Horoskopy od 19-04-2010 do 25-04-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
šestnáctý týden roku 2010

1. Beran – nejbližší dny vám přinesou hodně pozitivní energie, která vás posílí, ale také vyvolá určité cestovatelské choutky. Možná je právě nejlepší čas začít plánovat dovolenou, ale snění vás určitě neuspokojí úplně, takže se pokuste alespoň někam vyrazit na delší výlet.

2. Býk – dejte si pozor na peníze, ty vám sice štěstí nepřinesou, ale jejich nedostatek může být zdrojem mnoha důležitých problémů. A tenhle týden vás bude lákat k různým větším výdajům, které ale na druhý či třetí pohled se ukážou jako naprosto zbytečné. Jediné neplánované výdaje směřujte na nutné potřeby svých nejbližších.

3. Blíženci – mělo by vás čekat nějaké hezké setkání s přáteli. Také by vás mělo čekat spousta různých drobných radostí a potěšení bez libovolných negativních následků. Takže carpe diem. Pokud vám začne docházet energie, vydejte se někam dál od lidských obydlí za zelení a projděte se nebo jen tak v přírodě pomeditujte. Nakopne vás to spoustou energie do dalších dnů.

4. Rak – za svojí práci si zasloužíte také adekvátní odměnu. Pokud si toho zatím nikdo nevšiml, možná je čas abyste zodpovědného mírně popostrčili správným směrem. Trocha taktních připomínek a vše by se mělo nasměrovat tak jak potřebujete. Výsledek by se měl dostavit někdy ke konci týdne.

5. Lev – přichází dobrá situace pro to, abyste svým nejbližším věnovali hodně času. Popřemýšlejte co by je potěšilo, splňte to a uvidíte, že ani oni na vás nezapomněli.

6. Panna – za vaší mírnou únavou je kromě změn počasí v posledních dnech i neustálý přísun různých informací, které ve skutečnosti možná ani nepotřebujete. Zkuste to proto na chvíli omezit. Kupodivu život bez novin, deníků, týdeníků a televizních i rádiových zpráv může být velmi příjemný.

7. Váhy – různé problémy, které vás poslední dobou potkaly, zapříčinil váš příliš emotivní přístup. Zkuste začít hodnotit věci trochu z odstupu a hlavně vždy po pečlivém promyšlení. Možná také nezaškodí ve volné chvilce probrat trochu události posledního týdne či dvou a pokust se napravit nějaké mírné omyly.

8. Štír – vyschlá portmonka má své důvody. Je to vaše impulsivní jednání a občasný tlak okolí. Ve skutečnosti toho tak moc nepotřebujete a radílkové ať si radí sami. Případně ať vám své skvělé nápady financují, najednou zjistíte i od nich, že to vlastně tak moc dokonalé není.

9. Střelec – hlavu vzhůru a hodně optimismu. Tento týden na vás budou svítit šťastné hvězdy. Je možné, že na začátku to tak nebude vypadat, ale pokud nepropadnete hrůze a mávnete nad problémy s úsměvem rukou, tak zjistíte, že vůbec o žádné problémy nejde jen o každodenní prkotiny. Neohlížejte se do zadu, co se nepovedlo, to se nepovedlo, před vámi je ale úspěšná budoucnost.

10. Kozoroh – v tomto týdnu vaší největší oporou budou lidé blízcí. Svěřte se jim a uvidíte, že vám to pomůže a hlavně oni vyřeší případné problémy, které by ale neměly být nějak drastické. Spíše očekávejte nudnější týden, a kdyby náhodou něco tak víte na koho se obrátit a případná neznačná opoždění v různých činnostech a  plánech doženete za pár dní.

11. Vodnář – dejte si pozor na různá nachlazení. Ovšem, otepluje se, ale to ještě neznamená, že bychom tu měli léto a rozhodně riziko nějaké nemoci, která by vám mohla skomplikovat život je větší než za týden dva. Neměňte moc šatník, na to bude ještě času dost.

12. Ryby – nehledejte v lidech chyby. Ano ovšem, v každém je jich spousta a nikdo není dokonalý, ale připomeňte si biblické břevno ve vašem oku. Mnohem lépe se vám bude žít, pokud v lidech uvidíte tu lepší stránku. Oni to z vás také vycítí a společně dosáhnete výrazně více.