Horoskopy od 24-09-2007 do 30-09-2007

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Třicátý devátý týden: 24. – 30. září.

Situace: Pro mnohé velmi dobře postavený Merkur přejde v druhé půli týdne z Vah do Štíra a otevře cestu objevů cestovatelům, badatelům a silozpytcům všeho druhu. Na pozoru nechť se však mají příslušníci podsvětí i drobní šejdíři a zlodějíčci – na ně může spravedlnost tvrdě dopadnout. Též možné nevěře hrozí Merkur prozrazením.

Pokud se znamení, přibližný věk a pohlaví čtenářů shodují s daty účastníků naší Hry o budoucnost, mohou s vyšší mírou pravděpodobnosti jim určenou předpověď tvůrčím způsobem využít i pro sebe. Dobré karty všem!

  1. SKOPEC

Zrozenci ze znamení Berana mohou čekat týden barevných snů. Realita ovšem se ukáže spíš šedá a určitým způsobem ubíjející, a tak únik do fantazírování bude úlevou a návrat k všednosti trestem. Nejsilněji se tento stav projeví v první půli týdne, vyvrcholí úplňkem a k víkendu zeslábne. Na pestré obraznosti mohou získat umělci a erotomani. Zdravotní stav by neměl vykazovat významnější odchylky od normálu, stav peněženky ovšem nebude pro některé Skopce právě utěšený, což může mít záporný vliv na jejich psychiku. Ve čtvrtek by měli být opatrní na silnicích.

Podle karet to vypadá tak, že skončila všechna letní toulání a všichni aktéři předpokládané šarády mezi Brunem (let 50, naposled ve hře v 34.), jeho starším bratrem a švagrovou jsou na místě. Avšak pro dny nadcházející bezprostředně nebude ještě trojúhelník zřejmě připraven. Především Bruno bude zaměstnán řešením jakési pracovní lapálie, která mu zabere poměrně hodně času i sil. Kdo ví, zda v jejím důsledku nedojde k nějakému pohybu v jeho podniku, tato eventualita se jeví jako dost pravděpodobná s tím, že karty naznačují, že by na změnách mohl vydělat. Zajisté tedy finančně. Bruno se však dostává do věku, kdy mu jde i o jiné věci, než jsou jenom peníze… Možnost volby však se jeví jako dost omezená.

  1. BÝK

Býci, kteří ve zdraví přestáli týden zvýšené kritičnosti k okolí, nadřízení je nevyhodili a podřízení nezabili, dojdou stavu vyrovnání se světem, který by jim mohl závidět (pokud by takového citu byl schopen) i buddhistický mnich. S nevšední trpělivostí budete vykonávat i odporně mechanické práce, protože se ztotožníte s jejich smyslem, jenž je někdy nalézt možné jen těžko. Ve vztahu k blízkým by bylo troufalé čekat nějaká vzplanutí srdce, spíš počítejte s orientálním mystickým soucitem ve vaší duši, jenž ovšem druhé straně může být až protivný. Pro Býky nezvyklé uvažovat v kosmických dimenzích bude tento stav nádherný a přesto nesnesitelný. Volné tři dny věnujte přírodě, i když počasí nejspíš nebude ideální.

Potřetí se setkáváme s Patricií (19/35). Milá Paty, mám od tebe potvrzený ten bratrův, respektive švagrové problém. Napsal jsem: na jedné straně bys bratrovi přála jen to nejlepší, na druhé se v tobě rodí ženská solidarita. Trefil jsem se a tenhle tvůj postoj tě samotnou překvapil. Jak se cítíš v kůži vlastní švagrové? Pokud mluví pravdu, je brácha pěkný lotr. Ověřila sis ale, jak se věci doopravdy mají? Už jsi bratra kontaktovala? Určitě se pokusí setkání vyhnout, což jen potvrdí tvé neblahé tušení, že si švagrová historku o rozvratu jejich manželství nevymyslela. Píšeš, že ani k setkání s otcem nakonec nedošlo. Podle karet ale v Praze byl. Nezastihl tě, protože se sám schůzky s tebou zalekl. Nicméně v dohledné době tě opravdu vyhledá, protože by s tebou chtěl hovořit v naléhavé věci. Připrav se na další špatné zprávy. Ve vztahu ke svému klukovi (mohu to tak snad napsat, i když zřejmě z vrozené stydlivosti na toto téma nepíšeš nic – čímž více méně mé předpovědi potvrzuješ) se dopustíš tvrdého, nebojím se říci až brutálního jednání. Tahle maska ti ale nesluší. Jde proti tvé osobnosti. Budeš chtít váš vztah ukončit proto, že všechno – rodinné problémy, studium a nějaký osobní život – podle tebe stihnout nelze. V tom se ale mýlíš, protože ve dvou se některé věci překonávají lépe. Úřední listina, k níž poukazuje poslední karta, bude nejspíš rozpis přednášek – vysokoškolský školní rok je za dveřmi! Nepanikař – máš na to a tak není důvod, abys všechno nezvládla v termínu a na výbornou.

