nebo by se mohly věci dělat trochu jinak. Týden je vhodný pro debatu na toto téma i postupnou realizaci. Všechny hodně zamilované páry si tento únorový týden opravdu užjí. Vašemu tělu pomůže více vlákniny i bílkovin, se sacharidy raději opatrně.

Blíženci – ďábel se schovává v detailech. Při práci byste si v tomto týdnu měli dávat pozor na právě ty nejjednodušší úkoly. Tam je překvapivě nejvíce prostoru pro nějakou chybu. Důležité a složitější věci budete zvládat s přehledem. S partnerem si prožijete opravdu harmonický týden – beze slov pochopíte, co chce a druhá strana bude mít úplně stejný dar. Nezanedbávejte péči o zuby a pravidelné kontroly.

Rak – podle horoskopu můžete být v tomto týdnu docela pod tlakem různých povinností. V pondělí by to chtělo nějaký větší plán, jak budete hospodařit s časem a také jak si na vše ušetříte energii. A ten plán by měl být pokud možno závazný. Vaše srdce nejvíce touží po klidném vztahu, bez hádek a sporů, který bude plný lásky. Ne každá dieta je vhodná a od žádné nemůžete čekat zázraky bez námahy.

Lev – snažte se v práci hledat další spojence, kteří vás mohou podpořit nejen v náročnějších chvilkách, ale i v situacích, kdy se bude o něčem rozhodovat. Máte na to lidi vést tím směrem, kam potřebujete. V tomto týdnu může nastat velmi vhodný čas pro všechny, kteří hledají stálejší lásku. Najít partnera pro celý život je nádherná věc. Na fyzickou kondici si nebudete stěžovat.

Panna – někdy je rozumné mít ostré lokty a bez ohledu na ostatní prosazovat svůj názor. A někdy je užitečnější se trochu stáhnout a případně nechat, ať se události vyvíjí samy bez vašeho zásahu. Podle horoskopu v tomto týdnu nastane ta druhá situace. V lásce nemá smysl neustále řešit dokola stále ty samé spory. Je důležité si umět sednout, promluvit a hlavně vše postupně vyřešit. S pozitivním nastavením vám bude lépe nejen psychicky, ale i fyzicky.

Váhy – tento týden bude ideální pro všechny Váhy, které si potřebují zařídit něco na úřadě a nebo v bance či jiné finanční instituce. Vaše snahy skončí úspěchem a ani to nebude nijak moc náročné nebo nepříjemné. V práci se připravte na náročnější čtvrtek. Příliš velká podezíravosta a žárlivost nikdy nepřinesly nic dobrého. Občas dokázaly rozbít i vztah, který vypadal nezničitelně. Snažte si trochu více šetřit zrak.

Štír – podle horoskopu může docházet k zajímavějším změnám. Nebudou se týkat přímo vás, ale nepřímo určitý vliv budou mít. Hlavně vám ukážou nové příležitosti, které by byla škoda nevyužít. Nemá smysl stát stále na jednom místě. Některá slova nebo věty by se ve vztahu říkat rozhodně neměly. Vzájemný respekt je samozřejmostí. Proměnlivé počasí může mít vliv na vaše zdraví.

Střelec – dejte si pozor při utrácení peněz. Můžete mít sklony vydávat více, než by bylo rozumné. Pokud začnete přemýšlet, jestli nebude nutné sáhnout do rezerv, tak je to nejvýraznější znak, že je něco špatně. Vše se dá zvládnout, na konci týdne se finanční situace zlepší. Malý románek či ne až tak nevinný flirt může vypadat jako skvělý nápad a oživení. Ale opravdu to stojí za to? Příjemná tichá hudba může ulevit vaší psychice a zbavit vás stresu.

Kozoroh – v tomto týdnu budete mít podle horoskopu hodně zajímavých příležitostí. Zároveň byste měli mít trochu více volného času než obvykle. Tak ho nevyplýtvejte prokrastinací a místo toho vykasejte rukávy a vrhněte se do práce. Pro vztah je nejdůležitější souhra duší. Vzhled ve skutečnosti nehraje až tak velkou roli, i když někteří lidé ho považují za nejdůležitější. Snažte se večer chodit spát v pokud možno stejný čas.

Vodnář – v práci by to nyní mělo být celkem klidné. Část lidí může být na dovolené a nebo jejich myšlenky budou bloudit někde v oblacích. To vám dá hodně prostoru pro seberealizaci. Můžete nyní mnohem lépe ukázat, co všechno dokážete. Vodnáře ve vztahu partner něčím hodně překvapí. Nebojte se ničeho, příjemně překvapí. Bylinkové čaje mohou pomoci zahnat únavu.

Ryby – podle horoskopu byste si měli docela pečlivě naplánovat, co vše chcete v tomto týdnu stihnout. A pak ten plán o polovičku seškrtat. Budete neustále v jednom kole a bude extrémně důležité vědět, co je aktuálně nejdůležitější zařídit. V dalších týdnech vše doženete. Pokud vás něco trápí, zkuste to probrat s partnerem, jeho jiný úhel pohledu vám něco ukáže v jiném světle. I ve špatném počasí se dá vyjít na procházku. Sedět pořád doma není zdravé.