Horoskopy od 01-08-2011 do 07-08-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý první týden roku 2011

1. Beran – musíte se pro něco rozhodnout. Nemáte ani příliš času a už vůbec ne energii začít dělat dvě úplně rozdílné věci. Jedna z nich musí dostat přednost a tu druhou uděláte prostě jindy a nebo vůbec, možná už nebude potřebná. Tento týden podporuje spořivé lidi, kdo šetří má za tři a nyní možná i za pět. Nejnáročnějším dnem bude pro vás úterý, kdy hodně lidí bude chtít hodně velmi náročných věcí.

2. Býk – nemějte žádná tabu, říkejte vše co si myslíte. Kritizujte to co je nutné kritizovat, pochvalte to co je nutné chválit a pokud si budete chtít udělat srandu z nějaké svátosti, tak se klidně smějte. Vaše okolí ocení váš přímý přístup, jakékoliv kličkování naopak bude brát za bezpáteřnost. Naplánujte si nějakou zajímavější sportovní aktivitu, kolo a nebo dlouhá pěší procházka budou pro váš organismus ideální.

3. Blíženci – popřemýšlejte jestli jste poslední dobou neskákali ode zdi ke zdi. Stálo by za to se trochu ve svých postojích zklidnit, možná i vybrat nějaká ozkoušená řešení či přístupy z vašeho okolí a obecně spíše splynout s davem. Rozhodně se vyhněte velmi extravagantnímu oblékání (starost o vzhled čili i líčení tam patří také), zbytečně vyprovokujete několik nemilých událostí a také se může objevit výsměch.

4. Rak – někdo ve vašem okolí si z vás chce udělat obětního beránka. Pokazil pár věcí a nyní hledá nějakého slabšího jednotlivce, který to za něj „vyžere“. Rohodně se nenechte do takové situace zatlačit. Musíte ale jednat celou dobu velmi slušně, pokud budete agresivní, tak to vaše okolí pochopí špatně a bude si myslet, že skutečně jste na vině vy. Vašemu organismu celkem prospějí ořechy a luštěniny.

5. Lev – určitý neuskutečněný nápad a nebo nějaká nedokončená činnost se k vám zase jako bumerang vrátí. Měli byste nyní najít nějaké jasné řešení. Už to nenechávejte jen tak ve vzduchoprázdnu, samo se nic nevyřešní. Ať jsou vaše slova ano, ano a ne, ne. Od poloviny týdne čekejte nějaké větší náklady, měly by se ale docela hezky zúročit. Buď finančně nebo potěšením. Usmívejte se na své nejbližší více.

6. Panna –  měli byste si dovolit trochu bláznění, žijeme jen jednou, rodina vás pochopí a cizí lidé si přeci můžou trhnout nožkou. Šílenosti ale neuskutečňujte sami, najděte si někoho, kdo má v tom, co chcete uskutečnit již nějakou zkušenost, poradí vám jak na to a ve dvou se to vždy lépe táhne. Pracovní vytížení by nyní nemělo být moc velké, jen v druhé polovině týdne se objeví menší problém, který bude ale možno odložit až do podzima.

7. Váhy – pondělí bude ještě takové ospalejší, ale od úterý byste měli získat hodně energie, která nyní v dnech skoků počasí začíná být lehce deficitním zbožím. Využijte toho, dodělejte nedodělky, zrealizujte si nějaké přání nebo vyražte někam na pořádnou tůru. Možná to spojte nějak s rodinou a víkendem, protože se objeví nějaké výtky, které větší pozorností ihned zaženete.

8. Štír – pozor na zdraví, mohou se objevit nějaké vlivy, které budou hodně negativně ovlivňovat hojení všech ran, případně vytvářet u chorob další komplikace. Takže vyhýbejte se situacím, kde může dojít ke zranění, také nezaškodí pokud nebudete navštěvovat místa s příliš velkou koncentrací lidí (což bohužel ne vždy je úplně možné). Jinak vsaďte na prevenci – vitamín c a hodně sezónního ovoce a zeleniny vyřeší velkou část problémů.

9. Střelec – nejdříve si uvědomte, kdo jste, kam jdete a hlavně proč tam jdete. Když si toto dáte správně dohromady, tak tento týden nebudete mít už další problémy. Ale je nutno to udělat co nejrychleji, v podnělí nebo nejpozději v úterý, jinak se budete bezradně motat dokola a ničeho nedosáhnete. Pokud si určíte jasný plán, tak celý týden budou vynikat vaše organizátorské a vůdčí schopnosti. Na někoho to udělá velký pozitivní dojem.

10. Kozoroh – vaše tvrdohlavost vás může dovést až k velmi nepříjemné hádce s velmi blízkou osobou, nejpravděpodobněji s tou nejbližší. Jste si opravdu jisti, že nikdy v nějaké malé věci nemůžete ustoupit ? Malá výhra na začátku a zkažená nálada pak celý týden, to je výběr na který velmi rychle narazíte. Lepší je se někdy nechat „porazit“ a tím získat argument do budoucna, pro chvíli kdy to opravdu bude důležité.

11. Vodnář – pokuste se rozložit zodpovědnost. Nemusíte to být jen vy, kdo neustále hlídá, kontroluje, ověřuje a pak je cílem nepříliš milých poznámek a někdy i agrese, když se něco stane. Řekněte jasně, že nejste jediný člověk na světě, že povinnosti musí být rozloženy spravedlivě. Zjistíte, že na vaše záda někdo hodil více balvanů než je třeba. A získaný volný čas využijte pouze pro své vlastní potěšení.

12. Ryby – kdy jste si naposledi zahráli nějakou hru ? Jste už na to moc staří, moc důležití, moc zodpovědní ?  Vyzkoušejte to a uvidíte, že je to stále výborná zábava a hlavně výtečný relax. Přeci člověk se nemůže věnovat jen samým „smysluplným“ činnostem plus spaní, žraní no a tomu třetímu. Potěšení a tu správnou šťávu žití přidávají pravě různé „zbytečné“ nesmysly. V pátek a sobotu se oblékněte přesně podle toho jak vám ráno napoví počasí.