Horoskopy od 09-09-2013 do 15-09-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý sedmý týden roku 2013

1. Beran – nové a originální nápady si zatím nechte pro sebe, tento týden nikoho nezaujmou. V práci by měl být spíše klid a nuda. Nová zajímavá setkání s lidmi plnými osobního kouzla, je možné si tento týden najít i lásku, ale pozor konkurence bude tentokrát veliká. Kontrolní návštěva u obvodního lékaře by vám rozhodně neuškodila.

2. Býk – tento týden bude podle horoskopu výborný na různé finanční operace. Měl by se zlepšit stav vašeho bankovního konta, můžete uzavřít i nějaké výhodné dlouhodobé smlouvy. Bohatý společenský život vás sice potěší, ale ve věci srdce nic nového či významného nepřinese. Budete mít hodně energie, ale také sklony k riskování. Hrozí nějaký menší úraz.

3. Blíženci – máte nějaký pracovní problém. Vyřešit ho může jen upřímný rozhovor s nadřízeným a kolegy nebo s vašim obchodním partnerem. Do pátku spíše šetřete. Ke vztahu přistupujte co nejobjektivněji, pokud chcete něco změnit, musíte nejdřív začít u sebe. Buďte opatrní na silnici, bez ohledu na to, jestli budete řídit auto, kolo či půjdete pěšky.

4. Rak – pracovní a finanční záležitosti nyní od vás budou vyžadovat hodně rozhodování. Každý krok si pečlivě promyslete, protože bude mít dlouhodobý dopad. Možná se vám zdá, že o lásce už víte opravdu všechno. Tento týden vás podle horoskopu vyvede z omylu. Udělejte něco pro své tělo, nejlepší bude masáž nebo pravidelná ranní rozcvička.

5. Lev – finanční situace nebude příliš stabilní. Sice máte velkou šanci vydělat nemalý obnos peněz, ale nyní vás čekají také opravdu vysoké výdaje. Peněženku otevírejte pokud možno co nejméně. V lásce to občas chce trochu uvolněnosti. Zkuste se odvázat a uvidíte, možná z toho bude velmi příjemný podzimní románek. Během víkendu na vás může padnout nějaká menší deprese a únava.

6. Panna – s větším pracovním nasazením se vám podaří získat trochu peněz navíc. Ale neutrácejte je na každodenní potřeby, investujte je do budoucnosti. Nová pravidla v domácnosti mohou být zavedena pouze pokud se shodnou obě strany. Naučte se promíjet, ale také něco na oplátku vyžadujte. Budete mít skvělou fyzickou i psychickou formu.

7. Váhy – na první pohled se vám bude zdát, že jste před dveřmi Eldoráda, ale nyní je nejdůležitější racionální přístup a čistá analýza. Není zlato vše, co se třpytí. V lásce můžete nyní očekávat rozhodně více, než jste byli zvyklí v posledních týdnech. Občas se budete cítit docela mizerně, ale vše vyřeší trochu více odpočinku.

8. Štír – vaše finanční budoucnost by měla být podle horoskopu docela růžová. Jen musíte obětovat více volného času pracovním povinnostem. To by mohlo dělat i menší problémy v rodinném životě, ale pokud slíbíte, že vše věnované práci brzy vynahradíte, nemusíte mít důvody k obavám. Léto se pomalu končí, hlídejte si oblékání, nachladit se můžete velmi snadno.

9. Střelec – jestli chcete být v centru událostí a určovat další směr práce či podnikání, nyní musíte trochu více zabrat. Pracujete dobře, ale to dělají i další lidé kolem vás, takže je nutno nějak vyniknout. Možná potkáte někoho zajímavého a bude to vypadat opravdu dobře. Ale nečekejte více než jen krátký flirt, mezi vámi je příliš mnoho překážek. Aktivní odpočinek přinese nejvíc psychické pohody.

10. Kozoroh – ve finančních záležitostech vám nyní horoskop doporučuje větší opatrnost. Mnoho příležitostí bude vypadat velmi výhodně, ale ve skutečnosti budete pak jen platit. V lásce záleží vše jen na vás a vaší náladě. Můžete hodně získat, ale také nemálo ztratit. Forma bude dobrá, pokud si pohlídáte zdravý jídelníček.

11. Vodnář – nebudete mít dostatek sil, abyste tento týden zvládli všechny povinnosti. Ale s trochou diplomacie se vám podaří přesvědčit partnery, aby udělali část vašich povinností. Někdo touží po vaší pozornosti, když se vám nechce do nového vztahu, stále máte šanci na hezké přátelství. Mohou vás bolet svaly a klouby.

12. Ryby – skvělý čas na změnu práce a nebo na nějakou novou zajímavou finanční aktivitu. Trocha spekulace přinese opravdu velké zisky. Ve vztahu můžete objevit novou krásu, stačí se jen nedloubat v různých bezvýznamných problémech. Cvičte, posilujte, hlídejte si linii, ale zároveň nezapomínejte, že zdraví je i o psychické pohodě nikoliv o tvrdém režimu.