Blíženci – horoskop na rok 2014

Rok 2014 by měl být pro Blížence rokem ukončování. Máte spoustu pracovních i osobních záležitostí, které se táhnou a táhnou a konec není vidět. Nyní podle horoskopu budete mít výtečnou možnost vše uzavřít a to jak radikálními seky tak i rozumnými postupnými krůčky. Občas budete mít dojem, že nic se nedá stihnout, ale bohudík to bude jen dojem.

Nejlepší měsíce v roce 2014: březen, květen, listopad

Nejhorší měsíce v roce 2014: duben, srpen

Práce: Povinností bude víc než dost, bohužel se musíte připravit na časté situace, kdy jí budete muset obětovat i nemálo svého volného času. Na druhou stranu to přinese i jisté výhody, více práce znamená i více peněz a jak se říká, těch není nikdy dost. Nejnáročnější bude první polovina roku a letní měsíce, pak by se situace měla relativně uklidnit. Kdo šetří má za tři, ale také nemá z života tolik potěšení.

Láska: Pracovní vytíženost ovlivní i váš citový život. Málo času na domácnost nepřeje ani hledání lásky ani společnému životu s partnerem. Rok 2014 bude podle horoskopu pro každého ze znamení zvěrokruhu Blíženci testem síly vztahu, můžete čekat i velmi nepříjemné chvíle, ale nakonec by vše mělo dopadnout výtečně. Občas je lepší poprosit o trpělivost předem a ne tlačit na partnera aktuální situací.

Zdraví: Optimistický přístup k životu vám pomůže zvládnout i ty nejtěžší situace. Podle horoskopu byste se měli hodně usmívat, hledat radosti i v naprostých maličkostech a díky tomu zjistíte, že nic není tak černé, jak to na začátku vypadá. Budete si muset dát trochu pozor na žaludek a trávicí soustavu obecně, pokud plánujete shodit nějaká ta kila, nyní se vám to konečně podaří.