Horoskopy od 03-09-2007 do 09-09-2007

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Třicátý šestý týden: 3. – 9. září.

Situace: Podle hvězdářů je Slunce v Panně, Mars v Blížencích, Jupiter ve Střelci a Venuše ve Lvu. Ve Lvu bude až do soboty zdánlivě couvat i Saturn, retrográdní budou celý čas Uran v Rybách, Neptun ve Vodnáři a Pluto ve Střelci. Když Saturn vchází do Panny, prospívá to především Vodnářům, Býkům a také Štírům. Ale i ostatní znamení na tom nebudou špatně především ve vztahové oblasti.

Do podzimní rovnodennosti pokračuje Věštírna v prázdninovém režimu: uvádí předpovědi pro jednotlivá znamení podle hvězd i karet, a dále informace pro dva konkrétní účastníky Hry o budoucnost. Snad je s úspěchem a kl svému prospěchu na základě základních obecných styčných rysů využijí i jejich věkoví souputníci.

  1. SKOPEC

Pokud budou Skopci chtít tento týden zářit ve společnosti, příležitostí k tomu rozhodně budou mít spoustu. Týká se to i těch, působících ve veřejném životě: že by nějaké proslovy k počátku školního roku? Ale neužijí si mlácení prázdné slámy, protože se dokáží vemluvit do cítění a duše posluchačů a diváků. Hvězdy ukazují i cizinu, ne ovšem jako místo dovolené, ale jako cosi, týkající se pracovních kontaktů. Může ovšem jít i o „cizince“, tedy setkání s novým člověka. To, že do Panny vstoupil Saturn, se perspektivně může projevit určitou nesoustředěností v práci – svrbí vás dobré bydlo a nebo jste se rozhodli konečně opustit místo, kde vaše schopnosti jsou využity jen zpola? Jen se neunáhlete!

  1. BÝK

Nadcházející týden přinese četným Býkům mnoho nejasností především právního charakteru. Proto by měli věnovat zvýšenou pozornost všemu, co budou dojednávat, k čemu se smluvně zavazovat a nebo zač, v případě druhých, brát odpovědnost a nebo hmotnou záruku. Z dobré vůle mohli by si pěkně naběhnout. Určitá nebezpečí v tomto směru budou platit po celý týden a nic na tom nemění ani skutečnost, že se může jednat o zdánlivě jasný a čistý vztah v rodině. Dobré účty dělají dobré přátele. V druhé polovině týdne se budou Býci moct odvázat v netradičním sexu a to bez následků. Asi se nevyhnou jistým finančním potížím, jejichž řešení přijde z nečekané strany. Zvláště intoši si povedou zdatně a bude se na ně smát štěstí. Pozor: možné spory s dětmi řešte smírně a rodičům ze zásady neodmlouvejte, ať jste již staří jakkoliv!

  1. BLÍŽENCI

Blíženci se zřejmě budou vyhřívat v přízni mocných, což by mohlo znamenat dobrý týden. Jak se to ale vezme. Lásku okolí si nezískáte, pokud něco z této přízně (a z ní plynoucích výhod) neobětujete právě ve prospěch těch dole. Zkuste se zříci se něčeho ve prospěch druhých. Takové chování je dnes vzácné, jistě si ho všichni všimnou. Jedni vás sice budou mít za blázna, ale ti druzí… Získáte si nejen jejich lásku, ale i nedávno v jakési lapálii ztracenou sebeúctu. Saturn, jenž vstoupil do Panny, znamená pro Blížence z perspektivy dlouhodobější investice do bydlení, s nimiž si bude třeba pospíšit, než bankovní systém možnost úvěrů a hypoték ještě víc zkomplikuje. Obecně platí, že lépe Blížencům bude v první polovině týdne než ve druhé, ale ani ta druhá nebude rozhodně špatná.

