Vodnář – horoskop na rok 2014

Vodnář může očekávat velmi povedený rok 2014. Podle horoskopu se vám začnou postupně plnit přání a také se vám výrazně rozšíří obzory a uvidíte, co všechno ještě můžete udělat. Bude to skvělý čas pro všechny ambiciózní osobnosti a i ti, co mají nižší sebevědomí najednou uvidí, kolik toho jsou schopni dokázat. Velkým pomocníkem pro toto znamení zvěrokruhu bude předtucha. Jen je nutné si dávat pozor na to, co říkají lidé kolem. Pokud možno by se Vodnáři měli vyhýbat všem intrikám a zákulisním jednáním.

Nejlepší měsíce v roce 2014: červen, říjen, listopad

Nejhorší měsíce v roce 2014: březen, květen, září

Práce: Podle horoskopu by Vodnáři v roce 2014 měli získat výrazně více peněz díky nějakým velmi výhodným obchodním smlouvám a nebo dlouhodobým kontraktům. Nejlepší je si naplánovat na počátku roku program na všech dvanáct měsíců a pak ho důsledně realizovat. Podle horoskopu největší finanční injekce přijde po létě. Vodnáři by si měli dávat velký pozor na jazyk a neříkat všem,  co se chystají udělat. Spousta lidí nemá charakter a klidně cizí nápad ukradne.

Láska: Toto znamení by v roce 2014 mělo získat nový náhled na všechny záležitosti týkající se lásky a partnerského vztahu. Mnoho věcí bude nutno přehodnotit, některé záležitosti se musí konečně vyřešit i kdyby to na začátku bylo velmi nepříjemné. Dobré by bylo najít nějakou rovnováhu mezi prací a domácnosti, ta první by neměla převažovat, jinak to bude neustálým zdrojem konfliktů. Dovolené a větší rekreační výjezdy by měly být podle horoskopu tím nejromantičtějším obdobím.

Zdraví: Vodnáři se budou cítit výrazně zdravěji a silněji než v předchozích letech, bude to ideální čas pro různé náročnější sporty, také aktivní dovolená spojená se sportováním či náročnější turistikou organismu jen prospěje. Pokud se objeví nějaké potíže, měly by být spojeny hlavně s páteří a klouby. Většinu z nich lze vyřešit správnými cviky, které by měl předepsat odborník. V zimě a na začátku jara mohou být podle horoskopu menší potíže s psychikou, většinou za ně bude moci stres.