Horoskop na měsíc říjen 2013

Horoskop na říjen 2013
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran – na začátku října budete mít několik zajímavých příležitostí vydělat větší obnos peněz. Budou od vás vyžadovat rychlé rozhodování. Nabídka bude natolik zajímavá, že budete moci pomalu přemýšlet o změně práce nebo o výrazném zlepšení své pozice. Finančně nejnáročnější bude druhá polovina měsíce, ale nebude to nějaký horor. S rozumem si s výdaji poradíte a ještě by se vám mělo podařit pár korun ušetřit. Beranům „hrozí“ zamilování a pár vášnivých týdnů.

Býk – prvních patnáct dnů měsíce by mělo být ze všech možných úhlů pohledu velmi pozitivních. Práce by vám měla jít od ruky, vaše peněženka by neměla být pod moc velkým tlakem a také vztahy v domácnosti, s rodinou a přáteli by měly být na velmi dobré úrovni. V druhé polovině října se to podle horoskopu se to ve vztahu trochu zhorší, hrozí vám několik menších hádek. Ale není důvod k zoufalství. Tvrdě si stůjte na svém a vydržte pár dnů nepříjemného dusna. Pak druhá strana pochopí, že nemůže tolik tlačit na pilu a vše se vrátí k normě.

Blíženci – do října raději vstupujte ostražitě, někdo číhá na vaši pozici a závidí vám úspěchy. Nenechte se znejistit, pomluvy ignorujte, každému nejlépe dokážete svou hodnotu kvalitní prací. A nepřející osoba zapláče nad výdělkem. Trochu klidu čekejte v polovičce měsíce, konec října by měl být plný zmatků a bude od vás vyžadovat hodně koncentrace. Ve vztahu byste se měli cítit jako na jaře, kdy láska rozkvétá a vše vypadá dokonale krásně. A nyní to nebude jen vypadat…

Rak – první týden vám přinese hodně energie, kterou můžete využít jak v práci, tak i pro zlepšení své fyzické kondice. Ta vám také posílí imunitu, která je tak potřebná pro podzim a hlavně zimu. Celý měsíc, budete mít slušnou formu, ale začátek bude opravdu výjimečný. Finančně nečekejte ani zázraky ani horory, bude to takový relativně klidný měsíc, kdy byste dokonce mohli ušetřit pár korun na blížící se Vánoce. A nebo dokonce využijte příležitost a do rezervy si už začněte kupovat menší dárky.

Lev – v říjnu budete toužit po nových zážitcích a zkušenostech a také budete mít na ně dost fyzických i psychických sil. Pro Lvy je to velmi vhodný čas pro změnu zaměstnání a nebo kariérní postup. Studenti by měli popřemýšlet, jestli by nestálo za to trochu rozšířit své obzory. Kritická bude polovina měsíce, kdy budete pod tlakem vaší rodiny. Ta se bude snažit zasahovat do vašeho profesního života. Pokuste se nějakým diplomatickým způsobem vysvětlit, že o sobě si budete rozhodovat sami. Nová láska bohužel není na obzoru.

Panna – budete muset hodně obětovat své práci. Zvláště druhá polovina měsíce bude velmi náročná a je docela dobře možné, že vám nezůstane čas na koníčky a hlavně na rodinu. Partnerovi taková situace nebude moc vyhovovat, pokuste se mu vysvětlit, že to děláte pro lepší budoucnost a slibte, že každou volnou chvíli budete trávit společně. To by mohlo uklidnit atmosféru a navíc získáte psychickou podporu od člověka, který je vašemu srdci nejbližší. Po dvacátém podle horoskopu mohou Pannám hrozit menší zdravotní potíže spojené se sníženou imunitou.

