Beran – horoskop na rok 2014

Pro každého, kdo se narodil ve znamení zvěrokruhu Beran, bude rok 2014 rokem velkých změn. Vyznačí si nové cíle a začnou velmi pilně pracovat na jejich realizaci. Povede to ke zlepšení životních podmínek a k výrazně lepší náladě, zvláště v druhé polovině roku. Podle horoskopu nejlépe na tom budou ti Berani, kteří se budou rozhodovat hlavně podle svých zájmů a také ti, kteří budou mít hodně odvahy a nesloží se hned před první překážkou.

Nejlepší měsíce v roce 2014: duben, říjen, listopad

Nejhorší měsíce v roce 2014: leden, březen, září

Práce: V roce 2014 se Vám konečně vyplatí to velké pracovní úsilí, které jste ukazovali o rok dříve. Lepší pozice znamená i více finančních prostředků, jen si musíte dát pozor, abyste nebyli příliš rozhazovační. Zvláště letní měsíce budou podle horoskopu plné pokušení. Ale rozumný Beran vždy myslí i na zadní kolečka. Na podzim se vyhýbejte různým intrikám a zákeřnostem spojeným s obchodem či prací, protože byste zbytečně byli hromosvodem vzteku, až to všechno praskne.

Láska: Hodně lásky si vychutnáte už v zimě. Bude to období, kdy pocítíte spoustu vřelého citu a pokud ještě partnera nemáte, bude to ta nejlepší chvíle, kdy byste se konečně měli rozhodnout pro toho, kdo s vámi bude kráčet bok po boku po zbytek života. Jaro také bude velmi příjemné, k určitému ochladnutí citů dojde v létě, ale tam by to prázdninové zábavy a radovánky měly přehlušit. K oživení zase dojde s příchodem chladnějších dnů.

Zdraví:  V roce 2014 musíte co nejvíce pečovat o svou psychickou pohodu a rozbouřené nervy. Nejvíce stresu čekejte na samém začátku roku a pak kolem srpna. To je čas, kdy budete také muset věnovat hodně času příjemnému odpočinku. Horoskop předvídá nějaké menší problémy se zuby (bohužel zase) nebo dásněmi, raději tentokrát nezanedbávejte povinnou preventivní návštěvu u zubaře. Jste to co jíte není jen jméno televizního pořadu, je to i velké moudro, na které byste neměli zapomínat.