Lev – horoskop na rok 2014

Pro Lvy bude podle horoskopu v roce 2014 nejdůležitější důvěra. Musíte se co nejvíce obklopit lidmi, kterým opravdu věříte. Ti vám pomohou v mnoha složitých a psychicky náročných situacích, které bohužel přijdou. Pokud možno ve všech momentech postupujte poctivě a snažte se říkat pravdu, vyplatí se vám to.

Nejlepší měsíce v roce 2014: duben, září, listopad

Nejhorší měsíce v roce 2014: únor, květen, prosinec

Práce: I když se vám bude zdát, že se svět kolem vás bortí, neztrácejte optimistický přístup k životu. Čeká vás trochu pracovních problémů, ale všechny se vám podaří vyřešit. Navíc získáte velmi cenné zkušenosti, které později budete moci ku svému prospěchu uplatnit. Po létě by se vám měla zlepšit finanční situace, ale pozor s výdaji, na konci roku se na vás nahrnou a bez rezervy můžete mít problém je zvládnout.

Láska: Pokud nemáte partnera, vaše situace by se měla výrazně změnit … čili již přestanete být single. Nebude to jen nějaký krátký románek, poznáte konečně velkou lásku. Podle horoskopu hrozí riziko, že lidé ze znamení zvěrokruhu Lev, kteří jsou v dlouhodobém partnerském vztahu se mohou začít nudit.  A od toho už je jen krok k hledání nějakých „zážitků“ mimo. Každý vztah se dá osvěžit něčím novým a zajímavým.

Zdraví: V tomto roce máte velkou šanci, že se vám podaří zbavit nějakých zlozvyků, které škodí vašemu zdraví. Budete mít silnou vůli, stačí si jen naplánovat termín a pak ho dodržet. Fyzická forma bude nejlepší v létě, na jaře a na začátku zimy vás mohou čekat nějaké menší zdravotní potíže. Ty vaše tělo bez problémů zvládne, jen se nebojte při prvních příznacích nemoci jít za odborníkem.