  1. BLÍŽENCI

Bylo setkání, které potkalo některé z Blíženců v uplynulém týdnu vskutku osudové? Těžko říct. Těm, jimž se vyhnulo, může se naskytnout právě nyní… a co s ním který z Blíženců učiní, je jen na něm. Ovšem čekání na Osud vede k vaší až nápadné roztržitosti. Co může působit potrhle a snad i roztomile, vám z praktické stránky věci může způsobit i svízel: hlídejte si proto plánovaná setkání, termíny a platby. Vyhněte se raději rozčilujícím večírkům. Doma je dobře a hlavně bezpečně. Měsíční Kočka musí Blížence varovat i před neznámými jídly: nehrozí sice otrava a smrt, ale potíže by mohly být velmi vás i okolí obtěžující. Pondělí se zdá být vhodné pro intelekt netrápící společenské hry v rodinném kruhu, ale i třeba partičku bridže.

 

S Lacem (20/36) jsme se rozloučili po letmém setkání, kdy jsme se spíš snažili vžít do jeho situace po poměrně dlouhé době. I dnes je soudní karta přítomná, spíš však jako připomínka, než aktuální výzva. Klidu ovšem nepochybně Lacovi nepřidá. A ještě jsou zde opět přítomny karty vcelku jednoznačně poukazující k Lacovu konfliktu s otcem – ten se rozhoří o víkendu. Do té doby bude Lacův čas probíhat v souladu s cestou, narýsovanou postavením hvězd pro jeho znamení. Z Blíženecké pouti vybočí až v závěru týdne. Předpoklady má i pro zdravotní problémy, dost možná pramenící z nesmírné opilosti. Laco, tak se problémy ale opravdu neřeší!.

4. RAK

Ačkoliv období kolem úplňku přeje zpravidla především duchovním záležitostem, Raci by tento týden měli dát do pořádku své finance. Nikoliv proto, že v nich mají díru (u většiny je opak pravdou), ale protože je zřejmě v delší perspektivě čekají významnější peněžní přesuny, nákupy, investice a nebo naopak významné rozhojnění hmotných statků. Pokud se vám takovou inventuru podaří zvládnout do středy, bude to dobře. Druhá polovina týdne by měla být příznivá především osobním vztahům, což je jistě dobrá zpráva pro státní svátek, jímž oslavíme zavraždění knížete Václava (na morbidní svátky jsme my Češi mistři) a na víkendové dny. Na své si přijdou zřejmě nejen city, ale i příznivci netradičního sexu.

Pan Vladan (28/26) těch víc, než tucet týdnů, které nás dělí od posledního setkání, prožil v mrazivé domácí atmosféře jako hodný chlapec, který může tak akorát šoupat nohama: tak by si to alespoň přála (a tak si jejich průběh také představuje) jeho paní choť. Jaká je skutečnost? Po nebývalém skandálu, k němuž došlo prozrazením Vladanovy nevěry s Šéfkou a po aktivním zapojení se do aféry Šéfčina muže a Vladařovy ženy, sled nepříjemných událostí se nebývale zřetězil: úlet, jenž měl být vlastně v sérii Vladanových divočin tou poslední, zhatil jeho odchod z podniku a tak i pokus vymanit se definitivně z Šéfčina vlivu, což v podstatě nedává smysl. V zdánlivém unaveném a dusném letním bezčasí pouze žhavé plyny skandálu nevyvřely na povrch. Podle karet lze akceleraci čekat do čtrnácti dnů.