Váhy – při práci se pokuste nezapomínat na své známé a přátele. Pokud budou potřebovat nějakou radu či pomoc, neváhejte a pomozte jim. A v opačném případě, pokud budete vy v nouzi, stačí se jen obrátit na lidi, ke kterým máte citově blízko a oni budou v říjnu vaší hlavní oporou. Podle horoskopu máte šanci potkat někoho zajímavého kolem poloviny měsíce. Nesmíte se jen stranit lidí, člověk, který tráví své večery u televize a počítače bude mít vždy velký problém najít tu pravou lásku. Lidé ve vztahu si užijí relativně klidný měsíc. Více romantiky lze očekávat na konci října.

Štír – horoskop předvídá, že pracovně budete nejvíce vytížení do desátého října a pak ještě posledních pět dní v měsíci. Mezi tím by mělo být nějaké klidnější období, kdy se budete moci více věnovat rodině, zábavě a vlastním koníčkům. Je to také dobrý čas na případnou malou podzimní dovolenou (na jihu jsou místa, kde je stále krásně a teplo) a nebo na aktivní prodloužený víkend, například v horách. Takový relax vám pomůže zvládnout menší psychické potíže či deprese, které se u Štírů mohou objevit na konci měsíce.

Střelec – v tomto měsíci uvidíte, jak některé vaše problémy zmizí, jako by někdo mávl kouzelnou hůlkou. Část z nich vyřeší lidé, od nichž byste nikdy pomoc nečekali, část potíží ve skutečnosti existovalo jen ve vaší hlavě a s postupem času zjistíte, že nic nebylo tak horké, jako to na první pohled vypadalo. Peněz byste podle horoskopu měli mít v říjnu dostatek, dokonce byste si mohli dopřát i nějakou větší extravaganci, po které už delší dobu toužíte. Partner by měl být  oporou, která vás podrží v situaci, kdy nic nepůjde tak, jak jste si představovali. Nejvášnivější bude čas kolem dvacátého pátého.

Kozoroh – můžete radikálně změnit svůj život. V říjnu by se vaše rodinná finanční situace měla natolik zlepšit, že budete moci přehodnotit své původní návyky a konečně začít realizovat dřívější plány, na které jste neměli dost peněz. Nové zdroje neutraťte ihned. Výdaje je rozumné rozložit a neustále musíte pamatovat na zadní kolečka. Cesta před vámi není hladká, jsou tam stále někde nějaké kořeny a výmoly. Když vás potkají nějaké nesnáze, nebojte se přijít za partnerem (single za rodinou) a požádat o pomoc. Vaším největším spojencem bude nyní upřímnost. Není nutno si hrát na skálu, když se do očí tlačí slzy.

Vodnář – veškeré volnočasové aktivity plánujte spíše na první polovinu tohoto měsíce, kdy práce bude sice dost, ale nic nebude spěchat tolik, jako v té druhé polovině. Nebojte se vystupovat hodně sebevědomě, pamatujte na přísloví, líná huba holé neštěstí. Velmi často dosáhnete zlepšení své pozice jen tím, že se tvrdě postavíte za svůj názor a budete vyžadovat, aby se svět přizpůsobil vám a ne opačně. Finanční situace se zlepší po osmnáctém říjnu. V tomto měsíci budou dobré dny (z hlediska psychické a fyzické formy)  střídat ty horší, ale nepůjde o něco drastického, prostě na vás dolehne klasický podzim.

Ryby – práce není zajíc, neuteče. Na toto rčení byste podle horoskopu měli myslet do pátého října a pak v období mezi třináctým a dvacátým. Bude se vám zdát, že vše je nějaké zmatené, že musíte pořád něco řešit a že na vás okolí příliš moc tlačí. Ve skutečnosti, když se na situaci podíváte z odstupem, tak najednou zjistíte, že to co vypadalo jako nějaký strašný horor je ve skutečnosti úplně normální situace a nejste pod tlakem a v neustálém stresu. Vše dělejte klidně, vydělávání se věnujte jen v pracovní době a svůj volný čas plně věnujte partnerovi a rodině. Utuží to váš vztah.