Horoskopy od 27-08-2007 do 02-09-2007

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Třicátý pátý týden: 27. srpen – 2 září.

Situace: Slunce je v Panně, stejně jako Merkur. Venuše i Saturn jsou ve Lvu, přičemž Venuše stále zdánlivě couvá. Mars je v Blížencích a Jupiter ve Střelci. Retrográdní jsou Uran v Rybách, Neptun ve Vodnáři a Pluto ve Střelci. Co z toho plyne? Že to nebude zrovna snadný týden, zvláště hašteřivým politikům zjevně skončí prázdniny předčasně a zároveň nevalně. Obecně by si lidé měli dávat pozor na to, co, komu a jak říkají – ale i tak může dojít k četným a v některých případech i širší vztahy dost devastujícím nedorozuměním. Nejlépe by bylo jakékoliv aktivity utlumit a prostě jen tak zhluboka dýchat.

Zřejmě až do podzimní rovnodennosti pokračujeme v týdenních předpovědích pro jednotlivá znamení – podle hvězd i podle karet. V konkrétních věštbách věnujeme vždy dvěma účastníků Hry o budoucnost. Postupně tak dojde na všechny, a žádný (ani naši pravidelní čtenáři) tak nebude ve svých právech zkrácen.

  1. BERAN

Počáteční snaha Skopců postavit vše na hlavu vydrží sotva do úterního večera – řečené vše jsou v tomto případě pracovní i osobní vztahy, stejně jako i sexuální praktiky. Okolí vás už ale srovná. Revoluci odložte na neurčito. Ve středu se Berani opět zařadí. Zbytek pracovního týdne jim bude dobře uprostřed bezpečného hejna plujícího s proudem a nelibě vnímané pondělní úlety budou brzy zapomenuty. V pátek v podvečer začnou letošní hvězdné hodiny Skopců v oblasti milostné – nepropaste je a ani nepokažte! Nedávné partnerské pochybnosti a podezření budou ta tam… Neděle přinese celkové zklidnění a emoční i fyzickou vyrovnanost.

  1. BÝK

Snaha Býků najít rovnováhu mezi realitou a snem vyjde v nadcházejícím týdnu často naprázdno. Jistě se pustíte do úžasných projektů a stejně jistě od nich upustíte poté, co shledáte jejich možnou naplnitelnost jako lichou. Ale nemělo by vás to rozházet: pokud se alespoň nepokusíte, budete si nečinnost později vyčítat. Může to mít něco společného i s oním vykročením za hranici, které karty doporučily posledně. Šokovali jste? Něco se bude dít i ohledně dovolené, budete zřejmě měnit staré plány. Zakouřené destinace a ve vzduchu poletující popílek vás neláká, informacím uklidňujícím turisty se až na výjimky ovšem věřit dá. Eticky je ovšem sporné, zda pohořelým turistické peníze opravdu tak moc pomohou… Býci jinak budou spokojeni v práci, kde se předsevzetí ukážou v souladu s jejich možnostmi a talentem. V soukromí se může ukázat, že zase až tak dobrý odhad neměli.

 