  1. LEV

Nebuďte nespokojení! Všechno klape… Pravdou ovšem je, že by Lvi chtěli víc. Nejradši by hráli se Sluncem i Měsícem kopanou. Často mohou být rozmrzelí z dosažených výsledků, které neodpovídají jejich cílům. Neviňte však z takového faktu okolí. Je sice pravda, že někdy musíte překonávat jeho nepřízeň (často odpor vyvoláte siláckým chováním sami), ale hory jsou zde proto, aby jejich vrcholy byly zdolány. Ačkoliv je Lev nesporně králem zvířat, hrozí vám úraz ze strany nějakého domácího mazlíčka – a nebo jeho majitele. Toto proroctví je poněkud zamotané, může za to Merkur a nic jiného, než zvýšenou opatrnost, vám Měsíční Kočka poradit nemůže. Pokud se cítíte otupěle, hladovka v době úplňku vás může vrátit do formy.

S panem Vladimírem (51/38) se nám zřejmě ani v nejbližší době šifru, kterou po sobě zanechala jeho teta a jejíž nezkreslený obsah by mohl zabránit dalším kejklům Vladimírova bratra a jeho souložnice – Dámy v černém, rozluštit nepovede. Zajímá Vladimíra? Jistě. Alespoň si myslí, že konec mlhavých dohadů a vnesené jasno v otázce jakéhosi dávného hříchu, by mu rozvázalo ruce. Karty mu ale aktuálně radí spíš se věnovat podnikání: je dobrý čas na to, změnit jeho směr. Pondělní a úterní lehké nachlazení do středy ustoupí – je legrační, že do chladných dnů již vstupujete nachlazen, zatímco vaše okolí červený nos teprve čeká…

 

  1. PANNA

Když v neděli Slunce vyšlo ze znamení Panen do znamení Vah, přišel podzim. Snad proto mohou být četní zrozenci z Panny na tom nevalně s náladou. Souvisí s tím nutnost právně řešit popis majetku, pořád je to u nás neobvyklé a tak, když dojde k nějakému výjimečnému životnímu zvratu, nastává handrkování a advokáti si mastí kapsu. V druhé polovině týdne lze čekat rozmíšky v příbuzenstvu – a právě na základě ne zcela jasně daných majetkoprávních záležitostí. Pokud Panny vyhověly radě z minulého týdne a věnovaly se poněkud umolousanému zevnějšku, kromě pocitu sebeuspokojení přinese tato změna nyní pozitivní ohlasy i od okolí (což platí pro obě pohlaví)!

Ivanem (29/33) jsme se rozloučili na prahu jeho dovolené a na její závěr předpověděli komplikace dané zvětšeným pocitem odpovědnosti k širšímu celku. Stalo se – poznamenaly ji stupně povodňové aktivity především na severu Moravy a na východě Čech. Tím byl v podstatě s největší pravděpodobností lokalizován i výskyt Ivana. Teď prožívá vcelku klidné dny s manželkou a dítětem a Měsíční Kočka mu je po tom frmolu ze srdce přeje. Podle karet rodinnou pohodu vystřídá společensky vypjatější období. Co si však počít s informací, že vaše pravostředová orientace není dogmatem, že se víc, než slepou loajalitou řídíte zdravým rozumem, a že budete brzy nazván přeběhlíkem? Moc se vám taková předpověď nelíbí. Eticky drhne. Zřejmě má však něco společného s nadcházející vyostřující se diferenciací společnosti v důsledku za hesla o stabilizaci se ukrývajícího extrémní zdražování všeho, ne vždy navíc plně odůvodnitelného: někteří tvůrci cen se cítí jako ohaři, puštění konečně modrým lovčím ze řetězu.

 

7. VÁHY

Být kýmsi čten a taky pochválen… jak pravil klasik. A zrozence z Váhy právě pochvala před nastoupenou jednotkou v tomto týdnu může potkat v práci i ve škole. Takové veřejné pomazání nejen otevře jejich srdce přáním druhých, ale ty druhé k nim bude přitahovat jako obtížný hmyz mucholapka. Jakoby se všichni přáli hřát na výsluní vaší slávy. Tak se vám daří, že byste se nejraději vykašlali na volný den spojený s víkendem. Ale s pílí to nepřehánějte. Chválí vás sice, ale nepřidají. A když, tak ne peníze, ale práci na hřbet dobrého osla. Doma, kde se blýsklo na sklonku uplynulého týdne na narovnání vztahů, se zase odcizujete. V práci vás ctí, doma už méně. Pamatujte, že ti s jedovatým jazykem (ale také notoričtí lenoši) rádi a zřejmě poprávu říkají: horlivost je horší než fašismus!

