Horoskopy od 12-02-2024 do 18-02-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
sedmý týden roku 2024

Beran – v tomto týdnu by se mělo něco nečekaného podařit všem Beranům, kteří soukromě podnikají a nebo jejich pracovní činnost umožňuje velkou svobodu jednání. V lásce někdy není nutné se moc snažit. Prostě stačí počkat a vše se bude vyvíjet ve váš prospěch. Snažte se vyhýbat jídlu, které je obecně uznávané za nezdravé.

Býk – vypadá to, že v tomto týdnu budete mít možnost získat nějakou tu korunu navíc. Docela brzy se vám to bude hodit. Podle horoskopu byste měli popřemýšlet, jestli není na čase změnit svůj názor na některé věci, které vám ve vztahu vadí. Možná stačí jen trochu změnit přístup. Podle horoskopu byste měli trochu více pečovat o své klouby.

Blíženci – první tři dny v týdnu by měly být hodně úspěšné. Zvláště pokud vás během nich čeká nějaký důležitý pohovor nebo významné jednání. Občas je potřeba partnerovi říci, co se vám nelíbí. Jen to nemůžete dělat pořád a i ostrá slova je možné říci s velkým citem. Bylo by dobré si dávat větší pozor na různé alergeny.

Rak – podle horoskopu v první polovině týdne může dojít k nějaké nečekané události. Změní vám trochu plány. Je užitečné umět rychle reagovat na změny a podle potřeby se přizpůsobit. Rozhovor s náhodně potkanou osobou může skončit příjemným posezením u kávy či skleničky. Další vývoj je už jen čistě na vás. Vaše ledviny i játra potřebují trochu očistit.

Lev – zaměřte se hlavně na své vlastní úkoly. Práce jiných lidí a jejich případné nedostatky nejsou vaše starost. Ať si to s nimi případně vyřídí někdo jiný. Podle horoskopu v tomto týdnu single nemohou moc počítat s nějakým zajímavým setkáním. Ale brzy se to změní. Jen postupujte s nohami pevně na zemi. Nyní se vám může docela snadno podařit shodit nějaké to přebytečné kilo.

Panna – už delší pocit můžete mít dojem, že by odměna za vaše pracovní výkony měla být o něco vyšší. Určitě je na tom hodně pravdy. Ale nyní není dobrý čas řešit zvýšení platu. Zaměřte se spíš na své výkony. Určité drobnosti nemá smysl ve vztazích řešit. Vyvolávalo by to zbytečné hádky a vám to ve finále nic pozitivního nepřinese. Budete mít trochu více energie než obvykle.

Váhy – před vámi jsou nějaké docela důležité úkoly, které bude nutno rychle splnit. Snažte se koncentrovat jen na ně a nenechte se rozptylovat různými bezvýznamnosti. Ohledně lásky možná spějete k nějakému nečekanému rozhodnutí. Ale udělejte je s čistou hlavou a po hodně dlouhém promyšlení. I malé škrábance či řezné ranky je potřeba pečlivě ošetřit.

Štír – pokud máte na něco právo, nebojte se ozvat. Pokud budete stát v koutě a čekat, že to vyřeší někdo jiný, načekáte se hodně dlouho. Nemá smysl se nechat předběhnout lidmi, kteří jsou líní a jen umí hodně hezky mluvit. Srdce si někdy nenechá poručit a rozhodne bez ohledu na to, co říká rozum. Základem dobrého zdraví je prevence a zdravá životospráva.

Střelec – vaše organizační schopnosti budou v následujícím týdnu podle horoskopu nadprůměrné. Dokážete si vše navíc naplánovat čas, že vám zůstane výrazně více času na různé věci, které vám přináší potěšení. O víkendu můžete potkat někoho nového, s kým si budete opravdu velmi dobře rozumět. Radikální diety a změny jídelníčku nejsou nyní nejlepším nápad. Vše dělejte postupně a s rozumem.

Kozoroh – můžete nyní zvládnout mnohem více práce, než jste byli vy a okolí zvyklí. Ale opatrně s tím. Aby to pak všichni nepovažovali za samozřejmost a nevyžadovali nadprůměrný výkon i v nepříznivějších chvílích. Pokud někdo umí jen pomlouvat, neposlouchejte ho, když se vám bude snažit mluvit do vztahu. Snažte se trochu omezit čaje i kávu nebo jiné nápoje s kofeinem.

Vodnář – nenechte si od nikoho mluvit do významných rozhodnutí. Samozřejmě je rozumné své kroky s někým zkušeným probrat, ale následující postup musí vycházet jen z vašeho názoru. Podle horoskopu to v lásce v následujícím týdnu bude spíše nudné. Ale nic zlého se nestane. Využijte slunečné dny k procházkám v přírodě a doplnění vitamínu D.

Ryby – podle horoskopu je to velmi dobrý týden pro různá školení a porady, kde můžete získat spoustu užitečných znalostí, které se vám hodně brzy hodí. Budete hodně prožívat lásku. Může to být i trochu náročné, ale ve finále se vám to bude líbit. Pomalu se blíží jaro, není důvod být stále zavřený doma nebo v práci.