Podruhé se setkáváme s Patrícií (19/27). Přála si tentokrát rychlý týdenní výklad z jedenadvaceti karet, což sice působí efektně, ale dělám to nerad pro mnohoznačnost, do níž lze dosadit cokoliv. Přesto se pokusím pro upřesnění využít to, co nám o ní v předchozích týdnech karty prozradily. V pondělí můžeš čekat, že tvůj kluk (jedná se přece o jasnookého bruneta) ti přinese dárek. Máte velice intimní výročí – nepočítáno ovšem na roky, ale na týdny. Dárek tě zklame. Není ovšem báječné, že na tebe, přes to, jak málo pro něj máš času a jak hnusně ses před týdnem k němu zachovala, vůbec myslí? Úterý tě potěší dobrou telefonickou zprávou od modrooké blondýnky, zřejmě slečny ze studijního oddělení. Horší to bude ve středu: staří Římané posly špatných zpráv popravovali. Nejistota, kterou ti zpráva z domova přinese, se ve čtvrtek změní v nepříjemný fakt – tvá nazrzlá švagrová se za tebou zastaví a na krk ti pověsí všechny své stesky, ovšem bez možnosti prověření jejich oprávněnosti. Opakuji: vždy se snaž mít informace i z druhé strany. V pátek tě čeká nějaký hluboký duchovní zážitek, zřejmě má souvislost s návštěvou čajovny a tibetským hraním na malé misky, které tam někdo rozezní. Ty zvuky se opřou o tvou lebeční kost čímsi dosud nepoznaným. Sobota se ponese v duchu loučení, bohužel, nejsem schopen říci s kým či s čím. Dveře u tvého pokoje se ani v neděli netrhnou, takže to tvé spolubydlící (tmavooké brunetě) už pomalu přestává být milé – což ti také řekne. Nechceš si to s ní rozházet, ale to, že se konečně setkáš s bratrem, pro tebe bude důležitější…

  1. BLÍŽENCI

Blíženci se zřejmě budou realizovat především v práci a nebo tam, kde poslední dny prázdnin či dovolenou prožívají kolektivně. Ambice a postavení budou hrát prim a Blíženci budou prostě dobří! Všichni to vědí, nemusíte se pořád předvádět. Nemyslete na to, zda vás lidé obdivují dostatečně: užívejte toho, co život nese, budete spokojenější. A život vám nadělí hojně i úspěch i peníze i lásku. V sexu se vám bude dařit spíš v první půli týdne. V druhé (ale vlastně pořád) budete zářit ve společnosti. Čeká vás obrazně řečeno potlesk na otevřené scéně. O víkendu může být zataženo, což se týká především příbuzenských vztahů, nikoliv však nejužších, takže hlavu si s možnou bouří ani moc nedělejte. Vyloučit ovšem nelze ani poněkud vzrušené chvíle související s koncem prázdnin.

4. RAK

Následující řádky by měli Raci přečíst pozorně: mohou se dočkat v menším případě ostudy, ve větším skandálu – obého jen a jen vlastním přičiněním! Do startovního bloku zaklekne jejich žvanivost. Na nesprávném místě, v nesprávný čas a před nesprávnými lidmi plácnou něco, čím může festival trapností a omylů začít. Bude to trochu důsledek vašich aktivit z uplynulého týdne. Rozjeli jste se skvěle, ale nezapomeňte, k čemu jsou brzdy! Na správném odhadu situace bude záležet, zda omluvy dají věc alespoň zdánlivě do pořádku, nebo zda nešikovným přešlapováním – vy už víte v čem – jenom smrad ještě víc rozvíříte. Do týdne však odér neúspěchů zřejmě vyvane. Zapomnění naleznete v horoucím sexu, zvláště v druhé půli týdne. Vesmírným vyvrcholením zabodují. Ale pozor: jejich protějšky, žel, vyjdou vesměs naprázdno. Nebuďte sobci!

5. LEV

Lvům zřejmě příští týden nehrozí procházka mezi fialkami, ale rozpačitá bloudění jistě zvládnou. Ti, které zasáhla nemoc, její útok překonají. Jde však hlavně o to, zda se Lvům podaří po celý týden reagovat uměřeně a po prvním podnětu nevyletí jako čert z krabičky, ani nepopřejí sluchu našeptávačům, z nichž se mohou vyklubat v práci a podnikání šejdíři, v osobních věcech lidé přinejmenším nedůvěryhodní. Opřít se naštěstí budou moct o osobu i intimně nejbližší. Jen doufám, že budete za to svému protějšku náležitě vděční. Vězte, že projevy zamilovanosti opravdu nejsou směšné v žádném věku… Rada z praktické stránky: ve středu neuškodí, když si vsadíte!

