Střelec – horoskop na rok 2014

V roce 2014 se na vás bude moci vaše okolí hodně spolehnout. Střelcům se podaří vyřešit hodně rodinných sporů či zbytečných třenic mezi přáteli. Občas také budete lidi kolem sebe trochu řídit a směrovat podle vlastní vůle, ale s malou dávkou diplomacie se vám to bude dařit výtečně. Podle horoskopu získáte hodně nových zkušeností a i když většinu z nich nevyužijete okamžitě, rozhodně se vám v budoucnu hodí. Pořádně se rozmyslete, co je pro vás v životě nejdůležitější, a toho se pak držte.

Nejlepší měsíce v roce 2014: leden, březen, červenec

Nejhorší měsíce v roce 2014: únor, červen, říjen

Práce: Horoskop předpovídá lidem narozeným ve znamení zvěrokruhu Střelec docela pracovitý rok. Měli byste investovat nějaký větší obnos peněz a tato investice se dlouhodobě vyplatí. V práci si dejte trochu pozor. Někteří lidé, kteří se na vás mile usmívají, ve skutečnosti jen touží vás podrazit. Ve chvíli, kdy to zjistíte, nebojte se o tom informovat celé okolí a budete mít od nich na delší dobu pokoj. Pokuste si na začátku každého měsíce naplánovat důležité výdaje a vždy si nechte nějakou rezervu. Pokud vám na konci měsíce zůstane, uložte ji na horší časy.

Láska: V roce 2014 zjistíte, jak tradiční rčení, ve dvou se to lépe táhne, je skutečně pravdivé. V partnerském vztahu to sice bude občas trochu skřípat, ale kdykoliv, kdy dojde k nějaké krizi nespojené s rodinou, to právě váš partner bude vaší nejsilnější oporou. A pokud jste single, budete mít v zimě a na jaře mnoho různých příležitostí, jak svůj stav změnit a zbytek roku už prožít společně s někým. Zkouškou trvalosti vztahu bude pro vás letní dovolená.

Zdraví: Mělo by být podle horoskopu docela v pořádku. Nějaké menší nemoci spojené s ročním obdobím se vám nevyhnou, ale asi nikdo nedokáže být tři sta šedesát pět dní v roce v naprosto dokonalé formě. V tomto roce byste se hlavně měli věnovat svému vzhledu. Člověk, který je spokojený s tím jak vypadá, žije v mnohem menším stresu a tím pádem je i zdravější.  Střelci by si měli hlavně dát pozor na kruhy pod očima, na kráse jim moc nepřidávají.