S panem Oskarem (37/34) jsme se rozloučili na prahu jeho nesporně významného setkání s dětmi, jejichž autorstvím si je jistý. Vztah dětí k němu není zrovna vřelý, a není to jen vlivem odmrštěných matek. Prostě některé z nich se dostávají do věku, kdy vlastní hlavou dokáží zhodnotit otcovu nepřítomnost ve svém dětství a v krajním případě i vzdáleně pojmout Oskarovo rozplozovací šílenství. Ani Oskar na druhou stranu zřejmě nebyl ze setkání a z kvality svých otisků stoprocentně spokojen. Ví bůh, že z neúspěchu obvinil další dárce genů – tedy matky. Nic však nenapovídá, že by neúspěch jeho puzení k reprodukci oslábl, nebo snad že by se do budoucna chtěl věnovat výběru partnerek s větší obezřetností. Zajímavé je, že se jeho příběh čím dál víc stává příběhem čtenářů našich stránek, protože sám již na naše výzvy reaguje stále zdrženlivěji a také liknavě: nehledá u Měsíční Kočky rady a snad už ani potvrzení svých zámyslů a konání. Zvažujeme, zda Oskarovu účast v naší Hře o budoucnost nebude rozumnější ukončit, pravidla však takovou svévoli z naší strany neumožňují. Pane Oskare, zvažte, zda nechcete odstoupit sám!

8. ŠTÍR

Může se stát, že v tomto týdnu ztrpčí život Štírů odkládané a neřešené domácí či milostné zádrhele. Jistě jste měli opravdu vážný důvod odkládat nepříjemné rozmluvy, byť by jím byla obyčejná zbabělost. Je také pravda, že čas sám některé problémy uhladí. Pokud vám ovšem Měsíční Kočka řekne jděte do toho, tak byste měli poslechnout. Ten čas právě nyní pro většinu takto postižených Štírů nadešel. Nebude to milé, ale pročistí to určitě vzduch. Co musíte říct, řekněte však bez výčitek a také bez sebeobviňování. A nebrečte jak stará kurva, tím všechno jen zhoršíte. I když se budete cítit slabí, nestavte svou slabost na odiv. –Pokud jde o váš jídelníček, ve středu ho podrobte dietetickým úpravám, dbejte, abyste jedli lehce a pili hodně.

Panu Fuksovi (41/35) jsme podsunuli otázku, zda snad pro něj soukromá sféra není z nějakého důvodu prostě nedotknutelná, a proto kdykoliv se jí karetní předpověď dotkne, prostě nereaguje. Ujistil nás, že tomu tak není, radám a předpovědím Měsíční Kočky naslouchá soustředěně, nicméně chtěl ji trochu vyzkoušet tím, že potvrzováním či vyvracením jejich tvrzení ji nechtěl úkol usnadňovat. K dosavadním poznatkům sděluje: pravdu máte asi tak na pětasedmdesát procent v úvahách obecných, co se však týče oné ani ne měsíc staré srážky s žárlivým manželem, trefily se karty do jeho osudu dokonale. Víc se ovšem neotevřel, a tak pátrání po tom, o jaký vztah a s kým jde, nám zůstává k podrobnějšímu zkoumání napříště. Aktuální výstraha daná kombinací kolem křížové sedmičky s ohledem především na nepříznivě postavenou srdcovou desítku se týká Fuksových pracovních a nebo finančních poměrů.

  1. STŘELEC

Pro většinu Střelců tentokrát platí: nečarujte s penězi! Zvažte každé vydání a každou investici. Nikomu nepůjčujte a sami úvěr nepožadujte. V hmotných záležitostech vám tento týden ale opravdu nakloněn není, zvlášť pokud by šlo o nepromyšlené a nebo impulsivně vyvolané akce. Že vám právě takové občas skvěle vyjdou? Někdy jde prostě člověk po slunečné straně ulice – a někdy ne. Z jiného úhlu: čtvrtek a pátek budou přát tajným milencům. Neděle vztahům s dětmi, a to i s těmi odrostlejšími. Kritický naopak bude hned pondělek, ale opatrností nad ním jistě zvítězíte.