Deset týdnů nás dělí od posledního setkání s Lacem (20/26). V mezičase musel řešit obsílku k úřednímu jednání. Karty nabízely soud, skutečnost, jak Laco píše, byla jiná. Jednalo se o přešetření jakýchsi okolností, v nichž byl zapleten, policií. Ačkoliv Laco sám je na upřesňující informace skoupý, karty tvrdošíjně trvají na svém: soud bude! Kárová obrácená figura ve vztahu k souvisejícím kartám nám již prozradila, že se má řešit Lacův postoj k dítěti, o němž dosud zřejmě nevěděl. Přes všechny podivnosti takové věštby budeme kartám věřit. Co s tím ale má policie? A jak se to, co nyní víme, váže k přítomnosti pikového kluka v čtyřiadvacátém domě? Ona otcova přítomnost i ve skladu karet jinak velmi soukromých není dobrá a napovídá konflikt – jen není jasné, zda minulý a nebo hrozící tak říkajíc na spadnutí.

4. RAK

Také Raci dojdou slibovaného zlepšení ve všech sférách, což vyplývá z toho, že právě na toto znamení se Mars nachází v sextilu. To je příslibem nevšední aktivity a bojovnosti, někdy hraničící až s agresivitou. Na to pozor: může to být dobré v oblasti pracovní, nikoliv milostné. Ve středu vstoupí do Raka Luna a zůstane zde do pátku a to bude období pro aliance a zájmové svazky: potřebujete-li pro své záměry oporu, hledejte ji u prakticky smýšlející osoby ze znamení Kozoroha a možná i Býka. Jen se probůh přestaňte nimrat ve svém nitru a nevymýšlejte ve vztahu k okolí problémy, které nejsou. A ve vztahu k okolí se vyjadřujte dostatečně srozumitelně. Co řeknete, za tím si stůjte!

5. LEV

Už vás opět lidé okolo mají rádi? Sláva. Znamená to, že se z počátku týdne zbytečně mrzoutští Lvi konečně vzpamatovali a stali se vůči druhým vstřícní. Zřejmě vám vadilo velké množství nových lidí kolem. Už je to naštěstí pryč: všem se určitě uleví – ale i vám. K této pozitivní proměně dojde ve středu, kdy Venuše a Saturn otestují rovnováhu mezi touhou Lvů růst a vědomím hranic vlastních možností. Vyrovnaní tedy zrovna nejste, ale krátkodobě to nemusí být na škodu. Tak se hlavně nepodceňujte: to by vás zbavilo sebevědomí a síly. Přecenění se však – to dodávám pro včasnou výstrahu – hrozí nebetyčnou ostudou a skandály. Nepochybně nejen v profesi a škole, ale i v partnerství a lásce, tak pozor! Hrozí nebezpečí zadlužení. Ale nemusí jít jen o peníze…

  1. PANNA

Na Panny především z druhého dekanu čeká svým způsobem bilanční týden, což se tak někdy v souvislosti s narozeninami přihodí. Některé pocítí jistou citovou nenaplněnost. Přes předsevzetí nekomplikovat si život namíří v osobní oblasti k možné (a zřejmě nikoliv první) vážné krizi. Snaha přenést odpovědnost za ni na partnera však by byla nepoctivá: zamyslete se především nad sebou, nemáte snad v citovém účtování má dáti – dal sami nějaké manko? Pozor také na vztah s jedním z rodičů. I tady by jistě bylo co napravovat. V hmotné oblasti by bylo nepochybně žádoucí konečně pro příště pokusit vnést do vydávání peněz nějaký systém, jenž by zde zabránil vleklým permanentním a přitom zatím zbytečným krizím. Vyhněte se rutině – v práci i lásce.

