Horoskopy od 23-09-2013 do 29-09-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý devátý týden roku 2013

1. Beran – pokud se budete účastnit různých porad a diskusí, vždy požadujte jasný výsledek a pevně definovaný plán. Vaše okolí bude chtít jen tak žvanit a pro vás by to byla pouze ztráta času. Flirt se může změnit v něco mnohem hlubšího a krásnějšího, v partnerských vztazích bude hodně lásky. Jestli se rozhodnete shodit pár kil, nyní vám jojo efekt nehrozí.

2. Býk – v práci nezačínejte nové projekty, u větších finančních rozhodnutí nepostupujte pouze podle vlastního uvážení. Potřebujete radu někoho zkušenějšího. Ve vztahu hrozí mírné přeháňky, na vině budou menší komunikační potíže. Ale vše se rychle vyřeší. Podle horoskopu byste měli být zdraví jako … býk. A nebo se výrazně urychlí rekonvalescence po nemoci.

3. Blíženci – tento týden budete mít výraznou převahu nad konkurencí, měli byste kout železo dokud je žhavé a svou pracovní a finanční situaci co nejvíce upevnit. Vyzařujete přirozené kouzlo, které přitáhne opačné pohlaví tak, jako světlo láká můry. Nebojte se nějakých náročnějších cviků a výprav do přírody, posílí váš organismus před zimou.

4. Rak – nejdůležitější budou dobré vztahy se spolupracovníky a partnery. Usmívejte se na ně, vyjděte jim na půl cesty naproti, ale zároveň vyžadujte poctivost a upřímnost. I rozchod se dá vyřešit v dobrém, ale nesmí to být na váš úkor. Zdravotně by mělo být vše v pořádku, může se objevit jen nějaké malé nachlazení spojené s ošklivým podzimním počasím.

5. Lev – na pondělí a úterý se dobře nachystejte, budou to pracovně nejnáročnější dny, během kterých ale máte možnost vyřídit většinu svých týdenních povinností. Bude zajímavá možnost vyrazit na nějakou zábavu, kde můžete potkat člověka, který okouzlí vaše srdce. Nejvíce energie budete mít v pracovní části týdne, víkend věnujte odpočinku a nabírání sil.

6. Panna – v práci se výrazně zhorší atmosféra. Nebude to ale vaše vina. Pokuste se tyto nepříjemnosti přežít bez podrážděnosti, vše se samo vyřeší a ten, kdo to zvládne v klidu, bude mít výrazně lepší pozici. Klid doma vám umožní zvládat pracovní potíže bez problémů. Partner bude pro vás opora. Vhodný týden pro preventivní prohlídku u lékaře.

7. Váhy – dobrou investicí můžete výrazně zlepšit váš rodinný rozpočet. Částečně to bude o štěstí na které přeci také máte nárok. K budoucnosti přistupujte s optimismem. I v lásce můžete trochu riskovat, někdy je dobré začít jako první a vyřešit některé ožehavé problémy. Návštěva u kosmetičky či kadeřníka vám výrazně zlepší náladu a posílí sebevědomí.

8. Štír – musíte si stát pevně za svým názorem a prosazovat vlastní nápady. Někdo nepřející by chtěl využít výsledky vaší práce, nedovolte mu to. Pozor na zbrklá finanční rozhodnutí. Budete mít dost bojovou náladu, to může způsobit menší problémy ve vztahu. Pokuste se řešit sporné záležitosti s partnerem ve chvíli, kdy vaší hlavu nezaplňují pracovní starosti. Postel a horký čaj dokážou zastavit nachlazení hned v počátcích, dávejte si pozor na to, jak se oblékáte.

9. Střelec – v práci se věnujte pouze jasně definovaným úkolům. Pokud požadavky budou velmi mlhavé, požadujte upřesnění, jinak případné problémy spadnou na vaši hlavu. Podle horoskopu by to měl být milý a láskyplný týden, možná bez velkých vášní, ale budete mít pocit jistoty. Nepodceňujete trochu péči o ústní dutinu? Odborník vám poradí, co můžete zlepšit.

10. Kozoroh – budete mít na starosti hodně věcí, ale vše se dá zvládnout a když vaše výsledky budou uspokojivé, čekejte i výrazné zlepšení finanční situace. Může vám chybět trochu času na domácnost, co někdy bývá i zdrojem menších rodinných problémů. Ale vše se dá vysvětlit a vyřešit. Pozor na prach a roztoče, pořádně vygruntovaná domácnost prospěje vašemu zdraví.

11. Vodnář – i když vaše intelektuální forma není nyní na nejvyšší úrovni, pokuste se vymyslet nějaké nové řešení pracovních záležitostí. Originalita se nyní hodnotí nejlépe. Na konci týdne se může objevit extra příjem. Pokud se vám někdo líbí, podívejte se na něj trochu podrobněji, zjistíte, že má dost nepříjemné vady. Pozor při práci s nářadím a noži.

12. Ryby – v složitějších pracovních a finančních záležitostech se podle horoskopu se budete cítit … jako ryba ve vodě. Pomozte radou svému okolí a brzy se vám odvděčí ve chvíli, kdy to budete nejvíce potřebovat. Single mohou očekávat nějaké příjemné setkání, ze kterého vznikne menší románek. Jeho pevnost pak prověří čas. Cítíte se unaveni a máte horší náladu? Vaše tělo potřebuje hořčík, vitamín C a ranní cvičení.