Milá Izo (15/36), od pondělí to o moc lepší, než v právě uplynulých dnech nebude. Přála by sis nepochybně, aby za tebou přišel s dárečkem neznámý ctitel… nebo alespoň tvůj kluk, kterého jsi málem s vidinou do tebe zamilované nějaké celebrity zapudila. Ten však určitě nepřijde – spolužák nakonec ano. Podle karet vystrčíš nos z peřin a vyženeš ho. Proč? Protože budeš upocená, s pupínky na čele a neumytými vlasy? Pro puntíkatou noční košili, o níž si myslíš, že je nemožná a že ty v ní působíš směšně? Nebo pro plyšového medvídka na polštáři? Tak vidíš, že ti na něm stále záleží! Využij tedy čas nemoci a udělej si v hlavě velký podzimní úklid – že by ses učila, o tom stejně pochybuji. To by tě někdo musel pořádně kopat do zadku. Ale stanov si alespoň termíny, v nichž se zlepšíš a nebo necháš přezkoušet z kritických předmětů, jsi v devítce a tenhle školní rok půjde opravdu o hodně!

10. KOZOROH

Problémy Kozorohů z počátku minulého týdne se vrátí: pod prací, kterou dostanete k řešení, se vám možná podlomí kolena, tím spíš, že pracovní týden bude o den kratší. A proč to všechno, únava, ztráta energie a předčasné šediny? Nejspíš proto, že jste v podstatě dobratisko, nedokážící říci NE! To nevíte, že právě dobráci často hynou jen proto, že se stále starají o druhé a pro sebe neudělají nic? Přišlo by jim to neslušné… Tak, sakra, buďte občas trochu neslušní! Řečené se týká především Kozorohů z prvního dekanu, ostatních zřejmě intenzitou jen dílčí. Jinak se v úterý vyhýbejte lidem zrzavým od přírody i od kadeřníka. Ve čtvrtek a v neděli dávejte pozor při jízdě autem – mezi těmi za volanty, kdo si budou chtít užít volné tři dny, bude zřejmě řada mrtvých. Nechtějte ten zástup rozmnožit.

Co si dnes povíme o Alešovi (16/37)? Událo se něco pozoruhodného během uplynulých čtrnácti dnů? Podle karet zřejmě žil bohatým citovým životem. Dnes mu vycházejí dobré karty: vždyť z devíti je jen jedna obrácená! Aleši, příští týden se velmi pěkně zachováš k matce. Nevím, oč konkrétně půjde, ale bude to pomoc významná a také zaslouženě ze strany její i širšího okolí oceněná. To je jen bonus navíc – co uděláš, uděláš rád a přirozeně, ačkoliv to od tebe bude vyžadovat vynaložení určitého úsilí. Dále se před tebou rýsuje zajímavá cesta. Partnerem ti bude spolužák a Ladin brácha, s nímž ses podle karet příšerně ožral. Stále doufáš, že by se mohl stát prostředníkem v tvém neopětovaném vztahu k Ladě? Nebo jste se stali skutečnými kamarády? Podle karet se na něj můžeš spolehnout víc, než on na tebe. Co abys mu konečně o tom, co k jeho sestře cítíš, řekl? Starší ségra ho ale přezírá a on ji nesnáší, takže pozor – nemusel bys Ladu získat a ještě bys ztratil kamaráda! Druhá v důležitosti, ale první co se časové přímky týče, cesta tě zavede do ciziny. Vypukne bezprostředně, tedy zřejmě již v příštím týdnu a povede na západ. Hluk a dav napovídá, že nejspíš se bude jednat o nějaký sportovní zážitek, jehož se zúčastníš v roli diváka.

