Horoskopy od 28-10-2013 do 03-11-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý čtvrtý týden roku 2013

1. Beran – mohou se objevit menší finanční problémy. Potíže raději řešte okamžitě, pokud vše začnete odkládat, nepříjemnosti se samy nevypaří, ale jen se začnou vršit. Ve vztahu budete trochu podráždění a možná se objeví i trocha žárlivosti. Pokuste se zabrzdit ještě před víkendem. Trochu se šetřete, hrozí vám nachlazení.

2. Býk – lidé vás začínají uznávat jako odborníka v nějaké oblasti, může to doplnit dobré finanční ohodnocení a nebo povýšení v práci. Jestli chcete změnit svou situaci ve vztahu, vyhýbejte se zbrklosti. To samé se týká i Býků, kteří jsou single, nevrhejte se hned do první rozevřené náruče. Mohou se objevit nějaké menší kožní problémy.

3. Blíženci – budete mít výrazně více zodpovědnosti a povinností. Část nových záležitostí budete moci přehodit na někoho jiného, ale bohužel ne všechno. Pozor na středu a čtvrtek, budou pracovně náročné. Podle horoskopu máte velkou šanci se seznámit se zajímavými lidmi, ale bohužel láska z toho nebude … zatím. Vyhýbejte se stresu a jezte dostatek vitamínu C.

4. Rak – vaše pracovní pozice je bezpečná, to co vypadá jako problém je ve skutečnosti jen banalita. Zvyšujte své schopnosti a znalosti. Raci, kteří jsou single mohou potkat někoho, kdo okouzlí jejich srdce. Jen pozor nic neuspěchat, protože „kořist“ by se mohla vyplašit. Neřešte tolik svůj vzhled, důležitější je psychická pohoda.

5. Lev – musíte být hodně pečliví a k povinnostem přistupujte vždy s předem připraveným plánem. Nejlepší bude, když si v pondělí určíte, co vše je nutno udělat a stanovíte si termíny. Buďte opatrní a raději se vyhýbejte větším výdajům. V lásce je téměř vždy nejlepší spontánnost, přestaňte kalkulovat a růže zase rozkvetou. Můžete mít menší potíže se zvýšeným tlakem, preventivní prohlídka by byl dobrý nápad.

6. Panna – kolem vás se vyrojí spousta různých rejpalů a rozumbradů, kteří vám budou říkat, co a jak máte dělat. S úsměvem a elegancí je pošlete k šípku. Ve vztahu si Panny podle horoskopu prožijí nádherný týden plný romantiky a vášní. Single by se měli rozhlédnout kolem sebe, je tam někdo, kdo jen čeká na milé slovo a úsměv. Věřte předtuchám, pokud se vám něco nezdá na zdraví, začněte jednat.

7. Váhy – objeví se nějaké problémy spojené s minulostí. Nějaká chyba nebo zanedbaná povinnost, kterou bohužel nyní budete muset řešit. Už to neodkládejte. Jestli hledáte obrovskou lásku na celý život, tak tento týden jsou vaše naděje minimální, ale můžete trochu slevit ze svých požadavků a bude to velmi příjemné. Hlídejte si svou chuť k jídlu a chuť na různé nezdravé laskominy.

8. Štír – skvělý týden pro vzdělávání, nejvíce to využijí studenti a všichni, kteří zvyšují své kvalifikace. Vaše peněženka bude pod velkým tlakem v úterý a v sobotu. Pokuste se brzdit své výdaje. Zamilovaní by měli přemýšlet o svatbě či zásnubách, v partnerském vztahu si připomeňte ty nejkrásnější chvilky. Fyzická kondice by měla být výrazně lepší, než očekáváte.

9. Střelec – dokončujte staré záležitosti a začněte se postupně připravovat na nové projekty, které vám v budoucnu vydělají více peněz. Na konci týdne si dejte pozor, někdo na vás chystá nějaký podraz. Nálada ve vaší domácnosti bude záležet na vašem přístupu k partnerovi a jeho menším hříchům. Můžete se cítit trochu hůře, ale měla by to být jen klasická podzimní únava.

10. Kozoroh – tento týden budete mít dobrou ruku na vydělávání a vydávání peněz. Vaše rozhodnutí by měla být rozumná a vyvážená, bude to kombinace selského rozumu a přesných výpočtů. Ve vztahu byste měli být trochu opatrnější, nereagujte  na každou drobnost, jinak se budete zmítat jen v neustálých hádkách, které nikam nepovedou. Objeví se menší migrény.

11. Vodnář – hlídejte si všechny důležité doklady a termíny, malá nepozornost a najednou uvidíte velký problém. Tento týden se v práci řiďte heslem, že účel světí prostředky. Nepodléhejte prvnímu názoru. I když rande mohlo vypadat skvěle, musíte ještě trochu počkat a zjistit, jestli mince nemá i druhou stranu. Chraňte své dutiny a uši.

12. Ryby – rivalita v práci není někdy na škodu. Bude vás to sice trochu iritovat, ale ve čtvrtek nebo v pátek zjistíte, že jste výrazně zlepšili svůj výkon. A toho si lidé kolem všimnou. Budete mít opravdu otevřené srdce. A váš přístup k životu ovlivní partnera a nebo člověka, na jehož citech vám začíná záležet. Tento týden budete mít vysokou psychickou odolnost, hodí se to při řešení náročných situací.