Horoskopy od 30-09-2013 do 06-10-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý týden roku 2013

1. Beran – hodně se angažujte do nových nápadů. Nemusí být z vaší hlavy, důležité je, aby byly originální a jejich realizace vám přinesla zisk. Ve finančních záležitostech se řiďte předtuchou. Díky trpělivosti a klidu ve vztahu dokážete nyní i hory přenášet. Partnera předěláte podle svých představ. Před nachlazením vás ochrání správný jídelníček.

2. Býk – podle horoskopu se budete koncentrovat hodně na svých každodenních povinnostech a proto vám může uniknout pár zajímavých příležitostí, jak vydělat více peněz. Více se rozhlížejte kolem sebe. Vaše srdce říká, že přichází ten čas, kdy bude nutná velká změna ve vztahu. Připravte se na ni. Pozor na bacily, hrozí vám potíže s průduškami.

3. Blíženci – někdo vás za vašimi zády pomlouvá a tvrdí, že nemáte dostatek schopností. Pokuste se svět přesvědčit o své dokonalosti a nepostradatelnosti a tím pomlouvače odepíšete. Láska tento týden nebude hrát nějakou důležitou roli. Více se soustřeďte na své povinnosti. Pozor na alergie, vyhýbejte se potravinám, které vám jakýmkoliv způsobem škodí.

4. Rak – pokuste se častěji usmívat a vyhýbejte se pracovním a obchodním konfliktům. S trpělivostí a dobrou náladou toho nyní zvládnete mnohem více, než kdybyste jen křičeli a snažili si vynutit svůj názor. Vyrovnanost vám pomůže získat srdce opačného pohlaví. Ke vztahu přistupujte s klidem, všechny problémy se brzy vyřeší. S únavou nebojujte, prostě musíte trochu více odpočívat.

5. Lev – všechny náročné úkoly se vám podaří zvládnout tzv. levou zadní, sice to podle horoskopu nepřinese okamžitý finanční zisk, ale buďte trpěliví, ten přijde velmi brzy. Měli byste poznat několik zajímavých lidí a kdo ví, možná mezi nimi bude ten pravý partner pro vaši budoucnost. Trápí vás deprese? Nebojte se vyhledat pomoc odborníka, ten vám pomůže.

6. Panna – do středy se pokuste vyřídit co nejvíce z vašich pravidelných povinností. Druhá polovina pracovního týdne bude docela složitá a čeká vás několik překvapivých změn, kterým byste se měli více věnovat. Budete přitahovat k sobě různé neklidné duše. Může to být milé na krátký románek, ale pro vztah je to příliš málo. Stres může vyvolat různé zdravotní potíže, pokuste se každý večer získat co nejvíce sil. Meditace není špatný nápad.

7. Váhy – tento týden je velmi vhodný pro změnu práce a nebo o žádost o povýšení či zvýšení platu. Rozhodné vystupování a zdravé sebevědomí vám zaručí úspěch. Pokud budete jen trochu chtít, můžete získat srdce osoby, po které již delší dobu toužíte. Stačí udělat první krok. Velmi dobrá fyzická kondice půjde ruku v ruce s tou psychickou.

8. Štír – pokud budete svědky nějakého pracovního konfliktu, pokuste se co nejrychleji vycouvat a po anglicku zmizet. Náhodný svědek se často stane hromosvodem pro obě strany. Štíři ve stálém svazku budou partnerem obletováni a svět se jim tento týden bude zdát mnohem krásnější. Horoskop vás varuje před příliš náročnou fyzickou aktivitou a to jak pracovní tak i sportovní.

9. Střelec – pozici ve firmě vám zajistí dobrá spolupráce s partnery. Pokuste se je přesvědčit k nějaké aktivitě ve prospěch všech, získáte tím body zdarma a práce se rozloží mezi více lidí. Nová známost se může změnit na něco dlouhodobého, kdo ví, možná to je právě ta láska na celý život. Pokud chcete být zdraví, nyní nesmíte zapomínat na prevenci.

10. Kozoroh – čeká vás nějaký pracovní nebo finanční úspěch. Práce z minulých týdnů a měsíců nyní začne přinášet velký zisk. Také si to už opravdu zasloužíte. Pokud jste single, tak se rozhlédněte kolem sebe trochu lépe a s trochu menšími požadavky, zjistíte, že zajímavých možností je docela dost. Nezatěžujte svůj organismus zbytečnými starostmi a psychickým tlakem.

11. Vodnář – nebojte se rychlých rozhodnutí. Velmi často to první, co vás napadne je nejlepší řešení, které vám přinese největší zisk. Do pátku se pokuste trochu šetřit a o víkendu si můžete užívat. Jestli žijete v partnerském svazku, tento týden může být trochu náročnější. Zbytečná žárlivost je prevít. Dávejte si pozor na to, co jíte, váš žaludek je podle horoskopu citlivější.

12. Ryby – dostanete pár velmi zajímavých nápadů, jak vydělat peníze. Ale s realizací ještě trochu počkejte, tento týden není vhodný pro větší finanční operace. Budete toužit po lásce a když se nebudete bát si o ni říci, tak ji dostanete. Týden bude nádherný pro všechny romantiky. Vaše zdraví by nyní mělo být v pořádku.