Ryby – horoskop na rok 2014

Rok 2014 bude pro znamení zvěrokruhu Ryby rokem zodpovědnosti a práce. Můžete mít menší problémy při spolupráci s jinými lidmi, protože ne každý bude mít stejné názory a cíle. V konfliktních situacích bude nejlepší úsměv a pozitivní nastavení, leckdy zázraky udělá odmítnutí podpořené podáním ruky. Základem úspěchu bude podle horoskopu samostatnost.

Nejlepší měsíce v roce 2014: leden, květen, listopad

Nejhorší měsíce v roce 2014: únor, červenec, prosinec

Práce: Pracovitost, zodpovědnost a samostatnost budou velmi důležité, zvláště během krizových měsíců, kdy ne vše musí jít podle představ. Část volného času by bylo dobré věnovat dovzdělávání se a zlepšování svých schopností. Připraveným štěstí přeje. Horoskop doporučuje, aby mezi prací a rodinou byla jistá rovnováha. Není možno všechno obětovat získávání peněz. Ty jsou důležité a přijdou, ale rodinné štěstí je velmi křehké a leckdy to co je rozbité už nikdy nejde dokonale opravit.

Láska: Ryby v roce 2014 udělají několik velmi významných rozhodnutí, které se budou týkat jejich osobního života. Každé z nich bude předcházet velmi pečlivá analýza, která rozebere plusy a mínusy. Ve vztazích může dojít ke konfliktům, podle horoskopu toto znamení zvěrokruhu se vykáže výjimečnou tvrdohlavostí. Ale stačí si stát na svém a souběžně řešit věci racionálně bez hysterie. Nový nebo lepší partner se nejpravděpodobněji objeví na jaře.

Zdraví: Někdy je nutno se koncentrovat na svém zdraví trochu více a rok 2014 je právě tento případ. Podle horoskopu bude pro Ryby velmi důležité udržet velmi dobrou fyzickou i psychickou formu. Protože potíže na jedné straně vytvoří problémy i na té druhé. Pro toto znamení zvěrokruhu je velmi důležitý pravidelný přísun vitamínů, z potravin jsou nejdůležitější zázvor, česnek, cibule, citron a zelený čaj. Kdo na jaře a v létě popracuje nad fyzickou kondicí, tomu se na podzim vyhnou různé chřipky a nachlazení. Celý rok bude skvělý pro zanechání různých zlozvyků.