Horoskopy od 4-11-2013 do 10-11-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý pátý týden roku 2013

1. Beran – nevzdávejte se příliš rychle, tento týden budete mít úspěch, i když to tak na začátku nebude vůbec vypadat. Problémy řešte ihned a uvidíte jak začnou mizet. Do vztahu se pomalu začíná dostávat nuda, je nutno to řešit co nejrychleji, pokuste se společně s partnerem vymyslet nějaké oživení. Pozor na zdraví, může se objevit nějaká klasická podzimní nemoc. Vaši nejlepší přátelé jsou vitamín C a česnek.

2. Býk – bez práce nejsou koláče. Ke svým povinnostem přistupujte poctivě, vyhýbejte se jakémukoliv zjednodušování či urychlování, které by bylo na úkor kvality. I když to může vypadat, že to ve vašem vztahu hodně skřípe, ve skutečnosti jste stále objektem obdivu a velké lásky. Při oblékání nezapomeňte na správnou obuv, vaše potíže mohou nyní vycházet od nohou.

3. Blíženci – pokud k pracovním záležitostem budete přistupovat v klidu a bez emocí, podaří se vám udělat mnohem více práce, než by to na začátku týdne vypadalo. Pozor na čtvrtek, objeví se nějaký nečekaný výdaj. V lásce to bude trochu jako na houpačce, ale konec týdne prožijete opravdu krásně. Nebojte se navštívit lékaře, přecházení nemocí je špatný nápad.

4. Rak – máte dostatek diplomatických schopností a taktu, aby se vám podařilo získat velmi dobré spolupracovníky nebo obchodní partnery. S jejich pomocí zvládnete vše a budete mít více volného času. Ten věnujte své rodině a partnerovi, práce je důležitá, ale vztah je jako květinka, musí se o něj pečovat. Měla by se vám výrazně zlepšit fyzická forma, takže trocha sportu navíc neuškodí.

5. Lev – budete mít spoustu dobrých a originálních nápadů, které by bylo užitečné využít při práci. Jen pozor na to, komu o nich řeknete ještě před realizací, někteří lidé by to pak byli schopni vydávat za svůj nápad. V lásce by to mělo být opravdu krásné, nejromantičtější bude čtvrtek a pátek. Tento týden vás mohou bolet klouby a páteř.

6. Panna – pozorujte co chce váš šéf nebo nejdůležitější partner. Podle schopnosti předvídat jeho nápady se bude vyvíjet i vaše pozice v práci. Dobrý týden pro nákupy oblečení a kosmetiky. Nejlepším dárkem je čistá láska a tento dárek byste nyní měli dostat. Vaše zdraví by podle horoskopu mělo být v pořádku, jen si dejte pozor, abyste někde nezmokli nebo neseděli moc dlouho v propoceném oblečení.

7. Váhy – tento týden se bude všechno točit kolem peněz. Budete mít několik příležitostí jak vydělat hezký obnos, ale také budete neustále pod tlakem různým pravidelných výdajů. Přistupujte ke všemu se selským rozumem. Možná teď neprožijete těch nejvášnivějších sedm dní ve vašem životě, ale týden by měl být velmi příjemný a milý. Vaše zdraví bude záležet na psychice, nepoddávejte se podzimní depresi.

8. Štír – nejlépe vám půjde od ruky ta práce, ke které budete mít nějakou pozitivní vazbu, důležité je i to, aby vám přinášela vnitřní uspokojení. Pokud máte před sebou nějakou činnost, která vás nebaví, pokuste se ji odložit na jindy. Pokud jste single, nyní se vše může změnit, chybí už jen malý krůček.  Dobré zdraví a nálada, a podle horoskopu i skvělý týden pro hubnutí nebo cviky zkrášlující vaši postavu.

9. Střelec –  pokud si pořádně vykasáte rukávy, podaří se vám zvládnout opravdu hodně práce. S nadřízenými se bavte pouze o konkrétních věcech, na snění není čas a ani zájem. City tento týden nebudou to nejdůležitější, mnohem významnější bude příjemná zábava s přáteli. Pokuste se udržet co nejlepší formu, ideální bude kombinace aktivního využití volného času a dostatečného odpočinku – hlavně spánku.

10. Kozoroh – trochu zpomalte a hlavně se pořádně rozhlížejte kolem sebe. Problémy vám totiž může udělat nějaká drobnost, velké překážky obejdete nebo odstraníte, ale o malou potíž můžete nepříjemně zakopnout. Pokud to ve vašem vztahu neklape, začněte přemýšlet, jestli nemá smysl to konečně radikálně ukončit. Čekají vás zdravotní potíže s krkem nebo hlasivkami.

11. Vodnář – starejte se o své záležitosti a povinnosti a všechno bude v pořádku. Pokud se zamotáte do nějakých komplotů, můžete se dostat do potíží. Než začnete někoho lovit, zjistěte si nejdříve, jestli náhodou není zadaný. Pozorně naslouchejte svému tělu, občas vysílá signály a varuje vás o problémech s předstihem.

12. Ryby – podle horoskopu to je výborný týden  pro uzavírání nových smluv, vyjednávání lepší pracovní pozice a také pro nějaké úřední úkony. Pamatujte si, s klidem zvládnete více než když se začnete rozčilovat. Ve vašem okolí je někdo, kdo by možná stál za hřích. Promyslete si pro a proti. Krytý bazén vašemu zdraví prospěje nejvíce.