  1. PANNA

Panny budou celý týden využívat velkého přílivu tvůrčí energie a to jak v práci, tak v osobním životě. Pozor ovšem, aby vaše sexuální tvořivost a jisté kutilství nenarazily na výsostně konzervativně nastavený protějšek. V takovém případě se spokojte se zvýšenou obrazností a své smělé tvůrčí činy přeneste do oblasti fantazie a také slov něžných a přesto neotřelých. Nejsou snad verbální revoluce bytostným konzervativcům často vlastní? Příliš tvůrčí by však Panny neměly být v sféře finanční: prachy jsou pro ně vesměs španělskou vesnicí a držet by se zde měli rad někoho, kdo jejich úlety (občas velmi neortodoxní, ale proč ne?) ke konečnému zdaru usměrní. Někdo za vás něco udělá a vytrhne vám tím z paty trn: nezapomeňte mu poděkovat!

 

  1. VÁHY

Opravdu nikoliv všichni mají štěstí jako Váhy, které si tento týden zřejmě užijí prospěch z činnosti, jež je navíc ještě baví. Týden bude pestrý – při pondělku dostanete výrazné upozornění, že nelze chodit jen po slunečné straně ulice. Ale už v úterý všechno naopak půjde téměř samo – prostě hvězdy vám přejí i ruka vykládající vaše aktuální karty. Středa nepřinese přímo zdravotní obtíže, spíš varování, abyste se v žádném směru nepřepínali. Čtvrtek proběhne ve spirále od vzmachů k prudkým propadům a tak pořád dokola, což se i v dni následujícím (a také o víkendu) odrazí v chování Vah k okolí – a zákonitě i okolí k nim. Znáte přece zákon akce a reakce. Můžete-li se a dokážete se ovládat, kroťte své reakce. Náladovost může totiž vadit tomu, s kým se potkáte v posteli: určitě si nechcete slibný víkend pokazit.

  1. ŠTÍR

Hvězdy posílí citové prožívání zrozenců ve Štírovi. Budou zřejmě v některých ohledech přecitlivělí. To se koncem týdne změní v zraňující kousavý humor, jímž mohou urazit mnohé. Osoby opačného (a nejen) pohlaví budou přitahovat jako mucholapky a milostné výboje jim půjdou jaksi samy… Týden je i jasnou výzvou pro singly, kteří by s tímto stavem rádi něco udělali. V erotickém bláznění bude Štírům praktický život celkem fuk. Dejte však pozor na lidi, kteří by vašeho poblouznění mohli proti vám zneužít. Fyzický stav: od středy jezte stravu odlehčenou, zeleninové saláty, ovoce a rýži pětkrát jinak, pijte vodu, je dobrá a pročistí vás podobně, jako shora řečené jídlo. Jedy musí prostě z kola ven – a nové nepřidávejte. Očekávaná zvýšená citlivost žláz vcelku jasně napovídá, kterým orgánům a jak můžete (a jistě dokážete) udělat dobře.

Panu Fuksovi (41/27) vyšly rozpačité karty: podle nich totiž z důvodů nejasných (on se nám totiž ani neozval a tak Měsíční Kočka prostě neví, zda její pokyny vůbec obdržel) na orákulum vůbec nereagoval. Nabízí se ovšem i další možnost, totiž úvaha o tom, že soukromá sféra je pro něj z nějakého důvodu prostě nedotknutelná. Nechce si nechat do ní mluvit? Nebo se jedná o téma pro něj citlivé. Vypadá to tak, jako by právě zde měl pořádné máslo na hlavě. A nelítostná piková karta navíc přivádí do hry figuru, kterou by s velkou mírou pravděpodobnosti bylo možné interpretovat jako žárlivého manžela – podle všeho bude tato osoba záporně aktivní v druhé polovině týdne.

