Horoskopy od 14-10-2013 do 20-10-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý druhý týden roku 2013

1. Beran – všechno by mělo šlapat jak dobře namazané soukolí a vaše pracovní či obchodní pozice by neměla být čímkoliv a kýmkoliv ohrožena. Ve středu můžete objevit nový zdroj příjmů. Single budou hledat někoho, s kým by se dalo trávit delší podzimní a zimní večery, úspěch bohužel není zaručen.  Zdraví a dobrá forma vás nezklamou.

2. Býk – profesionální přístup k povinnostem by vám měl nyní vydělat nejvíce peněz. Ležérnost je někdy plus, ale tento týden ji neocení, bude ji považovat za ledabylost či flinkání. Navzdory podzimnímu chladu, ve vašem srdci je stále žár. Partner to dokáže docenit. Posilujte imunitu, bude se vám to hodit. Bacilů je kolem vás příliš mnoho.

3. Blíženci – budete zavaleni horou různých povinností. Vaši méně schopní partneři či kolegové něco nezvládnou a vy jste ta poslední záchrana. Pokuste se k tomu přistupovat s úsměvem. V lásce je vše ve vašich rukou, svým šarmem dokážete okouzlit i člověka, který tvrdí, že se nikdy nechce vázat. Pamatujte na odpočinek a nepřemýšlejte o tom, co by kdyby. Řešte jen aktuální problémy.

4. Rak – můžete přemýšlet o změně práce a nebo o nějakém kariérním postupu. Nezapomeňte, iniciativa musí vždy vycházet od vás. Pozor, ve čtvrtek vás čekají nějaké větší výdaje. Přátelé vás budou lákat, ale tento týden se budete nejlépe cítit doma u rodinného krbu. Pozor neriskujte, nějaká menší nepozornost a úraz je na světě.

5. Lev – pokud přemýšlíte o zlepšení situace v zaměstnání, podmínkou jsou výtečné vztahy s kolektivem. Nejste jen sami a občas se rozhodnutí udělá na základě názoru toho nejvíc nepřejícího. S dostatečnou dávkou sebevědomí, které můžete spojit i s malým množstvím drzosti přesvědčíte partnera, aby se choval podle vašeho přání. Měli byste vyrazit na preventivní prohlídku.

6. Panna – ve vaší hlavě se objeví spousta nápadů, ale ještě to není ta správná chvíle, kdybyste je měli sdělit vašemu okolí. Ale nezapomeňte si je někam poznamenat. V partnerském vztahu byste měli prožívat příjemný týden, který vyvrcholí skvělým víkendem. Pozor, nadbytečná kila jsou váš nepřítel. Tento týden si dejte pozor na to, co jíte.

7. Váhy – v práci a finančních rozhodnutích se podle horoskopu raději řiďte intuicí. První krok je ten nejlepší, pokud začnete věci analyzovat, bude se vám zdát, že je tam spousta problémů. Ale ty budou jen ve vaší hlavě. Pokud hledáte lásku pamatujte, že to nikdy není snadné. Často to chce hodně odříkání a hledání. Zdraví byste měli mít v pořádku, popřemýšlejte o kráse.

8. Štír – můžete mít pocit, že povinností je více než normálně a váš nadřízený si na vás zasedl. Není to pravda, tento týden je pouze pro vás psychicky náročnější. Dá se to zvládnout. Podle horoskopu se nyní můžete zamilovat, ale pozor, nic neuspěchejte. Zakázané ovoce je chutnější. Mohou vás bolet svaly, zvyšte přísun hořčíku.

9. Střelec – vaše práce vám přinese uspokojení a to dokonce i v situaci, kdy půjde o nudné každodenní povinnosti. Pokud se někomu něco nezdaří, nesmějte se mu, nikdy nevíte, kdy ho budete potřebovat. Pokuste se v domácnosti trochu přibrzdit s kritikou, ostrý jazyk vyvolá mnohem více problémů než jich vyřeší. Vašemu zdraví prospěje, když se trochu uvolníte, nemůžete žít jen tím, co se smí či nesmí jíst nebo dělat.

10. Kozoroh – pokuste se co nejvíce pracovat v týmu, to bude mít tento týden podle horoskopu největší úspěch. Samotář sice sebere všechny medaile, ale v případě neúspěchu také kompletně celou kritiku. Ve vztahu vám nyní nejvíce kazí pozici přílišná míra sebekritiky. Věřte si a nenechte se tlačit do kouta. Více pohybu vám pomůže shodit pár kil.

11. Vodnář – vyhýbejte se riziku a všem novinkám. Raději sázejte na osvědčené postupy a stálé obchodní partnery. Nové je někdy dobré, ale tento týden by vám přineslo jen ztrátu. Pokud vás ve vztahu něco rozčiluje, neřešte to křikem. Ten už druhá strana ignoruje. Předložte v klidu argumenty a uvidíte, že to funguje lépe. Klid vám prospěje obecně, neřešte to, co nepálí, přistupujte k životu v klidu a uvidíte, že se budete cítit výrazně lépe.

12. Ryby – nejlépe vám půjdou od ruky věci, které vyžadují odvahu a nějaký nestereotypní pohled. Pokud se ponoříte v nudní všednosti, zjistíte, že vám práce zabírá více času než normálně. Opačné pohlaví přitahujete jako magnet, ale nesmíte zapomínat, že mezi zrnem je i spousta plev. Trochu omezte sladkosti a různé nezdravé nápoje.