11. VODNÁŘ

Je to ale hloupost zrovna v týdnu, v němž nám strana a vláda přidělily volný den a tedy možnost strávit ho s lidmi nejbližšími jim nevěnovat patřičnou pozornost. Tak prodloužený víkend zkazíme s jistotou nejen jim, ale i sobě, a stačilo by přitom tak málo… Vodnáři, zkuste to: Vzít za ruku. Dát pusu, třeba letmou. Říct jak jste rádi, že jste spolu. Koupit kytku. Uvařit oblíbené jídlo. Jít ve dvou na procházku… Je to opravdu na vás a nejde přitom o žádné čáry. Buďte oba aktivní. A moc o řečeném nepřemýšlejte. Prostě to udělejte! Vašimi barvami pro tento týden by měla být shnilá zeleň, okr a žlutá, tyto barvy stačí mít na s celkem sladěných doplňcích. Řečené platí i pro pány. Jezte, nač máte chuť, jen nepřehánějte množství.

Paní Jano (39/26), čekají vás nějaké malé peníze, s nimiž jste nepočítala. Jejich získání je však spojené s určitým rizikem. Přesto, že dobrodružstvím jste se nikdy nevyhýbala, zvažte (opakuji, že se jedná o nevýznamnou sumu), zda vám za možné problémy stojí. Na obzoru je i tak aféra s jakýmsi dobrodruhem, vydávajícím se za reprezentanta pojišťovny. Klidně ho vyhoďte, případné následné problémy obratně srovná váš partner na jakési párty, kde k dotyčnému individuu vyjdou najevo skutečnosti jen podtrhující správnost vašeho razantního jednání. Obdivné pohledy vám dělají dobře a vaše akcie jdou stále nahoru. Je rozhodně skvělé vydělávat na tom, co bylo vašim koníčkem. Přes to, že tentokrát karty mluvily především o finančních otázkách, v pozadí je stále karta vašeho mladičkého podnikatelského partnera – tentokrát ovšem nikoliv v pracovní roli. Obestírá ho aura vysoce pozitivní energie. Je jako ze zlata – okouzluje vás a chcete z ní čerpat. Mohl by to být románek? Nebo i něco víc? Či bude rozumnější podřídit se známému varování: Co je v domě, není pro mě? Nejste rozhodnuta. Ale nemyslet na něj nedokážete. Následující karta je kartou cestování. Nemá osudový charakter – tak si vezměte volno a SAMA odleťte v poslední minutě na Kanáry? A nemusíte ani moc studovat počasí, kdyby něco, tak koukat z baru na palmy je fajn v každé roční době a nad koktejlem lze seřadit myšlenky do nějaké smysluplné řady. A kdyby nic, tak po létu, kdy jste nevytáhla paty, týden úplně někde jinde si prostě zasloužíte.

  1. RYBY

Rybami náš týden končí a končí dobře. Do jejich znamení vstoupí Luna v pondělí a setrvá zde do středečního úplňku. Přinese vám dobrý čas k snění. A nejen: naplní vás tento týden i sympatickou zvídavostí a empatií k potřebám druhých. Budete společenskými hvězdami, jen pozor na alkohol, který otevírá vaše mluvidla pro bezbřehou žvanivost.

Uvolněnost vaší mysli bude slušet i sexu, jenž v některých případech bude přímo na potlesk. O peníze se nebojte – většina výdajů se vám v jiné formě brzy vrátí. A nenechte si dobrou náladu zkazit podlézavými Hujery ve vašem okolí – dokonce ani v případě, že ponesou švestičky ze své zahrádky právě vám!

Protože s panem Richardem (30/25) jsme se naposled setkali v předvečer letního slunovratu a tedy vzhledem k letnímu režimu naší Věštírny prakticky před čtvrt rokem, v jeho životě došlo k významným událostem. Především mu na světě a především na otci vyvzdorovaná žena Vendula porodila další dítě. Jak jsme předpověděli, synek se narodil právě v první letní den a dostal jméno Lumír. Je až překvapivé, s jakou parádou Richard a Václava dalšího potomka přivítali, když už mají pod střechou dětí hodně (z individuálního obou i ze společného chovu). Ale je jasné, že děti i sebe navzájem mají rádi a rodina je jím nepochybně významnější hodnotou, než je dnes všední i za cenu nepochybného diskomfortu… Pro nejbližší období Richardovi karty slibují otcův návrat z letního bytu, zatím jen dočasný. Že s ním nastanou i nečekané situace, jež bude nutné s taktem a přitom značnou razancí řešit, je jisté. Ještě, že se může v tomto ohledu spolehnout na Vendulu.

Křestní jména účastníků Hry o budoucnost byla v zájmu anonymity a v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů změněna.

– Nashledanou za týden. –