Býk – horoskop na rok 2014

Pro znamení Býka by měl být rok 2014 podle horoskopu časem rozhodování, kdy bude potřeba určit, kam se ve svém životě vydáte. Musíte se rozhlédnout pořádně kolem sebe a říci si, jestli to, co děláte vám přináší dostatek uspokojení a radosti. A pokud ne, tak je nutno začít to špatné měnit k lepšímu. Nezapomínejte, že byste si měli hodně věřit, jinak nikdy nedojdete do cíle.

Nejlepší měsíce v roce 2014: květen, červen, prosinec

Nejhorší měsíce v roce 2014: únor, září, listopad

Práce: Podle horoskopu je docela pravděpodobné, že se v jedné chvíli prostě budete mít všeho dost, bouchnete do stolu a radikálně skončíte práci nebo nějakou podnikatelskou aktivitu. A pak si dáte na několik měsíců klid na posbírání myšlenek. Nemusí to být špatný nápad, jen nezapomínejte, že pokud nebudete mít dostatečné finanční rezervy, po příjemné pauze zjistíte, že musíte dělat horší práci než předtím. Dobrý rok pro investice do bydlení.

Láska: Na konci dubna a května lidi ze znamení zvěrokruhu Býk čeká hodně lásky. Buď poznáte někoho nového, kdo ovládne vaše srdce a nebo partner vám začne snášet modré z nebe. Budou to jedny z nejkrásnějších chvilek v celém roce. Vychutnejte si je. Ve vztahu bude nejkritičtější počátek podzimu, může se stát, že každý den budete začínat i končit nějakou nepříjemnou hádkou. Bohužel, ne vždy se dá ustupovat, někdy i konflikt může přispět ke zlepšení situace.

Zdraví: Největší problémy budou podle horoskopu spojené s únavou a znechucením z práce, které se mohou přeměnit i na menší deprese. Pokuste se hledat v životě to nejpozitivnější. Také Býkům hrozí, že na začátku jara budou mít oslabenou  imunitu a totéž se zopakuje i s příchodem podzimu. Tady pomůže vyvážený jídelníček a dostatečný přísun vitamínů a minerálů.