Horoskopy od 09-08-2010 do 15-08-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý druhý týden roku 2010

1. Beran – následující dny nebudou příliš přát vyřizování jakýchkoliv úředních a komplikovanějších záležitostí. Pokud je lze odložit, bylo by to lepší. Pokud ale něco vás až příliš tlačí, požádejte nějakou důvěryhodnější osobu o pomoc, pravděpodobně si všimne věcí, které jste přehlédli a ušetří vám budoucí starosti.

2. Býk – pokud se naladíte optimisticky, vše by mělo šlapat jak po drátkách. Nebude pro vás existovat jediný problém, se kterým byste si neporadili, ale samozřejmě podmínkou je to, že od začátku si budete věřit. Případné házení klacků pod nohy buď budete ignorovat nebo s naprostou elegancí vyřešíte.

3. Blíženci – nemělo by se dít něco extrémně zajímavého, ale to vůbec neznamená, že byste se v následujících dnech měli nějak výrazněji nudit. Vše spíše bude šlapat ve vyjetých kolejích, takže pokud jste se nenudili minulý týden, tak ani tento vás to nečeká, ale samozřejmě může to být i opačně.

4. Rak – možná jste doufali, že se vám už konečně podaří vyřešit některé záležitosti. Bohužel v nadcházejícím týdnu vše se podřídí letní prázdninové atmosféře a i jednoduché věci budou trvat mnohem déle než byste chtěli. Stačí se ale obrnit trpělivostí, netlačte na pilu a pokud vás pomalost v některých situacích bude až příliš iritovat, tak udělejte totéž. Udělejte si prostě také trochu volna.

5. Lev – vaši mysl pravděpodobně velmi zaměstnávají nějaké starosti či konflikty z minula. Popřemýšlejte o tom, jestli by nebylo dobré se zabývat spíše přítomností a hlavně budoucností a ne pouze dloubáním do starých zranění. Tím se nic nového nevytvoří a navíc vám to komplikuje i reakce na nejnovější události.

6. Panna – nebudete se příliš nudit. Tento týden bude nabitý mnoha více či méně důležitými záležitostmi, které vám nedají příliš mnoho času na odpočinek. Na druhou stranu, nic z toho co vás čeká nepřekročí nijak výrazně vaše možnosti a hlavně by nic nemělo být pro vás nějak více zatěžující či, nedej bože, otravující.

7. Váhy – pokud jste měli nějaké větší problémy se zdravím, tak v tomto týdnu by měly polevit nebo by se před vámi mělo objevit nějaké definitivní pozitivní řešení. Můžete k tomu přispět ještě větší starostí o dobrou životosprávu. Pohyb  a omezení škodlivých návyků rozhodně by mohly být na prvním místě.

8. Štír – měla by vás čekat nějaká nečekaná návštěva, která vnese trochu chaosu do vašeho života. S jistým odstupem a pokud možno bez přehnaných hysterických reakcí vše půjde zvládnout naprosto bez problémů. Jinak možná nastal dobrý čas na to si promyslet některé záležitosti a uspořádat rodinné poměry.

9. Střelec – pokud se vám zdá, že většina věcí se nevyvíjí dobře a že vůbec vaše osobní situace není příliš růžová, zkuste místo neustálého užírání se nad samým sebou změnit přístup. Co takhle si říci, je to celkem slušné a bude lépe. Uvidíte jak se najednou s takovým přístupem spusta věcí změní. A co je nejdůležitější, změní se k lepšímu.

10. Kozoroh – pokud plánujete podepisovat nějaké smlouvy, či vyřizovat jakési extrémně důležité věci, pokuste se to natlačit do nadcházejících dnů. Cokoliv ponese váš podpis bude mít pro vás v budoucnu velmi pozitivní výsledky, které možná dnes nejsou tolik viditelné, ale s postupem času budou čím dál tím víc samozřejmější.

11. Vodnář – dejte oslovi dvě stejně velké kupky sena a umře vám hlady. Podobný pocit možná zažijete nyní i vy. Jenže člověk není osel a proto je schopen se jasně a rychle rozhodnout. Vy při svém rozhodování popřemýšlejte, která kupka skrývá nejen lahodné seno ale i nějaký ten ošklivý bodlák a pak už bude vše jasné.

12. Ryby – názory a rozhodnutí týkající se vaší osoby budou spravedlivé. To samozřejmě nemusí znamenat, že s nimi budete automaticky souhlasit, ale dejte tomu čas. Neodmítejte různou kritiku hned na začátku, promyslete si to a pravděpodobně velmi rychle zjistíte, že nebyla neopodstatněná. Pokud vás něco tlačilo v práci, dejte jasně na jevo svůj názor, díky tomu se vše podaří vyřešit k celkové spokojenosti.