Lev – horoskop na rok 2021

Mírně pozměníte svůj životní styl a chování. Pokuste se trošku uvolnit, nenechte se svazovat zvyky a okolím. Ale zároveň to nesmíte moc přehánět. Zvláště v první polovině roku bude lepší pokud se nebudete za každou cenu jít proti proudu. Troška cynismu a pragmatismu lidem narozeným ve znamení zvěrokruhu Lev rozhodně neuškodí. Obecnou oblibu a podporu vám podle horoskopu zajistí skromnost, nemusíte se sice za své úspěchy stydět, ale rozhodně se jimi přehnaně nechlubte. Lev by měl být hrdý na to, co dělá, ale hrdost znamená i to, že není potřeba všem ukazovat každou banalitu.

Nejlepší měsíce v roce 2021: leden, březen, prosinec

Nejhorší měsíce v roce 2021: květen, červen, srpen

Láska

V prvním čtvrtletí roku 2021  budete podle horoskopu svým partnerem tlačeni k riskantnímu rozhodnutí. Můžete ho přijmout nebo odmítnout. Ať uděláte cokoliv, nebude to mít negativní dopady. V druhé polovině roku se setkáte s někým záhadným a velmi přitažlivým, toto setkání by mělo výrazně ovlivnit váš každodenní chod, přinejmenším na několik měsíců. Lvům by v lásce mělo obecně hodně přát, ať už jsou single nebo žijí šťastně s partnerem.

Práce

Pochopíte co jste delší dobu dělali špatně a změníte to. Na začátku to pro vás nebude jednoduché, přeci jen jízda ve vyjetých kolejích je pohodlnější, ale brzy jak uvidíte ovoce, tak se nebudete již chtít vracet ke starým návykům. Horoskop naznačuje, že okolnosti vás dotlačí v druhé půlce roku 2021 k reorganizaci aktivit prováděných ve volném čase, co vám na nějakou chvíli dosti zkazí náladu. V druhé polovině roku Lvy čeká větší množství zajímavých setkání, dejte si jen pozor na falešné lichotníky.

Zdraví

Rok 2021 nebude podle horoskopu u Lvů po zdravotní stránce příliš vyrovnaný. Únava bude výrazně ovlivňovat vaši kondici. Měli byste si dávat větší pocit na páteř a svaly. Dobrá forma je pro každého Lva základ. Nejvíce odpočinku bude vaše tělo vyžadovat v únoru, také byste tehdy měli co nejvíce vyhledávat různé vitamíny a minerály. Nejvíce energie vám přinese léto a přesněji přelom července a srpna, možná je to ta správná chvíle pro aktivnější dovolenou ?