Horoskopy od 25-10-2010 do 31-10-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý třetí týden roku 2010

1. Beran – může se stát, že vám někdo začne vyčítat emoční nevyspělost. Celkově to pravda není, ale nějaký důvod k tomuto se určitě našel. Zkuste si vzpomenout kdy, a příště se podobným situacím a činům vyhněte. Pozor na sliby z minulého týdne, některé z nich bude velmi těžké splnit.

2. Býk – dobře si v následujících dnech promýšlejte, než se rozhodnete učinit nějaké definitivní rozhodnutí. Bude vás lákat několik variant, které budou na první pohled velmi vyrovnané. Ale pouze jedna je ta správná. Pokud si nebudete jisti, raději tentokrát rozhodnutí odložte na později. Pokud to nejde, pokuste se najít radu někoho zkušeného. Není všechno zlato co se třpytí bude mít nyní velkou platnost.

3. Blíženci – připravte se na vysoké skoky a dosti strmé pády. Nic nedostanete za darmo, velmi často platba bude vysoká. Ale dlouhodobý zisk určitě bude stát za to. Nachystejte se hlavně na začátek týdne, který dosti ovlivní události v průběhu celých následujících sedmi dnů. Bohužel ani víkend nebude klidnou výjimkou.

4. Rak – jak se již mnoho staletí říká, dejte mi pevné místo ve vesmíru a pohnu celou zeměkoulí. Pokud najdete ten správný odrazový bod, tak tento týden nebude pro vás nic nemožné. Hledejte ho u vašich nejbližších, můžete být velmi příjemně překvapeni, kolik síly a inspirace tam můžete získat.

5. Lev – život někdy velmi připomíná průměrnou knížku. Čtete, něco se děje, zhruba někde kolem polovice již víte jak vše dopadne, jaké budou zápletky a vlastně už vás to tak moc nebaví. Ale stejně čtete až do konce. A pak najednou je ten šok, knížka je zavřená a nevíte co bude v té další. Právě nyní se před vámi otevírá ta nová, a jen na vás bude, jestli bude dobrá a plná překvapení nebo zase nudná a fádní a stále stejná.

6. Panna – čekejte, že se budete muset hodně obětovat. Tak to prostě někdy je, nelze stále jen brát, je nutno i dávat. V polovině týdne také očekávejte, že někdo může mít na vás velmi špatný vliv, jakmile to zpozorujete, dejte ihned od něj ruce pryč, dokud to nemá špatné následky.

7. Váhy –  neobávejte se změn. Je samozřejmé, že přinesou něco nového a některé návyky budete muset opustit, ale podívejte se poctivě do minula. Stojí opravdu vše za udržení statu quo ? Držte se jen toho nejlepšího, cokoliv průměrné či nedejbože špatné odmítněte.

8. Štír – hrozí vám nějaké menší zdravotní problémy. Proto pokud možno nezanedbávejte prevenci, určitě se držte zdravé výživy, přísunu vitamínů, reagujte přístupem k šatníku podle změn počasi  a ne módy a možná se vyhýbejte místům, kde je příliš mnoho lidí s bacily. Jinak pokud jste se podceňovali, tak už přestaňte, máte na víc.

9. Střelec – popřemýšlejte, nakolik nové známosti pouze využíváte a nakolik jde o skutečný zájem o jejich osobu. Pokud jde o to první, tak jim nedávejte více nadějí na něco jiného a přistupujte k nim pouze pragmaticky. Ve vztahu se nechovejte až tolik jako dítě, roztomilé to může být jen velmi krátkou dobu.

10. Kozoroh – pokud někdo otevře své srdce před vámi, naslouchejte mu a reagujte s klidem a úsměvem, nezávisle na tom, co si o tom skutečně myslíte. Můžete totiž někoho velmi ranit a to se neodpouští. Na konci týdne budete hozeni do hluboké vody a budete muset plavat ke břehu, rozhodně nepanikařte, zjistíte velmi rychle, že mělčina je jen kousek od vás. Panika by přinesla jen spoustu problémů.

11. Vodnář – v polovině týdne bude nutné, abyste jasně vyjádřili svůj názor. Pokud se pokusíte kličkovat nebo vyhýbat, někdo koho máte rádi si vás přestane vážit. Nikdo normální vás za váš postoj kritizovat nebude a lidi, kteří by od vás chtěli pokrytectví, vlastně vůbec k ničemu nepotřebujete.

12. Ryby – etické zábrany jsou jistě krásná a společensky nutná věc. Bohužel někdy jste postaveni před jasný výběr, buď vy a váš jasný zisk nebo chování shodné s obecným očekáváním. Žádný výběr není automaticky správný nebo špatný, záleží pouze na vás a na vašem přístupu k životu či prostě a prozaicky na vaší aktuální náladě. Konec konců, je to váš život a ne někoho jiného, takže i vaše budou rozhodnutí a důsledky.