Horoskopy od 07-10-2013 do 13-10-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý první týden roku 2013

1. Beran – podaří se vám najít dostatek energie, díky které vyřídíte všechny důležité záležitosti včas a bez nejmenších problémů. Na pátek si nachystejte peníze, budete jich potřebovat trochu více. V lásce je nyní možné všechno, můžete se zamilovat a nebo se někdo do vás zamiluje, týden by měl být plný vášní. Dobrý čas pro shazování nadbytečných kil.

2. Býk – jestli chcete získat nějaké body u šéfa a nebo spolupracovníků, snažte se výrazně více naslouchat a výrazně méně mluvit. Myslet si přitom můžete své, ale nedávejte to najevo. Budete mít trochu problémy pochopit myšlení a chování opačného pohlaví. Dejte si větší pozor na žaludek, vaše trávicí soustava je podle horoskopu tento týden citlivější.

3. Blíženci – během následujících sedmi dní budete výrazně kreativnější než obvykle. Pokuste se toho co nejvíce využít, v práci vám to může přinést nečekané zisky. Dobrý čas pro studia a různé zkoušky. Druhou polovinu týdne by si měli užít čerstvě zamilovaní a také pro single se začíná blýskat na lepší časy. Prospěla by vám detoxikace organismu, před zimou vám posílí imunitu.

4. Rak – v práci vám nejvíce pomůže systematičnost a pečlivost. Raději si ukusujte malinká sousta a pořádně žvýkejte, to je nyní nejlepší strategie. Pokud si naložíte moc, nemusíte to zvládnout. Neflirtujte se zadanými a pokud si nejste jisti se svými city, raději počkejte a nevzbuzujte falešné naděje. Mohou vás bolet klouby, ale nemělo by to být kritické.

5. Lev – bude vás pohánět touha po úspěchu, ale dejte si pozor, aby vaše jednání nebylo za hranou. Někdy to, co získáme „cestou přes mrtvoly“ nás později stojí mnohem více, než to vypadalo na začátku. Mezi lidmi budete velmi oblíbení, takže se mohou objevit nové známosti a také trochu pokušení. Příliš mnoho energie může znamenat i mírně zvýšené riziko úrazu.

6. Panna – nyní se vám podaří vyřešit nějaký dlouhodobý konflikt v práci a nebo vylepšíte si své vztahy s nějakým kolegou či kolegyní. Pokuste se trochu omezit utrácení za zbytečnosti. Jestli máte nějaký problém ve vztahu, pokuste si v klidu nad ním sednout a vyřešit ho, podle horoskopu je na to skvělý čas. Musíte se pořádně oblékat, jinak vás čeká nějaká chřipka nebo nachlazení.

7. Váhy – budete mít spoustu různých velmi originálních a dobrých nápadů, které přitom budou velmi jednoduché v realizaci. Všichni se budou divit, jak to, že je taková samozřejmost nenapadla. Budou se o vás zajímat originální lidé, kteří mohou nabídnout mnohem více než jen krátkodobý flirt. Zlepší se vám fyzická forma, využijte to v nějakém sportu.

8. Štír – změny nemusí být jen k horšímu. Tento týden bude sice hodně zmatený, budete muset trochu změnit svůj přístup k práci, ale v pátek uvidíte, že se to vyplatilo. Jestli se stále rozhodujete, jestli jít do nového vztahu nebo ne, druhá strana se může rozhodnout sama. A nemusí se vám to líbit. Návštěva u kadeřníka, holiče či kosmetičky dopadne výtečně.

9. Střelec – pracovní část tohoto týdne se skvěle hodí pro vyřizování různých úředních a daňových záležitostí, pokud můžete něco urychlit, využijte situace. Objeví se pár korun navíc, které budete moci vydat jen na vlastní radovánky. V domácnosti to bude trochu nudné, možná si skočte někam s přáteli. Přechodit nemoc není moc dobrý nápad, vše musíte pořádně doléčit.

10. Kozoroh – můžete nyní úspěšně bojovat o povýšení v práci a nebo o nějakou extra odměnu. Také vyděláte více peněz než obvykle, stálo by za to trochu odložit na horší časy. Pokud hledáte partnera pro život, doma či u počítače nesedí, nebojte se chodit na různé zábavy a štěstí se na vás usměje. Posilujte imunitu, chřipka je všude kolem vás.

11. Vodnář – dobře se na tento týden připravte, budete potřebovat hodně ostré lokty, protože konkurence nebo „kolegové“ z práce vám začnou vykopávat jámy. Pokuste se, aby do nich sami spadli. V lásce se vám bude zdát, že si vás partner neváží, ale na vině je podzim a jistá melancholie ve vaší duši. Ve skutečnosti je zamilovaný ještě více. Pozor na deprese spojené se zkracujícím se světlem.

12. Ryby – věnujte více pozornosti svým rodinným financím. Pokud se podíváte pečlivěji, zjistíte, že můžete hodně ušetřit i bez ztráty kvality života. Chce to jen hledat a vybírat z více nabídek. Od partnera čekejte nějaký hezký dárek nebo příjemnou večeři při svíčkách. Po příchodu domů vždy vypijte něco teplého, nastartujete přirozenou obranu organismu před nemocemi.