Horoskopy od 21-10-2013 do 27-10-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý třetí týden roku 2013

1. Beran – podaří se vám vyřídit nějakou pracovní záležitost, která je pro vás velmi důležitá. Budete mít díky tomu trochu více volného času na nové projekty. Budete mít romantickou náladu, pokud se vám někdo líbí, před víkendem udělejte první krok. Vaše zdraví bude v pořádku pod podmínkou, že část volného času věnujete aktivnímu odpočinku.

2. Býk – docela zajímavý týden z hlediska financí. Měli byste objevit nějaký nový zajímavý zdroj příjmů a také zjistíte, že můžete něco velmi výhodně pořídit. Záležitosti týkající se vašeho srdce nyní nebudou pro vás to nejdůležitější. Někdy ale stojí za to trochu snížit laťku, přinejmenším na začátek. Nečekají vás větší choroby, ale pokuste se posílit imunitu.

3. Blíženci – můžete i trochu riskovat a pokusit se o práci či investici, u které si nejste jisti svými silami a schopnostmi. Někdo vám pomůže a vše dopadne dobře. Pracovní část týdne se hodí pro různé pohovory. Tento týden se koncentrujte na vlastním potěšení. Někdy není nutné myslet jen o daleké budoucnosti, milý flirt potěší. Budete mít hodně pozitivní energie, využijte ji s rozumem.

4. Rak – nepodepisujte žádné dlouhodobé smlouvy ani jakékoliv doklady pod tlakem, vždy se vše dá odložit a pokuste se to probrat s nějakým odborníkem. Váš partner vám bude říkat samá krásná slůvka a potěší vás, že to bude naprosto nezištné. Trošku upravte jídelníček, vašemu tělu by prospělo více vlákniny a dobře fungující trávicí systém.

5. Lev – práce kvapná, málo platná. Raději některé věci nezačínejte, pokuste se vždy dodělat předchozí povinnosti, jinak vám tento týden hrozí nepříjemné chybky z nepozornosti. Budete přitahovat opačné pohlaví, je to dobrý týden na získání nových známostí, ale velkou lásku ještě nečekejte. Pokud se budete dobře oblékat, podzimní nachlazení by se vám měly vyhýbat.

6. Panna – máte možnost vyhrát nějaké peníze a nebo se vám čirou náhodou podaří objevit a pak také uzavřít velmi výhodnou smlouvu. Postupujte podle selského rozumu. V lásce postupujte racionálně a vyhýbejte se extrémům, naivita může přinést nebezpečí. Mohou vás trošku potrápit hlasivky.

7. Váhy – ve svém pracovním životě můžete začít novou kapitolu. Pokud nic nebudete chtít změnit, vaše situace se dlouhodobě nezlepší. Ve čtvrtek pozor na penízky, mohou se rychle rozkutálet. Mezi lidmi jste velmi oblíbení, pokud nemáte partnera, nyní si můžete někoho najít na delší podzimní a zimní večery. Čerstvý kořen zázvoru je pro Váhy nyní téměř všelék.

8. Štír – nejdříve ukončete vše, co jste začali, ale nebojte se zahájit ke konci týdne nějaký větší projekt, který vám přinese hodně peněz. V práci vás někdo pomlouvá, pozor na to. Dobrý vztah je hezké někdy obohatit příjemnými vzpomínkami na minulost. Psychická kondice by měla být na velmi dobré úrovni, ale organismus si začne žádat trochu více odpočinku.

9. Střelec – lidé vám budou věřit, dá se to dobře využít v práci a zvláště při různých kolektivních projektech, kde můžete mít nyní vůdčí roli. Vaši touhu po štěstí partner vycítí a pokusí se vás velmi příjemně překvapit. Doceňte jeho snahu. Dejte si pozor na různé klasické zdravotní potíže, posilte imunitu a po návratu domů se vždy rozehřejte.

10. Kozoroh – budete se soustředit na opravdu důležitých věcech a podaří se vám dotáhnout několik významných záležitostí do konce. Vaše finanční situace se konečně začne zlepšovat. U partnera si všímejte toho pozitivního a různé banality ignorujte. Potřebujte najít rovnováhu mezi prací a odpočinkem, pozor na rýmu.

11. Vodnář – budete toužit po nových znalostech a zkušenostech. Pokuste se naučit něco nového, tento týden vám to půjde krásně od ruky a navíc vám to brzy začne přinášet peníze. Rozdmýchejte uhlíky vaší domácí vášně a uvidíte, kolik lásky ve vztahu ještě je. Měli byste zavést do života trochu více pravidelnosti, zvláště u spánku.

12. Ryby – tento týden může přijít povýšení v práci nebo její změna a nebo nějaké mírné zlepšení finanční situace. Nezapomeňte poděkovat, aby vás okolí nepovažovalo za hloupě arogantního jedince. Pokud hledáte partnera, nevykládejte ihned všechny karty na stůl, nechte si něco i na příště. Tajemství přitahuje. Bude se vám měnit nálada trochu častěji než obvykle, moc se s tím nedá dělat. Prostě přišel podzim.