7. VÁHY

Začátek týdne bude pro Váhy poněkud rozpačitý, ale již od úterka pojedou v práci opět naplno. Počáteční napětí odplyne do ztracena. Pozor ale na pověsti, jež se dostanou k vašemu uchu. Tyto informace vám někdo jistě podsune ve zlém úmyslu, a toto nebezpečí hrozí v profesionální i soukromé sféře. Nelze vyloučit ani dopad do finanční oblasti. Rozhodně na základě alespoň ze tří zdrojů neověřených zpráv nedělejte závažná a nevratná rozhodnutí. Protože v pátek nebezpečí podlehnutí dezinformacím prakticky pomine, bude zřejmě jejich zdroj ve škole nebo v práci a v tamní náhle nervózní až hysterické (tak ji alespoň budete – a nikoliv neprávem – vnímat) atmosféře. Dobré aspekty hvězdných putování promluví však do sféry milostné: bude to hodně osobní a romantické – takže spíš v platonické rovině, ale to může být také krásné.

8. ŠTÍR

Hvězdy Štíry varují: pozor na zdraví a kondici vůbec. V náladě vás čekají také výkyvy. Okolí Štírů bude proměnlivostí vašich nálad značně trpět, což vám posléze dá i znát. Nemělo by to být dalším důvodem vašich možných depresí. Budete popravdě docela nesnesitelní…, ale když to teď od Měsíční Kočky dopředu víte, můžete se pokusit s tím něco udělat. Oporou se vám může stát rodina – paradoxně tedy právě lidé, které svými náladami Štíři nejvíc trápili. Pokud se o víkendu seznámíte s vlivnou osobou, nezapuďte ji a nebo nepostavte proti sobě právě do značné míry momentálně omezenou schopností sebeovládání a soustředění. To ovšem neznamená, že byste před ní měli stát v úklonu a nebo srážet podpatky. Oslabený imunitní systém může vyhlásit stávku a podlehnout ataku. A ještě jedno riziko na Štíry v daném týdnu bude číhat: setkání s cizincem. To ovšem může být i cizinec v přeneseném slova smyslu, hvězdy ho nespecifikují.

 

  1. STŘELEC


Bylo by dobře, kdyby se Střelci v nadcházejícím týdnu věnovali ručním pracem v tom nejširším slova smyslu, nevylučujícím dokonce ani nejrozličnější formy sexuálního kutilství. Střelci budou fakt móc šikovní. I nadále zvažujte, co uděláte a co řeknete, především s ohledem na zavilou nepřízeň starší osoby opačného pohlaví. Pokud jste se v pátek skutečně střetli s cizincem, bude se kontakt i v tomto týdnu zcela nezávisle na vašem přání opakovat. Přetrvává nepřízeň osudu ohledně zkoušek či úředních jednání, karty radí zvýšenou opatrnost. Dobře vypadají finanční vyhlídky Střelců a také (viz výše) děje ve sféře milostné, raději však s partnery a partnerkami stálými. Příchod Saturnu do Panny pocítí i Střelci přehodnocováním svého profesionálního a společenského statutu: nezlobte se na zrcadlo, máte-li křivou hubu!

Los, který padl na oba dnešní účastníky Hry o budoucnost, přál mladší věkové kategorii: co platilo o Lacovi, ještě více se vztahuje na Izu čili Izabelu (15/27). – Co tedy ti karty slibují? Brzo čekej dárek, který tě potěší. Tvou fantazii roznítí až k zešílení fakt, že ten, kdo ti ho určil, se zatím nechce nechat poznat. Tajemný ctitel? Trochu to rozhází tvůj vztah s klukem, o němž sis myslela, že s ním stojí a padá svět. Mohlo by to mít ale naopak pozitivní vliv na tvé studium. Tedy pokud se alespoň trochu přemůžeš a soustředíš se na to, co tě letos čeká, tedy přijímací řízení na střední školu. Řeči o tom, že tam vezmou každého, kdo umí do pěti počítat, se zrovna nemusejí zakládat na pravdě. Je ale asi netaktní o tom mluvit, když školní rok teprve začíná, ale aby ses pak nevymlouvala, že jsi nevěděla… Tento týden se v kartách objevuje upozornění na zdravotní vztah. Lze opravdu počítat s tím, že se ze školy hned z počátku uliješ nejmíň na týden? Nemoc přijde v pátek. Nebo bude fingovaná a s rodiči vyjedete na posezónní dovolenou do teplých krajin. Bude to i levnější. Karty tvrdí, že jsi sobecká a děláš si, co se ti líbí, ale že s tebou rozhodně není nuda. Mysli: co by ale bylo, pokud bys měla navázat sama vztah s někým takovým? Zřejmě by sis to rozmyslela, i když by ses s ním rozhodně ani vteřinu nenudila. Neměla by ses tak trochu změnit?

