Kozoroh – horoskop na rok 2014

Rok 2014 by měl být podle horoskopu spíše rokem stability. Rozhodně nebude tak bouřlivý jako předchozí léta, měli byste ho prožít s mnohem menším množstvím stresu a nespokojenosti. Budete držet ruku na pulsu událostí, podaří se vám kontrolovat vše, co se bude dít kolem vás. Důležité je, abyste dobře pochopili sami sebe a naslouchali přáním své mysli a organismu. Každý si svůj osud vytváří sám.

Nejlepší měsíce v roce 2014: březen, listopad, prosinec

Nejhorší měsíce v roce 2014: leden, duben

Práce: Na začátku roku budou podle horoskopu Kozorozi zavaleni prací. A nebude se jí možné vyhnout nebo ji odložit, protože bude nutno vylepšit rodinný rozpočet po finančně náročnějších Vánocích. Zbytek roku bude klidnější, budete mít více příležitostí jak vydělat pár korun navíc, zvláště po létě. Pozor si musíte dávat jen na riskantnější investice, rok 2014 by měl být spíše konzervativnější a podle zásady, že lepší je vrabec v hrsti než hejno holubů na střeše.

Láska: V lásce si to nejvíce užijí ti Kozorozi, kteří již dříve začali vychutnávat atmosféru rodinného štěstí. Rok 2014 bude pro ně podle horoskopu plný vášní a romantiky. Partner jim snese modré z nebe a případné spory se bleskurychle vyřeší ku oboustranné spokojenosti. Single také nejsou na ztracené pozici, jen se musí přestat schovávat a vymlouvat. Stačí udělat docela malý krok a jejich situace se změní. A to natrvalo. Konec roku by měl být plný lásky a romantiky pro všechny.

Zdraví: V tomto roce horoskop doporučuje pro toto znamení zvěrokruhu pravidelné posilování imunity. A to jednak vyváženým jídelníčkem, ale také pravidelným pohybem, protože pohyb a čerstvý vzduch organismus posílí taky. Kozoroh, který se bude jen rozvalovat doma a chroupat sladkosti či slané pamlsky bude nemocný Kozoroh. Nejvíce jim hrozí různé sezónní nemoci a před těmi chrání právě dobrá imunita. Měli by si také hlídat zdravotní stav svého okolí a nemocným se pokud to jen půjde vyhýbat. Bohužel v tomto roce je riziko přenosu onemocnění od někoho blízkého zvýšené.