 

  1. STŘELEC


V nadcházejícím týdnu bude u Střelců mimořádně záležet na tom, jak budou schopni rozlišit realitu od smyšlenek: rozhodně se vám vyplatí, budete-li méně mluvit, víc přemýšlet a jednat opravdu až po zralé úvaze. Jinak hrozí, že sednete komusi na lep, a to nejen v práci či škole, ale i ve sféře navýsost privátní. Prověřujte i detaily, jste-li toho schopni! Je to otravné, ale téměř životně nutné. Přinejmenším do pátku by prostě měli být Střelci ve střehu. Setkání s cizincem může být i návštěva pouze ohlášená někoho, koho jste opravdu dlouho neviděli. Které ze Střelců čekají nějaké zkoušky či zásadnější profesní pohovory, měli by je odložit na jindy. Následující týden však v tomto ohledu bude zřejmě ještě složitější, tak varování zvažte hlavně tam, kde snad může hrozit nebezpečí z prodlení.

 

10. KOZOROH

Protože Kozorohy v následujícím týdnu povede především rozum, dobře se jim může dařit při úředních jednáních, v obchodním konání a také v práci, kde vzniknou příznivé okolnosti, jež by je za splnění jistých podmínek mohly katapultovat vzhůru. K víkendu brzděte svůj esprit, protože co půjde jako po másle v profesní oblasti a společenských stycích, v intimní sféře může dráždit k nesnesitelnosti. V úterý, kdy je úplněk, budou někteří Kozorozi aktivní, ale zároveň neklidní a netrpěliví, což může vést k chybám. Úporným bolestem hlavy předejdete rekreačním během nebo procházkami před spaním, pak studenou sprchou, teplou koupelí nohou a spánkem na čerstvém povětří – v zahradě, na verandě, balkonu či lodžií, pokud to ovšem počasí dovolí. A pozor na jedno: Nestyďte se dát průchod dobré náladě. Kdo se bude smát, a to nejen ouplné Lůně (řečeno s Máchou) tváří v tvář, okysličí si mozek.

11. VODNÁŘ

Hvězdná znamení napovídají Vodnářům, že tento týden bude přát intimnímu životu a vztahům v nejužší rodině (i možné budoucí). Osobní věci budou Vodnáři prožívat velmi intenzivně a vesměs pozitivně. Vnitřní ztišení je proto přirozené, na nějaké frajbály vás tento týden neužije…, ani na jinou hlučnou společnost. Ovšem samota též Vodnářům svědčit nebude. Pokud se zmohou na praktické životní kroky, neškodilo by udělat si přehled o skutečném poprázdninovém stavu volných financí, protože vyskakovat si má člověk jen do výšky reálného příjmu. Že vám slíbí přidáno a nebo vám odkudsi kyne odkaz a nebo dědictví? Vězte, že sliby ještě nejsou peníze.

  1. RYBY

Měsíční Kočka doufá, že smolný týden překonaly Ryby dobře. Jizvy ostatně zdobí válečníka a, jak říká jeden strýc, člověk se nesmí prostě hned posrat. Opoziční Merkur varuje před jakoukoliv unáhleností v čemkoliv, byť vás asi odhalená proradnost osoby blízké (spíš pracovně) pořádně vytočí. Týden bude poněkud rozporuplný týden, zvláště pro Ryby narozené v druhé dekádě (dekanu) jejich znamení. Doma je to moc bavit nebude, ale na obzoru se zřejmě žádná změna neohlásí. Ani v práci nic moc… Ryby nepotrápí nedostatek peněz, ale neschopnost je vydat s uspokojením. V první půlce týdne budou nabiti sebedůvěrou a plány, které se jim v tomto stavu v hlavě zrodí, budou dobré. Tak ať je později nezpochybní či nezapomenou. Ani humor ať je neopustí. Jedna sklínka něčeho ostřejšího o víkendu neuškodí. Varování před jízdou po požití platí vždy, v tomto týdnu, navíc na silnicích narvaných svátečními a unavenými řidiči chvátajícími z prázdnin, obzvlášť. A nejen pro Ryby…

Křestní jména účastníků Hry o budoucnost byla v zájmu anonymity a v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů změněna.

– Nashledanou za týden. –