10. KOZOROH

Po jednotlivých dnech se týden Kozorohů jeví následovně: Při pondělku pozor na žárlivost – vaši i na vás. A která bude horší? Ta druhá varianta. Ale ruku na srdce: bude bezdůvodná? Úterý prozrazuje, že nikoliv. Neudělejte proto hloupost, která by vás mrzela. Od středy se připravte na pracovní posuny. Ukazatel není příliš konkrétní, těžko říct, zda půjde o vzestup či pád… Ve čtvrtek pozor – může přijít zdravotní problém – něco s pohybovým aparátem. V pátek se také něco vymkne, tentokrát v práci – zaplať pánbůh, že je to až na konci týdne, přes víkend si věci dost možná sami sednou… Můžete se v urovnávání konfliktu osvědčit jako zruční diplomaté, ale pozor na ty, kteří hledání kompromisů považují za zbabělost. Kritické budou sobota a neděle, a to v osobním životě, tedy ve vztahu, kde každé slovo a čin budou Kozorozi považovat za výzvu. Je či není láska tak trochu ring?

10.VODNÁŘ

Ti Vodnáři, kteří prožijí těžký týden, si za to budou moct v mnoha ohledech sami: pokud totiž budou shledávat chyby i tam, kde nejsou (a zásadně jen na druhých), s přízní okolí zrovna moct počítat nebudou. Což se týká lidí blízkých – partnerů, rodičů či dětí, zkrátka rodiny – tak kolegů v práci. A pozor také na falešné informace: naletět budou schopni mnozí. Pokud však vymyšlené drby budou ve zlém úmyslu sami šířit, budou odhaleni a obdařeni ostudou a nebo výpraskem. V jiném případě se pro budoucí jednání stanou nedůvěryhodnými., v budoucnu se jim to vymstí. A neměli by slibovat nic (především znamením bezprostředně sousedícím, tedy Kozorohům a Rybám) co s jistotou nebudou schopni naplnit.

  1. RYBY

Vykročení do nového pracovního měsíce je i vykročením do nového školního roku. Především četné Ryby tento den prožijí velmi vzrušeně, ať už se nová životní etapa bude týkat přímo jich a nebo jejich blízkých. On není zase v jistém smyslu tak velký rozdíl mezi tím, být prvňáčkem a nebo vést dítě poprvé do školy… Užijte si to v radostném vzrušení a bez nervů. Z celého týdne udělejte slavnost (to ostatně platí nejen pro Ryby). Saturn a opozice planet na Ryby vám nabízí bilanční oddechový čas. Nic by vaší dobré vůli bránit nemělo: peníze nějaké máte, a povinnosti budete zvládat levou zadní, zdravotně sice můžete trochu haprovat, ale ne moc. Také v partnerských vztazích to vypadá velmi vyrovnaně, kniha života zřejmě prostě nabídne nový nepopsaný list a jen na vás záleží, zda stránku nezačnete kaňkou. Hvězdy tvrdí, že ne…

 

Křestní jména účastníků Hry o budoucnost byla v zájmu anonymity a v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů změněna.

– Nashledanou za týden. –